marko_13 Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Ако размишљаш и делујеш као комуњара сасвим је свеједно и да те зовем - Еским, опет остајеш комуњара. Има она сцена из филма "Вариола вера" - разлика између карактерне особине и нечег другог. Е, комуниста је присталица и активиста партије, а комуњара је карактерна особина. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 On 7. 8. 2013. at 21:05, marko_13 рече Ако размишљаш и делујеш као комуњара сасвим је свеједно и да те зовем - Еским, опет остајеш комуњара. Има она сцена из филма "Вариола вера" - разлика између карактерне особине и нечег другог. Е, комуниста је присталица и активиста партије, а комуњара је карактерна особина. Aha. Ako sam te dobo razumeo- ako ti mozes kazes da je moja karakterna osobina "komunjara", onda ja mogu da kazem da je tvoja karakterna osobina "nesto drugo"? ...you have been served. On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 А и ти си комуњара!? Пошто се моја карактеризација односила на онај термин "напредне". Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 On 7. 8. 2013. at 11:58, cloudking рече Ja odavno govorim da u vredjanju, pljuvanju i prozivkama, vernici nemaju konkurenciju, pa mi zanimljivo kako vreme potvrdjuje moje teorije ;-) Мислим ,знам да сваком треба начин да се ослободи нагомилане фрустрације, али претера га . Да је бар суптилно, па и некако. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Nisam ja "nesto drugo" pa da budem suptilan On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука