Solomon Kane Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Видим ја да ипак има добрих људи који би све дали да се легализује дрога и тако снизи њена цена...коначно би појефтинила и била богатија потрошачка корпа у Србији. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Па не мислим да би се нешто пуно променило, осим што би наркомани добили квалитетнију помоћ... Није то као што људи замишљају, да би одмах сви кренули да дувају и боду вене. У питању је болест. Болесни људи којима уместо да помогнемо, ми смо их гурнули у блато и препустили криминалцима. Да би нам била мирна савест... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ко хоће да се дрогира-дрогираће се. Можемо да им помогнемо или да пустимо да их продају у робље. да им ломе кости , да им злостављају породицу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ко хоће да се дрогира-дрогираће се. Можемо да им помогнемо или да пустимо да их продају у робље. да им ломе кости , да им злостављају породицу... ? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 ? Ако их препустимо дилерима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Па не мислим да би се нешто пуно променило, осим што би наркомани добили квалитетнију помоћ... Није то као што људи замишљају, да би одмах сви кренули да дувају и боду вене. У питању је болест. Болесни људи којима уместо да помогнемо, ми смо их гурнули у блато и препустили криминалцима. Да би нам била мирна савест... И квалитетнију и разноврснију и обилнију. Неће одмах...прво ће да засуку рукаве. Живиш у облацима...и то градоносним. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Сити се испричасмо за данас... Што не идете да спавате бре? Није здраво да се седи толико касно, ја би то забранио... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ја мислим да би умро да ме ово чудо нападне. Али кажу да су добри жабљи батаци, а ова има батак као ћурка. Te velike napadaju i laviće, mladunčad od lavova kad idu pit vodu, grizu ih u njuškice,. i nače imaju halucinogeni kožni sekret pa su zato zanimljive mladencima i djevčatama:: Ogromna žaba se ne boji napast i laviće. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zajimavosti/113497/obri-zaba-si-troufa-i-na-lvicata.html Najvećom i drugom najtežom žabom na svijetu se ponosi plzenjski Zoo-vrt. To je hrabatka drsná, samo je i o pola kile lakša od najteže žabe na svijetu. Važi inače cijeli kilogram. A najveža žaba svih vremena je bila Đavolska žaba. prema njenoj fosiliji koja se našla na Madagaskaru bila 4kg. teška, 41 cm duga, živjela prije 65-75 miliona godina a žderala mladunčad od dinosaurusa i glodavce. Ovoliko je velika bila ta đavolja žaba u odnosu na običnu. Ta u Plznju ždere ptice, mišove i ostale glodavce a ujeda laviće za njuškice., važi jedan kilogram. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Te velike napadaju i laviće, mladunčad od lavova kad idu pit vodu, grizu ih u njuškice,. i nače imaju halucinogeni kožni sekret pa su zato zanimljive mladencima i djevčatama:: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zajimavosti/113497/obri-zaba-si-troufa-i-na-lvicata.html Najvećom i drugom najtežom žabom na svijetu se ponosi plzenjski Zoo-vrt. To je hrabatka drsná, samo je i o pola kile lakša od najteže žabe na svijetu. Važi inače cijeli kilogram. A najveža žaba svih vremena je bila Đavolska žaba. šrema njenoh fosiliji koja se našla na Madagaskaru 4kg. teška, 41 cm duga, živjela prije 65-75 miliona godina a žderala mladunčad od dinosaurusa i sl. Ovoliko je velika bila ta đavolja žaba u odnosu na običnu. Ta i plznju ždere štice, mišove i ostale glodavce a ujeda laviće za njuškice., važi jedan kilogram. Зајроне ти си највећи цар на форуму. Сви оду у офтопик, али ти одеш у потпуни офтопик и још даш све податке о том офтопику Срђан Шијакињић, RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 1. Sleepiness Causes Accidents2. Sleep Loss Dumbs You Down3. Sleep Deprivation Can Lead to Serious Health Problems Heart diseaseHeart attackHeart failureIrregular heartbeatHigh blood pressureStrokeDiabetes 4. Lack of Sleep Kills Sex Drive5. Sleepiness Is Depressing6. Lack of Sleep Ages Your Skin7. Sleepiness Makes You Forgetful8. Losing Sleep Can Make You Gain Weight9. Lack of Sleep May Increase Risk of Death10. Sleep Loss Impairs Judgment, Especially About Sleephttp://www.webmd.com/sleep-disorders/excessive-sleepiness-10/10-results-sleep-loss ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 i nače imaju halucinogeni kožni asekret pa su zato zanimljive mladencima i djevčatama:: Ух, та омладина што се дрогира жабама је баш очајна и на све спремна. :/ Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Зајроне ти си највећи цар на форуму. Сви оду у офтопик, али ти одеш у потпуни офтопик и још даш све податке о том офтопику Зајрон енциклопедија! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Зајрон енциклопедија! I to i na ceskom i na srpskom/hrvatkom Crveni Baron, DYNABLASTER, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ajde braco laku noc, dosta za danas tj nocas Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ако их препустимо дилерима Дилерима или фармацеутским кућама...ко да бољу понуду на тендеру.. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука