Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Шта мислите ко је највећи непријатељ наше Цркве, а да то није сам Ђаво? Да ли су то Сједињене Америчке Државе,односно Нови Светски Поредак,или Јевреји, или секте, или је то Римокатоличка Црква или пак неко други....?! Како ви то видите? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 1)rmk 2)NWO pomognut masonima, satanistima ..itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Mi sami smo najveći neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0110_hahaha .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Mi sami smo najve?i neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0110_hahaha .... ???? ???? ??????????. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Mi sami smo najve?i neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0110_hahaha ....zar nismo slozni??ako nismo slozni, onda smo razbijeni, a lepo Gospod kaze da nas ni vrata pakla nece nadvaladati, jer mi smo crkva. Dakle ovce ne mogu biti sebe sebi problem, vec vuci i losi pastiri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ne znam. Pre sam bio pristalica teorija zavere, ali sa godinama 0104_cheesy sam malo popustio. Stvarno mislim, da ti neko nešto ne može učiniti ako mu ti to ne dopustiš (kao u duhovnom svetu). A što se tiče pastira, ne mogu oni da razmišljaju i deluju umesto tebe. Oni su tu da te posavetuju, pokažu i sopstvenim primerom kako treba da se živi, usmere, a ovčice trebaju same da nađu put.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ne znam. Pre sam bio pristalica teorija zavere, ali sa godinama 0104_cheesy sam malo popustio. Stvarno mislim, da ti neko nešto ne može u?initi ako mu ti to ne dopustiš (kao u duhovnom svetu). A što se ti?e pastira, ne mogu oni da razmišljaju i deluju umesto tebe. Oni su tu da te posavetuju, pokažu i sopstvenim primerom kako treba da se živi, usmere, a ov?ice trebaju same da na?u put.... klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 kad sam spomenuo lose pastire, pre svega sam mislio na ove otpadnike(papu i bagru),al ima i kod nas dosta svestenika koji uvek stavljaju rad za drzavu(db) ispred Hrista.A akvih imas koliko hoces medj Srbima.I nije acno da je odgovornost veca na ovcicama od pastira, jer pastirima i Hristos poverio brigu o stadu. Mozemo mi pricati mjesecima , jel postoji zavera ili ne,al nas proslost uci i dokazuje nam iz cuje kuhinje nam sve dolazi-VATIKAN! Oni drze sve,masone,Sad, Engleze, iluminate, cak i muslimane.... to je ta zver sto na koju smo upozoreni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Лично нисам присталица неких теорија завјера и сл. Наш народ стварно превише воли да тражи кривца у другоме, некад су то САД, па ЕУ, УН, Ватикан, Јевреји, а у скорије вријеме, то су стално актуелни масони,Нови свјетски поредак и сл. Сами смо одговорни за своје поступке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Slažem se i ja sa tobom. Možda nisam najbolje objasnio šta mislim. Oni sugurno malo prednjače i agresivniji su u tom ne slaganju (ne voljenju) nego mi, ali ni to nam ne bi moglo ništa da utiče na nas i na naš način života (vere) da smo mi onakvi kakvi nismo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 (otk17:9 )Овдје је ум који има мудрост. Седам глава, то су седам гора на којима жена седи.Rim -grad na sedam gora, sve je receno klapklapsad malo prosirite temu, pa cem se ubacim klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 kad sam spomenuo lose pastire, pre svega sam mislio na ove otpadnike(papu i bagru),al ima i kod nas dosta svestenika koji uvek stavljaju rad za drzavu(db) ispred Hrista.A akvih imas koliko hoces medj Srbima.I nije acno da je odgovornost veca na ovcicama od pastira, jer pastirima i Hristos poverio brigu o stadu. Mozemo mi pricati mjesecima , jel postoji zavera ili ne,al nas proslost uci i dokazuje nam iz cuje kuhinje nam sve dolazi-VATIKAN! Oni drze sve,masone,Sad, Engleze, iluminate, cak i muslimane.... to je ta zver sto na koju smo upozoreni svi znaci protiv nas, tesko ce se provedu. posle ce se pitaju ko im je kriv. 0104_cheesykako god bilo, ja mislim da srbima nije bilo lakse od kosova boja do danas. danas mozemo slobodno da idemo u crkvu, niko nas ne dira, ali ja mislim da je nas naj veci problem isti onaj koji je i na zapadu. a to je sve ovo sto nam se nudi, sva ova degradacija drustva. niko nikog ne postuje i niko nikog ne voli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ne znam. Pre sam bio pristalica teorija zavere, ali sa godinama 0104_cheesy sam malo popustio. Stvarno mislim, da ti neko nešto ne može u?initi ako mu ti to ne dopustiš (kao u duhovnom svetu). A što se ti?e pastira, ne mogu oni da razmišljaju i deluju umesto tebe. Oni su tu da te posavetuju, pokažu i sopstvenim primerom kako treba da se živi, usmere, a ov?ice trebaju same da na?u put.... ?? ????? ?? ????? ????? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ? ???? ?? ?? ???? ?? ???? ???????, ? ?????? ?? ????? ????? ??? ???? ?????? ??? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??????. ??? ??? ??? ???? ?? ???? ? ?????? ?? ?? ???? ???????? ????, ??????? ??? ????? ???????? ???? ?? ????? ??????? ?????????? ?? ?? ????????? ?? ????? ???? ????? ???????? ? ???? ???? ?? ????? ?? ?? ??????. ???? ?? ???? ??? ?? ???? ??????????, ?????? ???????. ?? ?? ???? ???? ???? ?? ??????????? ????? ??? ?? ? ?????????? ?? ?????? ????? ????. ?????? ??????? ?? ????? ?? ??????????? ??? ???????? ??? ????? ?? ?????? ???????? ???????? ????? ??????????? ?? ???????????? ??? ????????? ?? ?? ??????????? ??????? ??? ?????? ?????. ????? ?????????? ?? ??????? ???? ??????? ???????. ??????? ????? ???????????? ???? ????? ?????? ??????????? ???? ?????????? ?????????? ?????? ??????????? ? ????? ?? ?? ????????? ? ???????????? ???? ?? ???? ???????? ???? ????????, ????? je ?????? ?????? Zeitgeist. ???, ????????? ????????? ??? ??????? ?????????? ?? ???? ?????? ?? ????, ??? ?? ?? ???? ???????? ?????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????? ???? ?? ???????? ??????????? ??? ?? ?? ????????. ??, ???? ??????? ?? ???????? ??? ?????? ???? ??????, ?? ??? ??????? ?? ???? ??? ????????? ??????????? ??????? ??? ???? ?? ??????????? ? ???? ?????? ? ???? ? ?????????? ?? ? ?????? ????????? ? ??????, ? ???? ?? ?? ????????? ???? ? ???? ?????. ? ?????? ???? ??? ??????? ?????? ?????????? ????? ??? ?? ??????? ?????????? ??????? ??????????? ? ??? ???? ??????????? ?? ??? ??????? ????? ??????. ??? ??? ???? ??????? ?????? ? ?????, ??? 100.000 ????? ??? ?????? ?????????? ???? ???? ?????????? ??????? ? ????????? ???????? ??????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ????? ????? ?????????? ????? ??????? ??????? ? ??. ?? ?? ?? ??????? ? ???? ??????? ??????......?????? ??? ????? ??????? ? ??....????-??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Mi sami smo najve?i neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0102_laugh .... ?????????? 1317_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука