Jump to content

Novi ministar finansija je Nišlija Lazar Krstić!

Оцени ову тему

Тања1

Препоручена порука

Btw, tekst je preuzet sa jednog novog libertarijanskog bloga http://liberty4balkans.wordpress.com, ovaj put iz Republike Srpske-ima nade :)

:aplauz:

Браво за Лазара!

Ал` овог другог... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Tu dolazimo do srži problema: funkcionisanje pravne države ne odgovara političkoj eliti Srbije. Vladavina prava, efikasna i temeljna, značila bi robiju za većinu srpskog političkog i finansijskog establišmenta. Značila bi daleko manji uticaj političara u društvu, manje privilegija i uticaja. I zato od vladavine prava sa postojećim političarima u Srbiji i ostatku regije nema ništa.

Мат у два потеза.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

To za poreze, i sve ostalo sto se sad navodi, Branko prica jos od izbijanja krize...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Lazar Krstić: Potvrđujem, dogovorio sam se sa Vučićem, biću ministar finansija!

Politika,

21:02, 14.08.2013.

Autor: Blic

lazar-krstic-1376168913-350901.jpg

Potvrđujem da sam sa gospodinom Aleksandrom Vučićem postigao dogovor i da ću u rekonstruisanoj vladi biti ministar finansija, izjavio je Lazar Krstić

BEOGRAD - Lazar Krstić, koji je u poslednje vreme,posle odlaska Mlađan Dinkića, pominjan kao favorit za funkciju novog ministra finansija, potvrdio je da je večeras dogovor postignut i da je on prihvatio da obavlja poslove člana Vlade na poziciji ministra finansija.

"Potvrđujem da sam sa gospodinom Aleksandrom Vučićem postigao dogovor i da ću u rekonstruisanoj vladi biti ministar finansija", izjavio je Lazar Krstić o kome se prethodnih dana govorilo kao o najozbiljnijem kandidatu za tu poziciju.

Извор

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

... vrati nam pare

E sad se setih jednog vica.

Presretne lopov nekog coveka na ulici i kaze mu: Daj mi svoje pare!

Kaze covek: Znas li ti bre ko sam ja?!

Kaze lopov: ne znam

Covek: Ja sam politicar!

Lopov: Dobro, onda... daj mi moje pare!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Nemam ja nista od tih stihova... osim ako nisam gay.

Подели на овим сајтовима

Glavni problem Srbije je to sto vec 13 godina nasa zemlja nije mogla da obezbedi minimum sigurnosti za strane ulagace i investitore...

Ne treba nam madjionicar za to jer problem nije u nacinu obezbedjivanja sigurnosti vec u tome koliko pocenata ima vladajuca struktura od potencijalnog investitora. Pljacka!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Овај може отац да му буде, да пружи подршку детету свом. Боже Боже, колико безвезне приче, а још није почео да ради, неће људи ни да саслушају шта има да каже, мислим баш баш безобразно и окруто. Занимљив је овај део:

Šta još da napišem? Ништа :)

Vidim da dobronamerni ljudi pišu Mališi Pališi i savetuju mu šta da uradi. Jedan prijatelj čak mu savetuje da i mene pozove da razgovaramo.

Gospodo drugovi, molim vas, ne budite naivni. On je doveden po planu i dobio je zadatke. On je obučen šta treba da radi. Sasatanak sa njim je besmislen. Nikada ga ni ne bih ni prihvatio.

Zašto?

Ne treba kontaktirati sa izdajničkom vladom koja je okupirala zemlju iznutra.

Tu vladu moramo da srušimo na izborima.

Mališa Pališa nema nikakve reference da bih pristao na razgovor sa njim.

On nije izabran na slobodnom tržištu, između stotinu kandidata sa referencama, nego je doveden i postavljen.

To je suprotno demokratskim i republikanskim principima.

To je suprotno mojim liberalnim stanovištima.

To je suprotno srpskim nacionalnim interesima.

Премијер је тај који одлучује ко ће бити министар. Није услов да је министар члан парламента. Жалите се премијеру.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Овај може отац да му буде. Боже колико приче, а још није почео да ради, неће људи ни да саслушају шта има да каже, мислим баш баш безобразно и окруто. 

Ama pusti tog Dragasa, to je takav bilmez da odavno takvoga nismo imali na ovim prostorima ...

Ako odes na njegovu web stranicu i na biografiju videsec da pise da je 7 puta bio udarnik na radnim akcijama ....

Kakav je to duduk majko mila ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...