Ђуро Станивук Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 I naravno platio si porez, i imaš registrovanu agenciju, i legalan softver, i prijavio si prihode do osam dana od prijema novca, jel tako Не плаћа се порез кад ти рођак шаље новчану помоћ из иностранства...не знам шта причаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Што би ми сметало што је човек поставио слику хемијске оловке коју је урадио, не разумем... Oo...... dobro ako je Crveni Baron "postavio svoju sliku hemijske olovke" ocigledno imas sleketivnu paznju..... .отворите тему о пореском систему, административним и бирократским заврзламама и до миле воље вам... Buraz.... ja mozda odrzavam temu o tome, ali baron je taj koji pravi to. kako mu rece Volim_Sina_bozijeg "barno kako si uspeo da skrenes na ovo" na jednoj drugoj temi koju je pokusao da npravi u neki geopoliticki nacionalni diskus... Ali ocigledno ti je bitna ideologija kada biras ko ti smeta.... i ko je problem Razocaravas djuro, vrlo.... previse delis koga ces da udaris - ideoloski. Ako ne vidis da je Crveni Baron taj koji provicira a ja taj koji odgovara na provokaciju. Ti se ponasas kao da je obrnuto...zaista razocaravajuce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Da su Admini na nivou zadatka, pobrisali bi lastpage-2 stranice ove teme. Cak mozda nije ni lose da vas puste da se ispisete do 50 strana i onda pobrisu sve osim 2 stranice koje stvarno imaju veze sa temom i tako vas na najbolji nacin ubiju u pojam. Nedokazanost ljudima Balkana nije novost i cesto je uzrok raznih politickih i ekonomskih pojava... Dakle prolece je stiglo , i red je da padne ciscenje ove teme, na keca...... DYNABLASTER, nana, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Oo...... dobro ako je Crveni Baron "postavio svoju sliku hemijske olovke" ocigledno imas sleketivnu paznju..... Buraz.... ja mozda odrzavam temu o tome, ali baron je taj koji pravi to. kako mu rece Volim_Sina_bozijeg "barno kako si uspeo da skrenes na ovo" na jednoj drugoj temi koju je pokusao da npravi u neki geopoliticki nacionalni diskus... Ali ocigledno ti je bitna ideologija kada biras ko ti smeta.... i ko je problem Razocaravas djuro, vrlo.... previse delis koga ces da udaris - ideoloski. Ako ne vidis da je Crveni Baron taj koji provicira a ja taj koji odgovara na provokaciju. Ti se ponasas kao da je obrnuto...zaista razocaravajuce. Како те не мрзи да толико пискараш...и још неистине...док се ти ниси појавио на овој теми није било бесмисленог препуцавања. Не глуми жртву јер ми се срце цепа... Молим админе да регулишу мало ови тему...ово је тема о идејама за посао у Србији, не о економској и пореској политици... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Cekaj da stignu do 50te strane, i da stignu da se uclane u stranku, pa onda da pobrisu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Тако је Ђуро. Ко жели да прича о нечему другом, нека отвори нову тему. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Како те не мрзи да толико пискараш...и још неистине... Ja ne glumim zrtvu - jer ste isuvise nesposobni da bih vam bio zrtva. Ali sam meta, ocigledno, cim ti ne vidis da ja planem a baron provocira. ono kada te neko kog si onomad uhvatio u lazi optuzi da "pricas neistine" .... A evo i opet cu da doakzem da ne pricas isitnu: https://www.pouke.org/forum/topic/28486-како-зарадити-новац-у-србији-идеје/?p=1074223 Pa sledeci baronov: https://www.pouke.org/foruhttps://www.pouke.org/contact.phpm/topic/28486-како-зарадити-новац-у-србији-идеје/?p=1074240 Drago da znam da sam ga toliko izdominirao da si morao ovim izmisljotinama da mu priskocis u pomoc. ) , oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 ne oni ce da cute i da propadaju dok neko drugi zaradjuje... da bi eto bili pametni po standardima Crvenog Barona... Opet lazes I ostavi ljude da pricaju o onome sto ih zanima. Ne zanima ih tvoja i moja svadja vec ova tema. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Opet lazes I ostavi ljude da pricaju o onome sto ih zanima. Ne lazem. Prvi post, koji se odnosio na probleme trzista, nije krenuo od mene. и Славко, ако мислиш да направиш било какав нормалан посао и треба да кренеш пре него што "заживи" код нас. Ја сам приватник (занатлија може се рећи) већ 12 година и могу ти реће да бар овде у Србији, посао који почну "сви" да раде, батали. Обавезно се сроза на потпуну неисплативост, због утркивања ко ће бити јефтинији. И што је најжалосније, гомила оних који су се утркивали да ценом привуку муштерије, прва пропадне. Али треба преживети тај период, јер може да потраје и годинама. Nego, od kad je tema "kako baron prodaje olovke po italiji" ja mislim da je tema "kako zaraditi novac u Srbiji." Mozda djuru to zanima, otvorite temu o prodaji olovki po italiji pa tamo pisite. Ne zanima ih tvoja i moja svadja vec ova tema. Sto to nisi rekao kada smo krenuli, nego si provocirao, podbadao, postavljao nebulozna "trik" pitanja i slichno? A znash da se kod takvih tema palim kao hepo kockica? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ja ne glumim zrtvu - jer ste isuvise nesposobni da bih vam bio zrtva. Ali sam meta, ocigledno, cim ti ne vidis da ja planem a baron provocira. ono kada te neko kog si onomad uhvatio u lazi optuzi da "pricas neistine" .... A evo i opet cu da doakzem da ne pricas isitnu: https://www.pouke.org/forum/topic/28486-како-зарадити-новац-у-србији-идеје/?p=1074223 Pa sledeci baronov: https://www.pouke.org/foruhttps://www.pouke.org/contact.phpm/topic/28486-како-зарадити-новац-у-србији-идеје/?p=1074240 Drago da znam da sam ga toliko izdominirao da si morao ovim izmisljotinama da mu priskocis u pomoc. ) , Ево, још ово ти кажем и немам више шта... Битно је да препирка почиње твојим укључивањем у тему, пре тога их није било. Ко кога провоцира, барон тебе или ти њега, ме апсолутно не интересује, да будем искрен, од ваших препирки ми је већ мука и не читам их већ неко време. Ако сам ја једном слагао и то ненамерно + извинио се и теби и свима на теми, никако не значи да ти не лажеш.... ...а ствар је толико мизерна да само нарушава дискусију на овој теми... Прочитао сам све постове уназад и зато сам ти рекао да лажеш, јер је евидентно да уживаш у препиркама... Ја нисам прискочио барону у помоћ већ сам прискочио овој теми у помоћ...пошто се админи не јављају а обојица знате да сморите.. Nego, od kad je tema "kako baron prodaje olovke po italiji" ja mislim da je tema "kako zaraditi novac u Srbiji." Mozda djuru to zanima, otvorite temu o prodaji olovki po italiji pa tamo pisite. Барон је овде представио нови начин штампе, бар за мене нов, нисам знао за ово раније, није говорио само о проодаји оловки. Нешто ти је ту засметало, шта, не знам... Остатак овог поста не вреди ни коментарисати, нећу да се ваљам са тобом у блату, иако сам већ до колена загазио... Још бих само на крају овог излагања рекао да си ти Милосављевићу један изузетно паметан дечак, да си право богатство овог форума и да те ја дубоко поштујем. Извињавам ти се још једном ако сам те како увредио, опрости ако можеш, ништа ми ниси дужан, надам се ни ја теби. Од овог тренутка идеш на моју игнор листу (само да сконтам како се то ради) само да не бих поново падао у искушење да улазим у овако бесмислене расправе. Буди ми вечно доминантан и весео и нека те Бог чува. Извињавам се свима за овај дебели офтопик... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ја нисам прискочио барону у помоћ већ сам прискочио овој теми у помоћ...пошто се админи не јављају а обојица знате да сморите.. Priskocio si temi u pomoctako sto si skocio na mene, da mene optuzujes, mene krivis, i mene kritikujes? Nisam znao da se sukobi resavaju tako sto krenes da napadas jednu sukobljenu stranu. Interesatna logika. Evo kako pocinju moje "rasprave" cistom provokacijom: to sto ja ne umem da se suzdrzim, pa odgovaram na ovakve bezobrazluke, to je sasvim druga prica.. ali nijedna moja rasprava nije pocela bez nekog ovakvog bezobrazluka.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ti si malo smiksao ova pravila i poreze, cini mi se. Ako imas agenciju, kakvih osam dana ima veze sa prijemom novca? Kao agencija, mozes da placas pausalni porez i troskovi te izadju neki konstantan iznos mesecno. Ako nemas agenciju, platis 40% iznosa na devizne uplate. Sve zavisi sta se kome vise isplati (ako su veci iznosi, onda bolje pausalni porez na agenciju a ako je manje bolje mozda procenat - ko hoce legalno da radi), ali ima resenja koja nisu toliko katastroficna. Znači ne moraš da imaš agenciju ili firmu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Znači ne moraš da imaš agenciju ili firmu? Ne moras, mozes kao fizicko lice primati uplate ali je onda porez na svaku uplatu 40%. Ili je 0% ako moze da se vodi kao poklon. A poklon je valjda do 30.000 dinara i da se ne ponavlja cesto Mada dosta ljudi prima uplate i ne uplacuje nikakav porez, ali je po zakonu obavezno. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Sta zna rasejani i senilni prosecan covek u Srbiji kad je zadnji put primio novcani poklon? I da ga prima svaki dan, zaboravi odmah....Tako kriterijum cesto otpada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MirjanaM3 Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Шта у овој нашој Земљи може да се пониди младима као посао, а да то није берба малина и сл? Ја имам сад скоро 18 година, а треба да се школујем још 7 + стажирање. Што практично значи да ћу прву плату примити са 27 година, ако Бог да. Шта ће моји грдни родитељи до тад? :-) А имала сам разне идеје, тј. имам их још увк, ал' немам паре да започнем било шта. И кад кренем нешто са неком цркавицом коју скупим од џепарца, увек се испостави да то није довољно. :-( Једино ми преостало - гитару на раме па у подземни пролаз на зелењаку. :-D Sent from my EBM755ND using Tapatalk Juanito and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука