Origen Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 У датом одговору се види логичка немоћ а о теолошкој плиткости датог објашњења да и не говорим, али добро...ипак је он муслиман и не можемо ништа друго очекивати од њега него да наступа са зацртаних религиозних позиција, колико год се то косило са нашим расуђивањем....мада, понављам, на логичком нивоу, дати одговор је крајње тривијалан. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Посматрано са строго логичког становишта, његово објашњење је боље (једноставније) од нашег хришћанског. Мислим, да ли ико заиста схвата шта значи и како то "спојено, а не сливено" или Тројица, а Један. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Ma, moždana blokada, ista kod ateista kad im kažeš da ima Bog, kako može bit Bog kad ga ja ne vidim? Ne može istovremeno biti vidljiv i nevidljiv Bog, il ga vidim pa ga ima il ga ne vidim pa ga nema. Nasrudin-hodžina teologija: ili je Bog pa je Bog il nije Bog pa je čovjek, đe može bit i Bog i čovjek. Au revoir Aristotele i s Platonom i Sokratom zajedno. DYNABLASTER, zuti car and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Не верујем да тај муслиман не верује да Богочовек постоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Pa naravno da je tesko shvatiti Bogocoveka ... odjednom trazis oprostaj od Bogocoveka za delo koje ti kao covek nikad ne bi mogao da oprostis. Tesko je! Pravoslavlje = Istinsko Pokajanje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Особа са снимка је мега гига светски манипулатор и преварант. Опаснији је од свог учитеља Ахмеда Дидата. Гледао сам пуно његових клипова и могу да кажем да је веома опасан. Више пута се дешавало да ме доведе у сумњу према својој вери. Подстакао ме је на истраживање Православља. Цео Нови Завет сам једном био прочитао само због њега, да бих проверио његове тврдње. Лик зна напамет и Библију и Куран. И овде за само нешто више од минута је успео добро да излаже. Исус се није родио у овом свету као Бог, него као Богочовек. Као Бог постоји од увек. Лично Исус каже да постоји пре него се Аврам родио. То сведоче и пророчанства из Старог завета. Ево једног "А ти, Витлејеме Ефрато, ако и јеси најмањи међу хиљадама Јудиним, из тебе ће ми изаћи који ће бити Господар у Израиљу, коме су изласци од почетка, од вечних времена." Бог Син је на себе преузео људску природу родивши се у овом свету као Богочовек. Никада није престао бити Бог како Закир покушава да каже. Није Бог постао обичан човек, него Богочовек. Само је Бог преузео на себе људску природу. Није постао нешто десето, нити престао да буде оно што је био. И ко је сада ту луд и нелогичан. Муслиманима је проблем Куран. У Њему се налазе лажи о нашој вери које везе са реалношћу немају. Куран учи да ми верујемо у три бога, да Богородицу сматрамо равном Исусу и да је славимо као божанство, како монахе и светитеље узимамо за богове, да је Исус син којег Бог добио са женом (Маријом)... и још доста тога. Уколико би схватили да било шта од тога није истина то би показало да Куран није тачан. Па ако Куран није тачан то значи да није од Бога (још директан говор самога Бога). А сумњати у истинитост Курана води у вечне џехенемске муке. Зато они никако "не могу" да нас схвате. Могу, али не смеју да нас разумеју због поменутих "последица" по душу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Nikad me takvi likovi nisu dovodili u sumnju, pošto znam da manipulišu, a reč u pravim rukama ume da bude jako i opasno oružje. Нисам тада био довољно упознат са тим стварима. Сада ме не могу поколебати ни зезнути сам Мухамед да се појави. Закир цитира Библију, Исуса, и када погледаш то на шта те упућује, ако ниси добро упознат са Писмом, може да те доведе до колебања и размишљања. Тако почнеш да истражујеш и Библију и Куран. И Хрићанство и Ислам. На крају схватиш да лаже и обмањује, видиш колико Ислам везе нема са истином и колико је на климавим ногама. Али не раде тако сви. И многе је преварио. Све по Исусовим предсказањима. Манипулације Муслимана по интернету, ју тубу, су превелике. Не можеш наћи ни један клип о Иусу и Библији а да ти не избаци неки исламски. Баш се труде у мисионарењу. Много вичу, што значи да покушавају да виком прикрију тихи и оштри глас истине. Довољно је погледати наступ њихових мисионара. Начин им је потпуно исти као код секташа и политичара. Повишен тон, махање рукама, нервоза, покушава да те убеди тако што се сав унесе и растресе тиме што говори... А погледајмо православне духовнике... мислим да је разлика очигледна. Види се ко у себи има Бога и Истину. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Na youtube dobijaš ono što sam tražiš. Youtu negde skenira tvoju potragu i onda predlaže klipove shodno tvojim ranijim potragama. Ja, eto, nisam nikad dobijao te muslimanske klipove..)) Ја бришем колачиће и остало. Избацује ми и када нисам регистрован на ЈТ. Откуцај Исус је Бог, Тројство, Библија... па јави да ли ти избацило неки исламски клип или није. Јави Драги резултате Или то Хаустрија нешто мути са нетом :.mislise. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Закир би требало да се са овим клипом кандидује за улазак у Гинисову књигу рекорда Има ли нешто овакво на религијске теме ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Dobijem i ja, ali ja nikad ne ukucam "Isus je Bog" itd. Osim toga ne zaboravi da imamo par miliona Muslimana koji svi govore srpskim jezikom, tako da ne treba da čudi ako ima višak takvih klipova. Manje se bavi sa njima, više se bavi sa sobom i sa nama. Они говоре бошњачким језиком Морам да се бавим њима. Могао сам да будем преварен и да сада носим турбан на глави и клањам намаз. Морао сам да истражујем јер су се и на форуму појављивали да мисионаре. Тако сам био подстакнут на истраживање. Хвала Богу па никако нису успели да оборе Истину коју сам им износио и бранио. Доста су ми, да не поверујеш, помогли да боље разумем наше Православље. Не бавим се ја њима само због њих, него првенствено због себе и наше браће која могу бити преварена. То су нека питања и ствари на које прво сами себи требамо да одговримо и дамо објашњење. Ево одличног сајта који се једним делом бави њиховим обманама http://www.svedokverni.org/ http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука