Jump to content

Diplomski rad

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па бре...  много си некако нашироко поставио питање, шта знам..бар мени тако звучи....  

Код ког ментора? Је л' ти прихваћена тема? Шта си писао у образложењу теме? Већ ту си морао да имаш костур...или још ниси стигао до тог дела?

Подели на овим сајтовима

Па бре...  много си некако нашироко поставио питање, шта знам..бар мени тако звучи....   Код ког ментора? Је л' ти прихваћена тема? Шта си писао у образложењу теме? Већ ту си морао да имаш костур...или још ниси стигао до тог дела?

Nisam još stigao do kostura, trenutno sam još uvjek na čitanju, ali svaki dan nađem bar po jednu knjigu koja mi se čini korisnom. Sad sam toliko zatrpan da ne znam odakle da počnem...

Подели на овим сајтовима

Застрашујуће широка тема. Није ни чудо што се намеће питање: одакле кренути?

Али, с обзиром да је Филозофски, то олакшава ствар.

Обратити пажњу на следеће: реципијенти не знају ништа о теми. Објаснити терминологију, сваку реч, сваки израз.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Обратити пажњу на следеће: реципијенти не знају ништа о теми. Објаснити терминологију, сваку реч, сваки израз.

Hoću. Hvala na savetu :)

Подели на овим сајтовима

bila bi fora da si uzeo temu Eklisiološka zajednica i položaj filozofa u njoj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

malo je nezgodno  - da li treba da pre svega opišeš ovo iz teme (jezikom pravoslavlja) ili da kritički obradiš temu?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

malo je nezgodno  - da li treba da pre svega opišeš ovo iz teme (jezikom pravoslavlja)  ili  da kritički obradiš temu?

jezikom pravoslavlja. Mislio sam da prvo, napišem riječ, dvije o društvenom ugovoru i savremenoj zajednici, a potom da opišem Crkvu, njen eshatološji identitet, njenu zajednicu i sabranje na liturgiji, a potom da pređem na položaj čovjeka u Crkvi,... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...