Гости Guest - . . .- Написано Август 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Малопре сам је формаирао, придружите се и поделите линк са пријатељима https://www.facebook.com/saborna.crkva Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Zaista lepo, predivno je videti Sabornu crkvu Svetog Georgija. Ima li crkva svoj sajt? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ima ce ge veoma brzo, ja radim na tome... sada zavrsavam sajt eparhije, on ce biti vidljiv za dan-dva У оквиру сајта Епархије ће бити посебна страница сајта Саборне цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Kolike je veličine Saborna crkva u Kruševcu jel veća od one u Beogradu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Мислим да су ту негде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 bilo bi dobro da se na sajtu Eparhije kruševačke konačno nađe i šema parohija i Crkava... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 bilo bi dobro da se na sajtu Eparhije kruševačke konačno nađe i šema parohija i Crkava... Хоће ако Бог да. Радимо на томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука