коЖељ њацИ Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Јеси се раскукао? Како треба да ти помогне твој народ. Да скупимо 10 000 евра и да ти пошаљемо? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Наравно. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 па реци...ево ми из дијаспоре.. (ЦГ,Македонија,Р.С,Р.С.К,КиМ, Рашка и Војводина) има да скупимо.. dvabu је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 па реци...ево ми из дијаспоре.. (ЦГ,Македонија,Р.С,Р.С.К,КиМ, Рашка и Војводина) има да скупимо.. Полако, и ја сам из Војводине. Та нећу ваљда скупљати сам за себе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 помирите се. Драшко је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Не свађамо се Raymond Red Reddington and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Полако, и ја сам из Војводине. Та нећу ваљда скупљати сам за себе? Зависи,јел влада СНС или ДС? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Зависи,јел влада СНС или ДС? Двоумим се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Па ако влада ДС онда си дијаспора, а ако влада СНС, онда ће питамо СПС јеси ли дијаспора. Раљзмишљам како од шумадије настаде космополитска регија европске Србије, а од војвођана настадоше националисти. Изгледа да има то везе са замјеном полова на сунцу и појачаном соларном активношћу. Мислим да треба хитно сазвати састанак у Високом. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Није то никакав "прикривени национализам" него како ми лепо кажемо - родољубље. Твој народ, то су људи који су ти најближи, са којима делиш заједнички језик, културу, историју. Какви су такви су, да ли су ти помогли или одмогли - твоји су. И трудиш се да им помогнеш колико год можеш, као што помажеш родитеље чак и ако нису добри. Није то никаква "млакост". Млакост је "патријотизам" на речима, а без дела. Није ли Христос рекао у причи о милостивом Самарићану да је ближњи онај који му учини милост? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 На крају најмање ми је у животу помогао мој народ, а највише одмогао. 8086.gifАмин! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Primio ja jednom madjara u kucu , primio ga kao svog najrodjenijeg, pomagao , promovisao mu posao , omogucio pristup manefisacjama i ljudima kojima on inace ne bi mogao da pridje ...i on prvom prilikom mi zvali "noz u ledja" . Od tad , ma ne znam kakav da je , madjar mi prag preskociti nece niti moze za istim stolom u kafani sedi sa mnom . A nije da mi ljudi nisu pricali da madjar ne moz' da ti bude prijatelj i da je dovoljno pogledati samo blizu istoriju pa videti ko su i sta nam misle. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Kao sto su Crnogorci lenji, Cigani lopovi, Bugari kukavice, tako su i Madjari podli... Da ne bude zabune da sam nacionalsovinista, sve navedene vrste nosim u sebi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Мађари су лепи сви одреда. Када су почеле санкције, у кући поред мене је живео неки службеник мађарске амбасаде са двоје ситне деце, која су се играла са мојим ситним дететом. Како се ближила зима, питам га ја да ми набави мало нафте за огрев преко зиме, није му то био проблем само је требала добра воља а он ми каже па не могу, ви сте под санкцијама. Питала се ја тада уместо њега да питам...да ли би могао да гледа како се моје ситно дете смрзава...ал ми се исто згадили мађари, ето због једног. А онда моје ситно дете марширало двориштем и певало "марширала марширала Краља Петра гарда" па је он забрано својој ситној деци да се играју са мојим. И тако. А шта беше тема..." keka, Снежана, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Kao sto su Crnogorci lenji, Cigani lopovi, Bugari kukavice, tako su i Madjari podli... Босанци глупи................... 0110_hahaha DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Sva sreca pa nisam i od tih 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука