cloudking Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Zanimljivo je da gangsterizam nakon ukidanja prohibicije nije nestao kao rukom odnesen ... a trebao je barem po vama koji ste za legalizaciju... kako je moguce da su gangsteri opstali u SAD i nakon ukidanja prohibicije? kako nije kao rukom odnesen? nakon prohibicije je alkholna mafija ISCEZLA. Nije postojala kao sto ni dan danas ne postoji. A ti sto su se bavili alko mafijom su presli na narko mafiju... Al peonta je da je ukidanje prohibicije nistilo jednu granu mafije... totalno. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Nisi dobro razmislio! Razmislio je on odlichno nego namerno tera kontru. Nije on glup uopste, sva ta pitanja koja postavlja svojim sagovornicima su odraz njegove drskosti a ne njegovog nerazmisljanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Pa zato "logicaru" moj genijalni sto ovde pricaju o legalizaciji ali za punoletne a ne za maloletne ... Uzmi tu knjigu pa prelistaj malo ... I sta maloletni ce, zato sto e trava ilegalna za njih, da je kupuju od dilera? Tebra... ako si ti tako nabavljao alkohol kad si bio klinac onda su te zesce guzili... Danas je alkohol zabranjen maloletnicima pa n vidim da ga iko diluje po osnovnim skolama. KO oce da pusi travu taj ce da pusi travu. A ako oces da je maloletnici ne puse onda problem trazi u porodici a ne u zakonu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Pa dobro ali kakvim su se kriminalom onda bavili kada nije bilo prohibicije? Sta su tada izmislili kada im je legalizacija izmakla tlo ispod nogu ... Dok nije postala prohibicija nisi imao ozbiljne kriminalne grupe u svetu. Uglavnom si imao bande od po dva tri pljackasa banaka. Sa prohibicijom kocke i alkohola ti se rodio organizovani kriminal, u americi. Tek kada su Lucioano i Costelo uhvatili "pravi fazon" tada su nastali pravi mafijasi, puni love, dotle su bili obichni banditi, koji su uglavnom pljackali narod(iznude, ucene, reketiranje) su dotle bile glavne aktivnosti kriminalaca. Kaze se da je Luciano otac organizovanog kriminala, a costelo otac svetog trojstva organizovanog kriminal (biznis, politika, kriminal) Al peonta je da je ukidanje prohibicije nistilo jednu granu mafije... totalno. Ne postoji "jedna grana mafije" unistila je kompletan mafijaski sindikat (italijanski), njihovi potomci su danas ili vlasnici nekih kazina u legalnom biznisu kao sto je napriper Bonano porodica ostala. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Nisi dobro razmislio! Koliko je to ekonomski isplativo prema kaznama za takvo delo? Ko su ti ljudi koji bi akvo nesto ucinili? Koliko ce zaraditi ko ce ih prikrivati , ko ce ih opravdati? Razmisli... Pa isto kao i danas. Koliko je isplativo? Mislis da tako razmisljaju oni sto diluju oko skola? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 I sta maloletni ce, zato sto e trava ilegalna za njih, da je kupuju od dilera? Pa od koga ce da nabavljaju ako ne mogu da je kupe a zapretis kaznu od 10 god robije za prodaju? Mislis da ce neko ko nije diler rizikovati to da bi kupio joint nekom klincu? Samo diler, onaj koji i danas rizikuje robiju bi to uradio. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 1. Страх и слабост палог човека...када сам био младић отац је често водио озбиљне разговоре са мном. Често ми је, између осталог, набрајао и образлагао природу оних малобројних ствари које чине јаку, истинску и трајну спону између људи али је такође набрајао и објашњавао оне које их и раздвајају и доводе до губитка других, али и до губитка сопства. Страх...страх од од казне и последице најчешће држи људе, као пала бића и увек склона слабостима па самим тим и бирању лакшег и широког пута (сети се Господњих речи...многи иду ширим путем а мало је оних који истински желе и траже узак пут!) тј. бирању греха, у некој врсти формалног мира са другима и са њима самима. Одузми страх, рекао ми је отац, и видећеш шта ће многи, на свим пољима живота, урадити себи и другима. Био сам млад и нисам му веровао. Сада, међутим, у многоме сам променио мишљење и схватио да је отац у много чему био у праву...што ме је, можда ће парадоксално некоме звучати мада не би требало, још више приближило Христу и истинској слободи, али чини ми се, и мало дубљем схватању значаја Христових речи :"Богу Божије, цару царево". Држава има свој значај, сврху и циљ и није ту искључиво као инструмент присиле и угњетавања (мада то лако може и бити, не кажем, и увек сам био против претераног уплива државе у животе људи...ипак, држава није једнодимензионални феномен, немамо је право искључиво тако посматрати, и постоје много горе опције које претендују да буду супституција државе), већ нас, на неки начин и између осталог, посредно или непосредно, чува од како од нас самих тако и од оних који кажу "да" нашој, увек склоној слабостима, палој природи...а таквих је, на жалост, све више међу нама, и над сваким од нас виси та опасност као Дамаклов мач. Грешка је што пренебрегавамо ту чињеницу и што мислимо да ће, формалним уклањањем законског регулативног фактора, многи одједном постати незаинетересовани за оно што су до јуче отворено или кришом радили или прижељкивали али због могућих последица нису смели да раде...видиш, по мом мишљењу, тај став је бесмислица, и свакодневица, све што се дешава око мене, изнова и изнова ме непорециво убеђују у истинитост тога. 2. Много и премного је болесних...разлика је само мање - више. Алкохол је зло, као и дуван, преждеравање и гојазност су штетни по здравље, стрес које производи савремено друштво је главни узрочних многих болести, блуд се све више шири међу људима а сексуални контакти постају све учесталији код млађих генерација и та граница се помера на доле, и штошта још...свакодневно чинимо слободно стотине грехова али није мудро, поред толико слободе и толико начина да се убијеш, нудити на тањиру још један...па после још један, и још један, и још један, и тако се, подржано и оправдано разнозноразним "научним чињеницама" и "експертским анализама" многих групација које се сматрају оштећеним због признавања других а не њихових ставова, померају границе и отварају нова смртоносна поља. Не заборавимо такође да се веома лако јавља и извитоперена љубав и патолошка везаност за слабост и зло...зло увек мами својом лакоћом, једноставношћу и ширином, а врлина нема ту привилегију јер захтева труд, крв и зној, и вечиту духовну борбу. Слобода је божанског карактера али веома лако, и најчешће, многима постаје гроб и пакао...а сви знамо зашто је то тако и да је мало оних, и да ће до краја света и века бити мало таквих, који желе узак и трновит пут а избегавају широки пу који води у пропаст...морамо ли још да га проширујемо? Da si citao sta je pisano i odgledo ta dva klipa, ne bi bilo potrebe da gubis vreme pisuci tolki post. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Pa isto kao i danas. Koliko je isplativo? Mislis da tako razmisljaju oni sto diluju oko skola? Opet te molim da ponovo razmislis! Ko diluje po skolama? Da nisu to vojnici onoga koji diluje svima? To je sine regrutacija u skoli ti mali dilercici su posveceni svojoj "porodici" i vode racuna o tome da nabavljaju klijente za citav zivot. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Da si citao sta je pisano i odgledo ta dva klipa, ne bi bilo potrebe da gubis vreme pisuci tolki post. Evo nek zamisli legalizaciju i bice mu isti tekst potpuno u kontekstu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Da si citao sta je pisano i odgledo ta dva klipa, ne bi bilo potrebe da gubis vreme pisuci tolki post. Желео сам Звонку да одговорим и искажем своје мишљење на начин који сматрам потребним...не знам што се ти потресаш због тога? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Potresam se jer mi je zapalo za oko ono boldovano, koje, ako si pratio o cemu se pricalo, veze nema sa temom. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ne potresam se, nego mi je zapalo za oko ono boldovano, koje, ako si pratio o cemu se pricalo, veze nema sa temom. Има везе у контексту моје приче, мог става, мог начина виђења неких ствари, мог доживљаја и начина функционисања света и човека, и разговора са Звонком...нисам ни знао до сада да има неки видо клип јер после звонковог поста, на који сам жело да одоговорим, нисам ни пратио вашу причу, већ сам покушао Звонку да дам уопштен одговор на неке ствари...ништа више. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Има везе у контексту моје приче, мог става, мог начина виђења неких ствари, мог доживљаја и начина функционисања света и човека, и разговора са Звонком...нисам ни знао до сада да има неки видо клип јер после звонковог поста, на који сам жело да одоговорим, нисам ни пратио вашу причу, већ сам покушао Звонку да дам уопштен одговор на неке ствари...ништа више. Kako bi ti bilo lakse da ga savetujes u ovom postojecem stanju ili da dodje legalizacija marihuane? Kako bi sustinski mogao da ga savetujes i sta bi gubilo na sushtini ako postoji zabrana ili ne? Cisto da ukljucimo u temu ako nemas nista protiv Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ајд поново формулиши реченицу...слабо те разумем. И још нешто...моја прича је итекако повезана са темом. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Zato sto je na marihuani 0110_hahaha Crveni Baron, Solomon Kane and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука