Jump to content

Bog je postao covek?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vi se jos preganjate sa ovim likom? E moji Srbi , moje budale , vrti vas taj i treba da vas vrti . Ne zna pusti Srbin kad treba da cuti a kad da digne glas .

Nikoga, nikako ne vrtim, nisu Srbi budale, i ja sam 100% Srbin.

Ko nema sta pametno da kaze, za njega cutanje nije uopste hrdjava opcija. Kao ti na primer, sto Srbe nazivas budalama.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Подели на овим сајтовима

@ LAMEX To je tvoje tumacenje tih citata,ali nisu CINJENICE.Kao kada bih ja rekao jednu prostu prosirenu recenicu,i svako bi nju mogao da tumaci po svom ubedjenju,tradiciji,veri itd ali CINJENICA(ISTINA) u toj recenici moze da bude samo JEDNA.tako da ne moze da se manipulise tumacenjem ko kako hoce,nego u sv pismu sve lepo stoji cisto kao sunce,pa ko ima oci nek vidi.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nikoga, nikako ne vrtim, nisu Srbi budale, i ja sam 100% Srbin.

Ko nema sta pametno da kaze, za njega cutanje nije uopste hrdjava opcija. Kao ti na primer, sto Srbe nazivas budalama.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.i

Pa dobro, kad  bas hoces tako da razgovaras  ajde  reci ti meni "srbine"sa kog si sajta pokrao slike ovog deteta sto turas na avatar 

Подели на овим сајтовима

са пут верника или позив у рај  :)))

Подели на овим сајтовима

Na osnovu cega je srpska pravoslavna crkva ODLUCILA,da je sv duh LICNOST?Dajte konkretno iz sv pisma,ne mogu da slusam ta vasa filosofiranja.POSTAVIO SAM jasno PITANJE.

Ajde jupiteru vrati se na osnovni nalog pa ti meni odgovori glede ovih slika , gde si ih skinuo?

Подели на овим сајтовима

ако аднинистрација не рагује овај форум губио смисао.

Подели на овим сајтовима

Не верујем да се још препирете са Господином Петром/Јупитером.

Слике су једине веродостојне. То је његов анђелак/ћеркица.

Подели на овим сајтовима

O cemu vi "LJUDI" PRICATE?Da li ste pri svesti.Molim da se zastite svi koji nisu clanovi JEDNOUMLJA.

Kako bi ja voleo da živim u jednoumlju.... Ne svoj nego Hristov um imamo ( predivnog li jednoumlja i niko te ne tera da to i ti postaneš)

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...