Миша Матић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Синоћ сам локалном просјаку купио пиво, а Васи џанкију дао 200 динара. Видим да су данас обојица живи, траже још, ал данас нисам имао пара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Zakucao si jos jedan ekser u njihov buduci sanduk! Zasto to radite kad konkretno znate sta ce uraditi sa tim parama? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Синоћ сам локалном просјаку купио пиво, а Васи џанкију дао 200 динара. Видим да су данас обојица живи, траже још, ал данас нисам имао пара. Oš da rekneš kako nisi imao sitno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Zakucao si jos jedan ekser u njihov buduci sanduk! Zasto to radite kad konkretno znate sta ce uraditi sa tim parama? Цицијашење нема оправдање, дајем зато што тражи. Ко не тражи, не дам! А и тих фраза ми је превише, какав ексер и будући сандук, то су обичне глупости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Nije poenta u cicijasenju, naravno da potrebitima treba nesto udeliti, ali ovi tvoji prijatelji konkretno trose pare na drogu i alkohol. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Наркоману је немогуће ''позајмити'' новац, када се ухватиш за џеп-готово, нема ту позајмице. Страшно је гледати, наркомана који је у кризи и тада мозак не ради, знаш да грешиш и када даш и када не даш - тамни вилајет-рекао би један кога познајем... Не, не треба му дати јер краја нема а наркоман ће и у пустињи, по сведочењу истих, доћи до начина, нажалост. И као увек, последицама се бавимо на овај или онај начин, пробем је што је епидемија наркоманије, али... зар вреди говорити? Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Nije poenta u cicijasenju, naravno da potrebitima treba nesto udeliti, ali ovi tvoji prijatelji konkretno trose pare na drogu i alkohol. Па шта, нек троше на шта им воља, ко сам ја да им одређујем шта ће да раде? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Converse Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Има Хришћана који се више залажу за права животиња,него за права човека.Пре ће помоћи кенгурима,него брату наркоману! marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Па шта, нек троше на шта им воља, ко сам ја да им одређујем шта ће да раде? Super. Sad samo zamisli da je taj narkoman sto ti trazi za drogu tvoje dete, pa vidi gde si. Hriscanska ljubav je uvek rasudljiva, trezna i razborita, kao sto i prilici coveku. A kod tebe toga ocigledno nema... Жика је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ако имаш, ти дај, ако немаш онда немој. Његово је да тражи, а твоје да даш ако имаш. Зар се међу православним хришћанима потеже питање давања милостиње? То више личи на протестанте... Нисам знала да се то зове милостиња...Немаш паре да дајеш наркоману, иако нпр.имаш новца (боље те паре дај у цркву, манастир и намени за његово спасење уместо што ћеш неразумном човеку дати директно у руке (онда ни сам ниси разуман)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Има Хришћана који се више залажу за права животиња,него за права човека.Пре ће помоћи кенгурима,него брату наркоману! Bratu narkomanu se pomaze tako sto se trudis da ga odvojis od droge, a ne tako sto ga guras jos vise u nju. ... Dobro dosao/dosla na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Super. Sad samo zamisli da je taj narkoman sto ti trazi za drogu tvoje dete, pa vidi gde si. Hriscanska ljubav je uvek rasudljiva, trezna i razborita, kao sto i prilici coveku. A kod tebe toga ocigledno nema... А замисли да мора да врати дуг, или ће га убити ако не врати, а ти му ниси дао? А могао си.... твоје расуђивање није баш разборито у том случају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 to je berkut Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Синоћ сам локалном просјаку купио пиво, а Васи џанкију дао 200 динара. Видим да су данас обојица живи, траже још, ал данас нисам имао пара. Bravo. Je l bi kupio i bratu drogu? I pride sve u skladu sa onim da levica tvoja ne vidi sta radi tvoja desnica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Bravo. Je l bi kupio i bratu drogu? I pride sve u skladu sa onim da levica tvoja ne vidi sta radi tvoja desnica... Није тема да ли би му ја купио дрогу, већ да ли би му позајмио новац, ај поново. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука