Jump to content

Русија штити Украјну од јевтиних и квалитетних производа из ЕУ

Оцени ову тему

Милан М.

Препоручена порука

Сад схватам да ме ниси схватила. :)

Хоћеш да кажеш да се овде мисли на две врсте производа, једни који су квалитетни, а други који су јевтини?

Не него да квалитет и цена могу бити добре. То не значи јефтин производ, него производ за праву цену. Квалитет и цена морају бити у вези. То је тако једноставно за разумети. Ако се плати више, губи се новац, ако се плати премало, то може бити продаја на коцку. Нико не жели да га презентују у мутљивој ствари. Овде се тако постављају  услови за квалитет, да купац добије производ који има мање више стварну вредност. Ту се наравно води рачуна да се уштеди до границе која се може одбранити.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нетачно.

Пресуда Ирској због такве акције:

http://eur-lex.europa.eu/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexplus!prod!CELEXnumdoc&numdoc=61981J0249&lg=en

THE COURT

HEREBY :

1 . DECLARES THAT BY ORGANIZING A CAMPAIGN TO PROMOTE THE SALE AND PURCHASE OF IRISH PRODUCTS WITHIN ITS TERRITORY IRELAND HAS FAILED TO FULFIL ITS OBLIGATIONS UNDER THE TREATY

@Dynablaster

Желим да научим. Па ако имаш времена, објасни ми, порфавор. Озбиљан сам.

Подели на овим сајтовима

Не него да квалитет и цена могу бити добре. То не значи јефтин производ, него производ за праву цену. Квалитет и цена морају бити у вези. То је тако једноставно за разумети. Ако се плати више, губи се новац, ако се плати премало, то може бити продаја на коцку. Нико не жели да га презентују у мутљивој ствари. Овде се тако постављају  услови за квалитет, да купац добије производ који има мање више стварну вредност. Ту се наравно води рачуна да се уштеди до границе која се може одбранити.

Ја те стварно ништа не разумем.

Подели на овим сајтовима

@Dynablaster

Желим да научим. Па ако имаш времена, објасни ми, порфавор. Озбиљан сам.

Zelje i mogucnosti su dva razlicita pojma. Da si ozbiljan ne bi ovo ni pisao, jer sam sve vec objasnio.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Молим те не дави више.

Претпостављам да то значи:

"У праву си. Дао си закон и судску пресуду по том закону и зато моје причање напамет нема смисла, јер немам контра аргумент."

Такође, ако се не варам, то и бата Бластер жели да каже. :)

Подели на овим сајтовима

Jeste, u pravu si, aj sad idi vidi kako se bere ananas i cimet...

...mozda to ne znas, posto vidim da ono sto pitas vec znas.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Umesto da stiti ruski narod, on stiti ruske proizvodjace...

LOL

Одавно се не насмејах овако...

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ja to nisam ni mogo da komentarisem. Voleo bih da je to i meni smesno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...