Jump to content

Какви су наши Муслимани

Оцени ову тему

Препоручена порука

Какви су наши Муслимани

Човек им лепо постави благ и мио говор патријарха РПЦ о Исламу, а добије следеће.

Знамо да по форумима пишу свакави ликови, и на то није ништа чудно. Али ово што ћу поставити писали су администратори највећег исламског форума на нашим просторима. Форума који је најтолерантнији од свих исламских, и где се окупљају они најнормалнији Муслимани.

Да видимо како наша брача Бошњаци размишљају.

Фарук (админ) каже:

Ipak, ne vidim šta se mi tu imamo nekom pravdati, sablja je simbol islama, sila je ukras ove vjere, zar ima veće blagodati za neko područje da ga argumentom sablje oslobodi jaka muslimanska vojska, da silom ukloni tagute koji terorišu Allahove robove pa da im omogući da slobodnom voljom izaberu hoće li robovati Allahu ili nekakvim izmišljenim bogovima, krstovima, moštima, guruima i sl

http://www.islambosna.ba/forum/dijalog-sa-nemuslimanima/patrijarh-ruske-pravoslavne-crkve-govori-o-pravoslavlju-i-islamu/msg616283/#msg616283

Даље наставља о својој домовини:

"Nema prisile u vjeru", ali islamska država se itekako širila silom (ne nasiljem), more krvi je proliveno da mi danas imamo Bosnu kao muslimansku zemlju, granice naše islamske domovine su uglavnom iscrtane vojnim pohodima, islamska domovina je u najvećem dijelu tamo gdje ih je iscrtala sablja i čizma muslimanskog vojnika..."

И не види никакав проблем у томе што пише:

I ne znam kakav je problem u tome?

Следећи админ Ахмед Исламовић износи своје мишљење о нама Србима:

"Sto se Srba tice - kao sto jedan rece. Sto je Srba valjalo - primilo je Islam :) sad samo pokoji valja ... 

На сво чуђење @Православац одговара овако :

Svaka ti čast. Šta ja onda tražim ovde kada ne valjam samo zato što nisam promenio veru. Ali ću zato od jednom početi da valjam, ovaj isti ja, samo zato što bih primio Islam. Tuga kako razmišljaš 

Али админ Ахмед и после тога не мења мишљење. Човек отворено каже да су само Муслимани добри људи. И да тај Православац може бити добара без да се мења, само ако прими Ислам. Ево шта каже

"Ja nisam rekao da ti ne valjas :) Ja ne mogu znati ko valja a ko ne valja na licnom nivou :) Mozda ti insallah se vratis Islamu prije nego bude kasno. To ce biti znak da si valjao od pocetka ... a ako umres kao nevjernik - to ce biti znak da nisi valjao. Isto tako po zavrsetku i sebe vrednujem. Ako umrem kao musliman onda smatram da sam valjao dovoljno za toga - ako (nedao Allah) napustim Islam prije smrt onda je to znak da nisam valjao od pocetka ..."

Људи, да ли је ово могуће ! Ово пишу њихови администратори и теолози.

Даље, админ Фарук отворено жели тероризам и поновни рат. Ево шта каже

"No, točak historije se okreće, i mi smo izvukli pouku inšallah.

Naše vrijeme dolazi, i čisto sumnjam da ćemo ponoviti greške iz prošlosti, jednom nas je guja ujela, drugi put neće. Neće opet biti kršenja Allahovog Zakona, ali neće sutra moći popadija dizati narod protiv Države, a da im se u ime tolerancije prema sljedbenicima Knjige gleda kroz prste i pušta da crkve pretvaraju u baze za huškanje naroda protiv vlasti. Nego, bujrum, ako ćete se Bogu moliti kako vi mislite da treba, ok, niko vam ne brani, a ako ćete od crkvene infrastrukture napraviti terorističku mrežu koja će izazivati nered i sijati nestabilnost u zemlji - e tada će malo drukčije da se radi: kolovođe pred sud i zna se kako završavaju teroristi, a materijalna sredstva uključujući i te objekte koje nazivati crkvama i samostanima konfiskovati i staviti u službu građana...

Mi smo na Balkanu platili visoku cijenu, velik je ulog u pitanju da bi istu grešku opet ponovili.

Mogli smo živjeti ko ljudi, ali vi ste izabrali drugačije.

Čekajte i mi ćemo čekati. Neće poluvrijeme još dugo potrajati."

Ето, браћо Срби са каквим ми суседима живимо. Не само што га нико није укорио због писања, него му и поруку аминују, тј. aферимују.

Долазе опасна времена. Не знам шта да мислим о нашим Муслиманима после овога. Сигурно да нису сви овакви али изгледа да их је много, поготово оних дубоко религиозних.

Подели на овим сајтовима

Sta god da napisem ispascu papagaj, tako da necu nista ni da pisem, ovo ne moze smisleno da se komentarise...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Таквих будалетина има свуда...у свакој држави, свакој религији, на свакој пречки социјалне, културне и друштвене лестице свих постојећих народа. Не верујем да би један муфтија Јусуфспахић био саласан са речима достичних са тог сајта...свако на овоме форуму ко је иоле упознат са мојим досадашњим писањем у вези са исламом зна мој однос и став према њему, али довољно је да постоје изузеци, као што је госп. муфтија Јусуфспахић, и да нада, ка остварењу истински мирног и међусобно уважавајућег саживота, заиста постоји.

• Волим 1

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Таквих будалетина има свуда...у свакој држави, свакој религији, на свакој пречки социјалне, културне и друштвене лестице свих постојећих народа. Не верујем да би један муфтија Јусуфспахић био саласан са речима достичних са тог сајта...свако на овоме форуму ко је иоле упознат са мојим досадашњим писањем у вези са исламом зна мој однос и став према њему, али довољно је да постоје изузеци, као што је госп. муфтија Јусуфспахић, и да нада, ка остварењу истински мирног и међусобно уважавајућег саживота, заиста постоји.

Не ради се овде о разним будалама по интернету. Написао сам о коме се ради. Није исто када ја нешто млатнем на форуму и када то учини отац Иван или Александар Милојков. Поготову када се ради о тумачењу вере. Нема то исту тежину. Ови које сам цитарао су администратори. Један са пуним именом и презименом. И нико их није укорио због тога него им ликују.

А ево како они цене муфтију Јусуфспахића. Не хвале га нешто због добрих особина http://www.islambosna.ba/forum/politika-i-aktuelnosti/jusufspahi263-put-muslimana-u-srbiji-vodi-iz-ulice-srbijanske-a-ne-turske/msg616239/#msg616239

Ови нас не сматрају за добре људе. Кажу да су они који су нешто вредели прешли на Ислам. Да ми који нисмо Муслимани не ваљамо а да аутоматски ваљамо када пређемо на њихову веру. То је потпуно болесно.

Још призивају и рат. Ако свештеник прича у корист свог народа треба га, по њима, убити, а цркве и манастире дати на јавно коришћење. Опасно је све то. Нису то напаљени клинци по нету који само прете и млате глупости. Ово је веома озбиљно и забрињавајуће.

Подели на овим сајтовима

Da, ali po njih...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Хм, забрињавајуће. Забрињавајуће је што смо се одрекли вере, пљујемо на своју нацију и заменили смо Бога за ЕУ. А оваквих је било и биће увек. Кад је неко слаб све га живо напада.

Подели на овим сајтовима

Не ради се овде о разним будалама по интернету. Написао сам о коме се ради. Није исто када ја нешто млатнем на форуму и када то учини отац Иван или Александар Милојков. Поготову када се ради о тумачењу вере. Нема то исту тежину. Ови које сам цитарао су администратори. Један са пуним именом и презименом. И нико их није укорио због тога него им ликују.

А ево како они цене муфтију Јусуфспахића. Не хвале га нешто због добрих особина http://www.islambosna.ba/forum/politika-i-aktuelnosti/jusufspahi263-put-muslimana-u-srbiji-vodi-iz-ulice-srbijanske-a-ne-turske/msg616239/#msg616239

Ови нас не сматрају за добре људе. Кажу да су они који су нешто вредели прешли на Ислам. Да ми који нисмо Муслимани не ваљамо а да аутоматски ваљамо када пређемо на њихову веру. То је потпуно болесно.

Још призивају и рат. Ако свештеник прича у корист свог народа треба га, по њима, убити, а цркве и манастире дати на јавно коришћење. Опасно је све то. Нису то напаљени клинци по нету који само прете и млате глупости. Ово је веома озбиљно и забрињавајуће.

Ко год и шта год да су да су, укорио их неко или не, били образовани или не, какво год имали мишљење о муфтији (а оно је баш онакво каквим сам га очекивао од таквих типова), таквим својим ставовима су за мене будалетине... није ми јасно шта ти очекујеш од тог свима нам добро познатог сајта?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...