zuti car Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Vi se jos preganjate sa ovim likom? E moji Srbi , moje budale , vrti vas taj i treba da vas vrti . Ne zna pusti Srbin kad treba da cuti a kad da digne glas . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Vi se jos preganjate sa ovim likom? E moji Srbi , moje budale , vrti vas taj i treba da vas vrti . Ne zna pusti Srbin kad treba da cuti a kad da digne glas . Nikoga, nikako ne vrtim, nisu Srbi budale, i ja sam 100% Srbin. Ko nema sta pametno da kaze, za njega cutanje nije uopste hrdjava opcija. Kao ti na primer, sto Srbe nazivas budalama. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 @ LAMEX To je tvoje tumacenje tih citata,ali nisu CINJENICE.Kao kada bih ja rekao jednu prostu prosirenu recenicu,i svako bi nju mogao da tumaci po svom ubedjenju,tradiciji,veri itd ali CINJENICA(ISTINA) u toj recenici moze da bude samo JEDNA.tako da ne moze da se manipulise tumacenjem ko kako hoce,nego u sv pismu sve lepo stoji cisto kao sunce,pa ko ima oci nek vidi. jupiter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Ne uvedi me Bože ovde više u iskušenja da imam oči dobro vidim i prosto ne verujem šta sam morao saznati... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 @ LAMEX To je tvoje tumacenje tih citata koje je potpuno kontradiktorno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Nikoga, nikako ne vrtim, nisu Srbi budale, i ja sam 100% Srbin. Ko nema sta pametno da kaze, za njega cutanje nije uopste hrdjava opcija. Kao ti na primer, sto Srbe nazivas budalama. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.i Pa dobro, kad bas hoces tako da razgovaras ajde reci ti meni "srbine"sa kog si sajta pokrao slike ovog deteta sto turas na avatar nana, DYNABLASTER and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 са пут верника или позив у рај zuti car је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Na osnovu cega je srpska pravoslavna crkva ODLUCILA,da je sv duh LICNOST?Dajte konkretno iz sv pisma,ne mogu da slusam ta vasa filosofiranja.POSTAVIO SAM jasno PITANJE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Na osnovu cega je srpska pravoslavna crkva ODLUCILA,da je sv duh LICNOST?Dajte konkretno iz sv pisma,ne mogu da slusam ta vasa filosofiranja.POSTAVIO SAM jasno PITANJE. Ajde jupiteru vrati se na osnovni nalog pa ti meni odgovori glede ovih slika , gde si ih skinuo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 ако аднинистрација не рагује овај форум губио смисао. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Не верујем да се још препирете са Господином Петром/Јупитером. Слике су једине веродостојне. То је његов анђелак/ћеркица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 O cemu vi "LJUDI" PRICATE?Da li ste pri svesti.Molim da se zastite svi koji nisu clanovi JEDNOUMLJA. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 O cemu vi "LJUDI" PRICATE?Da li ste pri svesti.Molim da se zastite svi koji nisu clanovi JEDNOUMLJA. Svi mi koji nismo clanovi jehovinih svedoka smo pod zastitiom GOSPODA . Ipak , hvala ti sto brines Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Слике су једине веродостојне. То је његов анђелак/ћеркица. Ти га познајеш,..лично? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 O cemu vi "LJUDI" PRICATE?Da li ste pri svesti.Molim da se zastite svi koji nisu clanovi JEDNOUMLJA. Kako bi ja voleo da živim u jednoumlju.... Ne svoj nego Hristov um imamo ( predivnog li jednoumlja i niko te ne tera da to i ti postaneš) nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука