Jump to content

Највећи наш(и) непријатељ(и)?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Шта мислите ко је највећи непријатељ наше Цркве, а да то није сам Ђаво?

Да ли су то Сједињене Америчке Државе,односно Нови Светски Поредак,или Јевреји, или секте, или је то Римокатоличка Црква или пак неко други....?!

Како ви то видите? 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Mi sami smo najve?i neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0110_hahaha ....

???? ???? ??????????.  0202_238

Подели на овим сајтовима

Mi sami smo najve?i neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0110_hahaha ....

zar nismo slozni??ako nismo slozni, onda smo razbijeni, a lepo Gospod kaze da nas ni vrata pakla nece nadvaladati, jer mi smo crkva.

Dakle ovce ne mogu biti sebe sebi problem, vec vuci i losi pastiri

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ne znam. Pre sam bio pristalica teorija zavere, ali sa godinama  0104_cheesy sam malo popustio. Stvarno mislim, da ti neko nešto ne može učiniti ako mu ti to ne dopustiš (kao u duhovnom svetu). A što se tiče pastira, ne mogu oni da razmišljaju i deluju umesto tebe. Oni su tu da te posavetuju, pokažu i sopstvenim primerom kako treba da se živi, usmere, a ovčice trebaju same da nađu put....

Подели на овим сајтовима

Ne znam. Pre sam bio pristalica teorija zavere, ali sa godinama  0104_cheesy sam malo popustio. Stvarno mislim, da ti neko nešto ne može u?initi ako mu ti to ne dopustiš (kao u duhovnom svetu). A što se ti?e pastira, ne mogu oni da razmišljaju i deluju umesto tebe. Oni su tu da te posavetuju, pokažu i sopstvenim primerom kako treba da se živi, usmere, a ov?ice trebaju same da na?u put....

klapklap klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

kad sam spomenuo lose pastire, pre svega sam mislio na ove otpadnike(papu i bagru),al ima i kod nas dosta svestenika koji uvek stavljaju rad za drzavu(db) ispred Hrista.A akvih imas koliko hoces medj Srbima.I nije acno da je odgovornost veca na ovcicama od pastira, jer pastirima i Hristos poverio brigu o stadu.

Mozemo mi pricati mjesecima , jel postoji zavera ili ne,al nas proslost uci i dokazuje nam iz cuje kuhinje nam sve dolazi-VATIKAN!

Oni drze sve,masone,Sad, Engleze, iluminate, cak i muslimane....

to je ta zver sto na koju smo upozoreni

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Лично нисам присталица неких теорија завјера и сл. Наш народ стварно превише воли да тражи кривца у другоме, некад су то САД, па ЕУ, УН, Ватикан, Јевреји, а у скорије вријеме, то су стално актуелни масони,Нови свјетски поредак  и сл.

Сами смо одговорни за своје поступке.

Подели на овим сајтовима

Slažem se i ja sa tobom. Možda nisam najbolje objasnio šta mislim. Oni sugurno malo prednjače i agresivniji su u tom ne slaganju (ne voljenju) nego mi, ali ni to nam ne bi moglo ništa da utiče na nas i na naš način života (vere) da smo mi onakvi kakvi nismo....

Подели на овим сајтовима

kad sam spomenuo lose pastire, pre svega sam mislio na ove otpadnike(papu i bagru),al ima i kod nas dosta svestenika koji uvek stavljaju rad za drzavu(db) ispred Hrista.A akvih imas koliko hoces medj Srbima.I nije acno da je odgovornost veca na ovcicama od pastira, jer pastirima i Hristos poverio brigu o stadu.

Mozemo mi pricati mjesecima , jel postoji zavera ili ne,al nas proslost uci i dokazuje nam iz cuje kuhinje nam sve dolazi-VATIKAN!

Oni drze sve,masone,Sad, Engleze, iluminate, cak i muslimane....

to je ta zver sto na koju smo upozoreni

svi znaci protiv nas, tesko ce se provedu. posle ce se pitaju ko im je kriv.   0104_cheesy

kako god bilo, ja mislim da srbima nije bilo lakse od kosova boja do danas. danas mozemo slobodno da idemo u crkvu, niko nas ne dira, ali ja mislim da je nas naj veci problem isti onaj koji je i na zapadu. a to je sve ovo sto nam se nudi, sva ova degradacija drustva. niko nikog ne postuje i niko nikog ne voli.

Подели на овим сајтовима

Ne znam. Pre sam bio pristalica teorija zavere, ali sa godinama  0104_cheesy sam malo popustio. Stvarno mislim, da ti neko nešto ne može u?initi ako mu ti to ne dopustiš (kao u duhovnom svetu). A što se ti?e pastira, ne mogu oni da razmišljaju i deluju umesto tebe. Oni su tu da te posavetuju, pokažu i sopstvenim primerom kako treba da se živi, usmere, a ov?ice trebaju same da na?u put....

?? ????? ?? ????? ????? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ? ???? ?? ?? ???? ?? ???? ???????, ? ?????? ?? ????? ????? ??? ???? ?????? ??? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??????. ??? ??? ??? ???? ?? ???? ? ?????? ?? ?? ???? ???????? ????, ??????? ??? ????? ???????? ???? ?? ????? ??????? ?????????? ?? ?? ????????? ?? ????? ???? ????? ???????? ? ???? ???? ?? ????? ?? ?? ??????. ???? ?? ???? ??? ?? ???? ??????????, ?????? ???????. ?? ?? ???? ???? ???? ?? ??????????? ????? ??? ?? ? ?????????? ?? ?????? ????? ????. ?????? ??????? ?? ????? ?? ??????????? ??? ???????? ??? ????? ?? ?????? ???????? ???????? ????? ??????????? ?? ???????????? ??? ????????? ?? ?? ??????????? ??????? ??? ?????? ?????. ????? ?????????? ?? ??????? ???? ??????? ???????. ??????? ????? ???????????? ???? ????? ?????? ??????????? ???? ?????????? ?????????? ?????? ??????????? ? ????? ?? ?? ????????? ? ???????????? ???? ?? ???? ???????? ???? ????????, ????? je ?????? ?????? Zeitgeist. ???, ????????? ????????? ??? ??????? ?????????? ?? ???? ?????? ?? ????, ??? ?? ?? ???? ???????? ?????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????? ???? ?? ???????? ??????????? ??? ?? ?? ????????. ??, ???? ??????? ?? ???????? ??? ?????? ???? ??????, ?? ??? ??????? ?? ???? ??? ????????? ??????????? ??????? ??? ???? ?? ??????????? ? ???? ?????? ? ???? ? ?????????? ?? ? ?????? ????????? ? ??????, ? ???? ?? ?? ????????? ???? ? ???? ?????. ? ?????? ???? ??? ??????? ?????? ?????????? ????? ??? ?? ??????? ?????????? ??????? ??????????? ? ??? ???? ??????????? ?? ??? ??????? ????? ??????. ??? ??? ???? ??????? ?????? ? ?????, ??? 100.000 ????? ??? ?????? ?????????? ???? ???? ?????????? ??????? ? ????????? ???????? ??????.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Mi sami smo najve?i neprijatelji crkve, jerbo da smo složni i poslušni (tj. smerni i nezlobivi) mogli bi ovi svi da nam samo mašu i da se jadaju što nisu sa nama ... 0102_laugh ....

??????????  1317_womens

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...