florenntina Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ljudi moji, pa ovo je strasno! Ne znam da li da se smejem ili da placem nad ovom Dinkicevom izjavom. Tuga, pregolema... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Мислим да је мало нефер не веровати неком 98 пута - врло је вероватно да не говори истину и 99 пут. Иако може да има исто значење, није увек изабрана иста визија. Могу да се одреде другачији приорити и делује другачије. И добије се своја визија. Не држим ником страну, само покушавам да окренем на позитивну страну, без притиска на нечије мишљење. Много је негативних мишљења. Је л' вам то нешто говори? Da, govori mi, a jel tebi to nesto govori? Jel nista nisi naucila do sad? Ako je tako onda se izvinjavam. To sto ti kao verujes da on moze nesto da uradi nema veze sa realnoscu, jedino ako bas imas veru koja brda pomera, onda u redu. Al vraticemo se na ovu temu, samo je pitanje oces li tada smeti da priznas gresku, ili ces i tad reci "ne drzim stranu nikome"?. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Што се мене тиче није "негативно мишљење". Овог момка и не знам па не могу да имам неко мишљење о њему, вероватно је добар лик. Проблем је овде што он у држави Србији не може да уради апсолутно ништа, нити може било ко други - док се не поправе неке основне ствари. "Министар финансија" се у суштини само брине за државну касу, колико влада има пара да троши. Једино позитивно што би он могао да уради је да им не да паре уопште... Kamo srece da si u pravu. Medjutim, on moze itekako da pogorsa stvari, i koliko citam po medijima, vec sprema novi "paket mera" . Kad sam videla "progresivno oporezivanje", "nultu toleranciju prema neplatisama poreza" itd, pao mi je mrak na oci. Zadnjih dana u mojoj ulici (centar Beograda), zatvorilo se vec nekoliko radnjica... Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ljudi moji, pa ovo je strasno! Ne znam da li da se smejem ili da placem nad ovom Dinkicevom izjavom. Tuga, pregolema... Sve sam sredio, pa sam otišao na more Извор Crveni Baron, Grizzly Adams, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kamo srece da si u pravu. Medjutim, on moze itekako da pogorsa stvari, i koliko citam po medijima, vec sprema novi "paket mera" . Kad sam videla "progresivno oporezivanje", "nultu toleranciju prema neplatisama poreza" itd, pao mi je mrak na oci. Zadnjih dana u mojoj ulici (centar Beograda), zatvorilo se vec nekoliko radnjica... Па шта раде раде друге државе, је ли толеришу неплаћање пореза? Ако може да се не плаћа, дај да се свима укине онда. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Al vraticemo se na ovu temu, samo je pitanje oces li tada smeti da priznas gresku, ili ces i tad reci "ne drzim stranu nikome"?. Хоћу, признаћу, увидим ли то, јер у супротном би остала слабић. Ни тада нећу држати страну баш никоме. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Па шта раде раде друге државе, је ли толеришу неплаћање пореза? Ако може да се не плаћа, дај да се свима укине онда. Ствар је у томе да нема шта више да се узима... Највећи дужници су у ствари државна предузећа, па испада да држава треба "сама од себе" да наплаћује!? Треба покренути привреду па ће онда људи имати од чега и да плаћају порезе итд. Али то не може да се уради док се не промени систем који имамо потпуно. Не да се промени овај или онај министар, него сви могући закони и чуда која они тамо имају. Најбоље да се све то лепо укине. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Па плаћају порезе мали привредници, трговине итд. Зато и кажем, или нулта толеранција па да сви плаћају или укинути свима. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Па најбоље би било укинути свима, али за то треба велика промена... А "нулта толеранција" у оваквој ситуацији је обична фраза. У пракси, то не може да се спроведе. Ако мислиш на "велике", они имају заштиту од разних "интереса". Мале се не исплати да јуриш јер те више кошта него што ћеш им узети пара... Треба направити окружење у којем ће људи моћи нормално да раде, па се никоме неће исплатити да ризикује проблеме са државом. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 To za poreze, i sve ostalo sto se sad navodi, Branko prica jos od izbijanja krize... Ne znam jesam li se jasno izrazio, da ponovim, sve sto sad svi navode kao resenja i odjednom su svi pametni i pokusavaju da profitiraju i da se samoreklamiraju naknadnim "znanjem", Branko je rekao jos pre vise od decenije... A vi koji pljujete po istini, pljujte i dalje, samo, sto sad vise pljujete, to cete se posle vise stideti, ako stid u vas uopste i postoji... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Па шта раде раде друге државе, је ли толеришу неплаћање пореза? Ако може да се не плаћа, дај да се свима укине онда. Zlatno je pravilo koje treba da se savlada kada se razmislja o privredi. Sto manje poreza - to vise privreda napreduje. Logika ti je prosta. Kada kompaniji koja je proizvodjach kafe povecas porez, ta kompanija da bi platila taj porez podigne cenu kafe koju ti kupujes. Nadam se da kapiras sta tu ne valja... Nista nije lose o nultoj toleranciji, problem je o previsokom zahtevanju poreza koje ce da stopira privredu. Lako je velikim drzavama da traze velike poreze.... njihova privreda je vec visoko ako malo padne zbog takvih mera, popusti se pa opet skochi. Sa druge strane nasa privreda je ocajna, i ovo je pravi jos ocajnijom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kamo srece da si u pravu. Medjutim, on moze itekako da pogorsa stvari, i koliko citam po medijima, vec sprema novi "paket mera" . Kad sam videla "progresivno oporezivanje", "nultu toleranciju prema neplatisama poreza" itd, pao mi je mrak na oci. Zadnjih dana u mojoj ulici (centar Beograda), zatvorilo se vec nekoliko radnjica... "Прогресивно опорезивање" може да буде веома опасно, отераће све који нешто раде... Нешто слично се дешава у САД, људи су почели масовно да се одричу држављанства због превеликих пореза, само до пола ове године већ пар хиљада људи: http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323977304579002780562003814.html Значи, тако се не решавају проблеми. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Kamo srece da si u pravu. Medjutim, on moze itekako da pogorsa stvari, i koliko citam po medijima, vec sprema novi "paket mera" . Kad sam videla "progresivno oporezivanje", "nultu toleranciju prema neplatisama poreza" itd, pao mi je mrak na oci. Zadnjih dana u mojoj ulici (centar Beograda), zatvorilo se vec nekoliko radnjica... Potop...apokalipsa se blizi ....Bez'te ljudi iz srbije stize monstrum iz Nisa .... Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne znam jesam li se jasno izrazio, da ponovim, sve sto sad svi navode kao resenja i odjednom su svi pametni i pokusavaju da profitiraju i da se samoreklamiraju naknadnim "znanjem", Branko je rekao jos pre vise od decenije... A vi koji pljujete po istini, pljujte i dalje, samo, sto sad vise pljujete, to cete se posle vise stideti, ako stid u vas uopste i postoji... На 16.страни теме само сам написала да му је текст о другим људима недоличан језик - не доликује то човеку са 54 да тако безвезе пише. Па још и економиста. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 "Прогресивно опорезивање" може да буде веома опасно, отераће све који нешто раде... Нешто слично се дешава у САД, људи су почели масовно да се одричу држављанства због превеликих пореза, само до пола ове године већ пар хиљада људи: http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323977304579002780562003814.html Значи, тако се не решавају проблеми. Volvo nije otisao iz Svedske zbog progresivnog oporezivanja ... Peugeot iz Francuske takodje... Mercedes, Audi, Volkswagen takodje, Fiat takodje... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука