Crveni Baron Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Kako da se nezainteresujem USHICEN SAM hvala ti puno nego tek sada sam video, priprema i to ostalo mi je najmanji problem to radim odavno ali na onaj stari i tezi nacin, bre covece ovo je idealno, gde mogu naci ove komponente i tehnologiju? HVALAAAAAAAA :good2: Pa imas u nemackoj na primer.Pogledaj na http://www.wt-direct.eu/epages/WT-DirectGmbH43750782.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/WT-DirectGmbH43750782/Categories Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Moze i cele lampe, moze sve ustvari, multikalfa! ili Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Pa imas u nemackoj na primer.Pogledaj na http://www.wt-direct.eu/epages/WT-DirectGmbH43750782.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/WT-DirectGmbH43750782/Categories Toga sam se i plasio da ces reci, ja mislim da to jos nije zazivelo kod nas stoga nema gde da se nadje. Ipak ti hvala pojuricu pa cu videti sta mogu da nadjem ovde kod nas u vezi toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Toga sam se i plasio da ces reci, ja mislim da to jos nije zazivelo kod nas stoga nema gde da se nadje. Ipak ti hvala pojuricu pa cu videti sta mogu da nadjem ovde kod nas u vezi toga. Pa kakve to veze ima, narucis kod nemaca i stigne ti na kucnu adresu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Toga sam se i plasio da ces reci, ja mislim da to jos nije zazivelo kod nas stoga nema gde da se nadje. Ipak ti hvala pojuricu pa cu videti sta mogu da nadjem ovde kod nas u vezi toga. Види Славко, ако мислиш да направиш било какав нормалан посао и треба да кренеш пре него што "заживи" код нас. Ја сам приватник (занатлија може се рећи) већ 12 година и могу ти реће да бар овде у Србији, посао који почну "сви" да раде, батали. Обавезно се сроза на потпуну неисплативост, због утркивања ко ће бити јефтинији. И што је најжалосније, гомила оних који су се утркивали да ценом привуку муштерије, прва пропадне. Али треба преживети тај период, јер може да потраје и годинама. Није толико проблематично да набавиш робу, без обзира што је Немачка у питању, ако имаш почетни капитал. feeble, Crveni Baron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Види Славко, ако мислиш да направиш било какав нормалан посао и треба да кренеш пре него што "заживи" код нас. Ја сам приватник (занатлија може се рећи) већ 12 година и могу ти реће да бар овде у Србији, посао који почну "сви" да раде, батали. Обавезно се сроза на потпуну неисплативост, због утркивања ко ће бити јефтинији. И што је најжалосније, гомила оних који су се утркивали да ценом привуку муштерије, прва пропадне. Али треба преживети тај период, јер може да потраје и годинама. Није толико проблематично да набавиш робу, без обзира што је Немачка у питању, ако имаш почетни капитал. Pravo u centar. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Види Славко, ако мислиш да направиш било какав нормалан посао и треба да кренеш пре него што "заживи" код нас. Ја сам приватник (занатлија може се рећи) већ 12 година и могу ти реће да бар овде у Србији, посао који почну "сви" да раде, батали. Обавезно се сроза на потпуну неисплативост, због утркивања ко ће бити јефтинији. И што је најжалосније, гомила оних који су се утркивали да ценом привуку муштерије, прва пропадне. Али треба преживети тај период, јер може да потраје и годинама. Није толико проблематично да набавиш робу, без обзира што је Немачка у питању, ако имаш почетни капитал. Hvala tebi na dobronamernom savetu sve ja to znam sto ti pricas i sve je to ok ali nemam uopste prestavu o kojoj cifri je rec? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Hvala tebi na dobronamernom savetu sve ja to znam sto ti pricas i sve je to ok ali nemam uopste prestavu o kojoj cifri je rec? Moj stari prijartelj iz Srbije je narucio pre neku nedeljuy nestokod ovih . Za nekih 230 evra. Kupio je 4 rolne folije po 5 m , one hemikalije i sada cekam svaki dan dfa mi javi kako je proslsa proba. Kaze da bi mogla jedna felna da se sredi za 50 evra ... sa onim materijalom bi mogao teoretski, bez skarta da uradi 40 felni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Moj stari prijartelj iz Srbije je narucio pre neku nedeljuy nestokod ovih . Za nekih 230 evra. Kupio je 4 rolne folije po 5 m , one hemikalije i sada cekam svaki dan dfa mi javi kako je proslsa proba. Kaze da bi mogla jedna felna da se sredi za 50 evra ... sa onim materijalom bi mogao teoretski, bez skarta da uradi 40 felni ... Brate ja sam tebi prezahvalan, molim te ako saznas kako mu je to uspelo da mi javis. TO je super cifra sto ti pricas ali nemora toliko, neka ostane nesto skromnije ja cu biti prezadovoljan bitno je da nesto radim, skroman sam ja nepucam na kamione i avione. :good2: Gde si ti trenutno, gde zivis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Brate ja sam tebi prezahvalan, molim te ako saznas kako mu je to uspelo da mi javis. TO je super cifra sto ti pricas ali nemora toliko, neka ostane nesto skromnije ja cu biti prezadovoljan bitno je da nesto radim, skroman sam ja nepucam na kamione i avione. :good2: Gde si ti trenutno, gde zivis? U italiji zivim. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Види Славко, ако мислиш да направиш било какав нормалан посао и треба да кренеш пре него што "заживи" код нас. Ја сам приватник (занатлија може се рећи) већ 12 година и могу ти реће да бар овде у Србији, посао који почну "сви" да раде, батали. Обавезно се сроза на потпуну неисплативост, због утркивања ко ће бити јефтинији. И што је најжалосније, гомила оних који су се утркивали да ценом привуку муштерије, прва пропадне. Али треба преживети тај период, јер може да потраје и годинама. Svede se jer nema posla. Da imamo poslove i primanja i da konstatno pravimo visak proizvodnje mnogo bi vise njih opstalo. Ovako opstanu jedan dvojica a i oni ne mogu da zarade i da stvore posten visak da prosire posao, jer drzava otima i grabi na sve rupe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Ево још једног савета (не знам да ли је већ био, нисам читао целу тему): Приметио сам да много учесника форума (и не само њих) проводи доста времена куцкајући по тастатури. Могли би то своје време да уновче тако што ће покренути једну или више ФБ страница за продају (сами нека смисле чега). Ако поред тога имају профил, ангажују мало пријатеље за промоцију странице а може и да се плати промоција код самог ФБ (није нешто претерано скупо). Других већих улагања нема ако ће се бавити посредничком продајом. Конкретно, нађете производ или више производа који мислите да су интересантни а нису довољно заступљени на тржишту ( а и да јесу, опет вам остаје оно "ко пре младој, његова је" илити ко пре до потенцијалног купца, његов је), договоре сарадњу и цену са људима који то продају (врло често су у питању кинези или трговци са бувљака), сликају производе или направе објаве од већ постојећих слика на интернету и крену да нуде потенцијалним купцима. Конкретно познајем момка (прилично младог) који узима путем онлајн куповине разне џиџа-миџе из кине (онлајн робне куће), углавном ситнице за клинце и то ваља на ФБ. Други случај је опет врло млада девојка, која лично код мене долази (у радњу) да јој штампам мајице по наруџби које уговара такође на ФБ. Можда некоме и не звучи као неки бизнис. али чуо сам за људе који имају и по десетак таквих ФБ страница, па још учествују и на лимундо-купиндо лицитацијама и Богами боље зарађују него ја. који имам сопствену радњу. За такву врсту трговине углавном је машта и креативност најбитнија, све се заснива на вештини комуникације са потенцијалним купцима и декорацији излога т.ј. ФБ странице. Најбитније је што нема скоро никаквих улагања па боц зрно ту, па боц тамо и накупи се. И још поред свега, стиче се драгоцено искуство у трговини која је сад већ дефинитивно трговина будућности. Што би рекли они из Телешопа "куповина из ваше фотеље. Биће ми драго ако ово некога подстакне на акцију. Натан and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Svede se jer nema posla. Da imamo poslove i primanja i da konstatno pravimo visak proizvodnje mnogo bi vise njih opstalo. Ovako opstanu jedan dvojica a i oni ne mogu da zarade i da stvore posten visak da prosire posao, jer drzava otima i grabi na sve rupe. Знам ја то Милосављевићу, али од 99 сам кренуо са бувљаком па после са занатском радњом и веруј ми да итекако има оних који само из сопствене глупости и незнања покваре посао и себи и другима. Ево конкретно док сам био на пијаци, донесеш један артикал (што би се рекло, њањушиш да ће се лепо продавати), и чим мало крене продаја, добра већина продаваца око тебе, који се никада не потруде да сами нешто "провале" одма крене да истражује одакле доносиш итд. и почиње да доноси идентичну робу али је у стању да толико спушта цену да малтене иде у минус. Веруј ми да је ту највише проблем у тим људима, јер је и прва цена била добра иначе не би људи куповали. Имао сам ја тога и са радњом. У првих пар година сва ми је конкуренција прошла кроз радњу (све глумећи ко је већи пријатељ) да би "снимили" неке ствари које сам тада први у граду радио. Чим су набавили опрему и почели да раде исту ствар почело је неоправдано унакажавање цена да сам ја на крају од неких ствари одустао уопште да радим и посветио са само онима где цена оправдава улог и труд. Могао бих ти писати елаборат о томе до сутра и наводити чињенице и доказе где су многи, искључиво због своје глупости и жеље да преузму све муштерије, упропастили и себе и посао ког су се латили. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Ево још једног савета (не знам да ли је већ био, нисам читао целу тему): Приметио сам да много учесника форума (и не само њих) проводи доста времена куцкајући по тастатури. Могли би то своје време да уновче тако што ће покренути једну или више ФБ страница за продају (сами нека смисле чега). Ако поред тога имају профил, ангажују мало пријатеље за промоцију странице а може и да се плати промоција код самог ФБ (није нешто претерано скупо). Других већих улагања нема ако ће се бавити посредничком продајом. Конкретно, нађете производ или више производа који мислите да су интересантни а нису довољно заступљени на тржишту ( а и да јесу, опет вам остаје оно "ко пре младој, његова је" илити ко пре до потенцијалног купца, његов је), договоре сарадњу и цену са људима који то продају (врло често су у питању кинези или трговци са бувљака), сликају производе или направе објаве од већ постојећих слика на интернету и крену да нуде потенцијалним купцима. Конкретно познајем момка (прилично младог) који узима путем онлајн куповине разне џиџа-миџе из кине (онлајн робне куће), углавном ситнице за клинце и то ваља на ФБ. Други случај је опет врло млада девојка, која лично код мене долази (у радњу) да јој штампам мајице по наруџби које уговара такође на ФБ. Можда некоме и не звучи као неки бизнис. али чуо сам за људе који имају и по десетак таквих ФБ страница, па још учествују и на лимундо-купиндо лицитацијама и Богами боље зарађују него ја. који имам сопствену радњу. За такву врсту трговине углавном је машта и креативност најбитнија, све се заснива на вештини комуникације са потенцијалним купцима и декорацији излога т.ј. ФБ странице. Најбитније је што нема скоро никаквих улагања па боц зрно ту, па боц тамо и накупи се. И још поред свега, стиче се драгоцено искуство у трговини која је сад већ дефинитивно трговина будућности. Што би рекли они из Телешопа "куповина из ваше фотеље. Биће ми драго ако ово некога подстакне на акцију. ja sa, nesto skoro kupio na E-bay ovde u Italiji i koliko sam ukapirao, tip od koga sam to kupio vodim da je prodao dosta artikala koji medjusobno nemaju nikakve veze i palo mi je na pamet upravo to sto ti pises, da postoje ljudi koji zaradjuju tako sto preprodaju robu preko E-baya. Negde nesto kupi ili zna gde ima, ugradi se koji evric i ceka ko ce da mu klikne i pazari . A i opcija sa vlastitim E-shopom nije SciFi ... Ja placam nekih 50-tak evra godisnje mesto na serveru, jedmom sano platis domen i posle mozes da instaliras E-shop kojih ima potpuno besplatnih i da prodajes sta ti je volja ... Recimo imas onaj Open Card . Ja ga imam instalirabog. Nicemu mi ne sluzi , postavio samn to samo jer me zanimalo kako radi i prosto je ko pasulj ... Evo link http://www.bilbija.net/shop/ Nisam to doveo do kraja ali ti treba recimo 2 dana da sve sredis i posle je samo pitanje da ubacujes fotke i pises cene ...pa ko kupi kupio je, a leba ne jede ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Знам ја то Милосављевићу, али од 99 сам кренуо са бувљаком па после са занатском радњом и веруј ми да итекако има оних који само из сопствене глупости и незнања покваре посао и себи и другима. Ево конкретно док сам био на пијаци, донесеш један артикал (што би се рекло, њањушиш да ће се лепо продавати), и чим мало крене продаја, добра већина продаваца око тебе, који се никада не потруде да сами нешто "провале" одма крене да истражује одакле доносиш итд. и почиње да доноси идентичну робу али је у стању да толико спушта цену да малтене иде у минус. Веруј ми да је ту највише проблем у тим људима, јер је и прва цена била добра иначе не би људи куповали. Имао сам ја тога и са радњом. У првих пар година сва ми је конкуренција прошла кроз радњу (све глумећи ко је већи пријатељ) да би "снимили" неке ствари које сам тада први у граду радио. Чим су набавили опрему и почели да раде исту ствар почело је неоправдано унакажавање цена да сам ја на крају од неких ствари одустао уопште да радим и посветио са само онима где цена оправдава улог и труд. Могао бих ти писати елаборат о томе до сутра и наводити чињенице и доказе где су многи, искључиво због своје глупости и жеље да преузму све муштерије, упропастили и себе и посао ког су се латили. Pa to je nasa glupost. Ne mozes ti im,ati dobru platu i standard ako prodajes robu ili uslugu budzasto ... A posebna prica je sto svi navale ko muva na .... kada vide da nesto moze da se proda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука