Тања1 Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 У ЕУ не смеш да имаш рекламе као што су "купујмо домаће", тако да не знам на шта мислиш. Нетачно. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Сад схватам да ме ниси схватила. Хоћеш да кажеш да се овде мисли на две врсте производа, једни који су квалитетни, а други који су јевтини? Не него да квалитет и цена могу бити добре. То не значи јефтин производ, него производ за праву цену. Квалитет и цена морају бити у вези. То је тако једноставно за разумети. Ако се плати више, губи се новац, ако се плати премало, то може бити продаја на коцку. Нико не жели да га презентују у мутљивој ствари. Овде се тако постављају услови за квалитет, да купац добије производ који има мање више стварну вредност. Ту се наравно води рачуна да се уштеди до границе која се може одбранити. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Нетачно. Пресуда Ирској због такве акције: http://eur-lex.europa.eu/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexplus!prod!CELEXnumdoc&numdoc=61981J0249&lg=en THE COURT HEREBY : 1 . DECLARES THAT BY ORGANIZING A CAMPAIGN TO PROMOTE THE SALE AND PURCHASE OF IRISH PRODUCTS WITHIN ITS TERRITORY IRELAND HAS FAILED TO FULFIL ITS OBLIGATIONS UNDER THE TREATY @Dynablaster Желим да научим. Па ако имаш времена, објасни ми, порфавор. Озбиљан сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Не него да квалитет и цена могу бити добре. То не значи јефтин производ, него производ за праву цену. Квалитет и цена морају бити у вези. То је тако једноставно за разумети. Ако се плати више, губи се новац, ако се плати премало, то може бити продаја на коцку. Нико не жели да га презентују у мутљивој ствари. Овде се тако постављају услови за квалитет, да купац добије производ који има мање више стварну вредност. Ту се наравно води рачуна да се уштеди до границе која се може одбранити. Ја те стварно ништа не разумем. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 @Dynablaster Желим да научим. Па ако имаш времена, објасни ми, порфавор. Озбиљан сам. Zelje i mogucnosti su dva razlicita pojma. Da si ozbiljan ne bi ovo ni pisao, jer sam sve vec objasnio. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Пресуда Ирској због такве акције: http://eur-lex.europa.eu/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexplus!prod!CELEXnumdoc&numdoc=61981J0249&lg=en Молим те не дави више. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Ја те стварно ништа не разумем. Разумете "колико пара, толико музике". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Молим те не дави више. Претпостављам да то значи: "У праву си. Дао си закон и судску пресуду по том закону и зато моје причање напамет нема смисла, јер немам контра аргумент." Такође, ако се не варам, то и бата Бластер жели да каже. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Jeste, u pravu si, aj sad idi vidi kako se bere ananas i cimet... ...mozda to ne znas, posto vidim da ono sto pitas vec znas. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Umesto da stiti ruski narod, on stiti ruske proizvodjace... LOL Одавно се не насмејах овако... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Ja to nisam ni mogo da komentarisem. Voleo bih da je to i meni smesno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука