Broken Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Замислите неки средњевековни дворац...замислили ? Може даље? Као на сваком дворцу и овде имате краља, краљицу...њихову децу, разне саветнике, витезе, дворске даме, представнике цркве, џелате, коњушаре...и разне друге ликове. Тема је замишљена тако да они који у њој учествују узму неки лик и глуме у тој улози. Можда се створи интересантна прича са невероватним заплетима и свашта друго. Мислим да би могло бити смешно. Могли бисмо за почетак да изаберемо улоге. Ја владати не знам и за краља нисам али моја оданост владарској породици нема меру. Мој деда и отац су били заповедници краљеве личне гарде па и мени доделише улогу такву. Био сам у много ратова, ране се избројати не могу али док год у руци мач држати могу он ће бити у служби мог племенитог господара. Има ли заинтересованих ? Јадранка-Дервента, Олимп, Sara" and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ја се јављам да будем евет ефендија. Ко год буде био краљ. За боље нисам. Не знам баш да радим, ал главом знам да климам, наклони, поклони и хвале ме ништа не коштају, а волим паре. Phoebe, Снежана, "Tamo daleko" and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Интересантно Није ми јасно како си замислио ток теме. Да ли треба да буде у форми драме, да буду спонтани дијалози? Или нешто друго? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ја бих да будем баштован. Тај обично мирно ради свој посао а уек се испостави да је радио и друге племените делатности 4chsmu1 Мада можда и да будем неки кафе кувар, волим то прављење кафа , чајева......ћутиш радш........мутиш. креираш Биљана, Олимп, Gordana . and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ја се јављам да будем евет ефендија. Ко год буде био краљ. За боље нисам. Не знам баш да радим, ал главом знам да климам, наклони, поклони и хвале ме ништа не коштају, а волим паре. Амин. Значи, краљеви се мењају ти увек остајеш. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ја бих да будем баштован. Тај обично мирно ради свој посао а уек се испостави да је радио и друге племените делатности 4chsmu1 Мада можда и да будем неки кафе кувар, волим то прављење кафа , чајева......ћутиш радш........мутиш. креираш О храбри сваке хвале достојни сер Драшко ! Видим да си бојно копље заменио градинарским маказама ... сећаш ли се како смо крварили заједно код бретонских мочвара ? Доз вр д дејз. Нашао си верну љубу и скрасио се у њеном загрљају, окружен ружама које сам обрађујеш...дивно...ех кад бих и ја могао тако. Снежана, Олимп, keka and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 О храбри сваке хвале достојни сер Драшко ! Видим да си бојно копље заменио градинарским маказама ... сећаш ли се како смо крварили заједно код бретонских мочвара ? Доз вр д дејз. Нашао си верну љубу и скрасио се у њеном загрљају, окружен ружама које сам обрађујеш...дивно...ех кад бих и ја могао тако. О храбри војводо "Дуплидаше" Doublebreath-у, памтим дане херојства нашег Ти си љуте ране задо` непријатељу Сад часно владаш својим крајем За твоју љубу (кад је нађеш) букет мирисни ја одгајићу И убрат` га у цвату нежном Украсит ће руже , ненадмашну лепоту твоје драге (дал се W.Sheak.... у гробу окреће од речи мојих ) Broken, мирођија, Јадранка-Дервента and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 - клима главом - Како је лепо слушати вас док причате! Просто се човек топи од милине неке! Олимп, Драшко, Gordana . and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Интересантно Није ми јасно како си замислио ток теме. Да ли треба да буде у форми драме, да буду спонтани дијалози? Или нешто друго? Ma kako ispadne...nema pravila ...vidis da je vec pocelo odlicno. Kako ko moze i ume. Драшко, мирођија, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 -калеми, певуши средњевековни напев и гледа у правцу војводиног двора- Гле, о гле лепоте ове Наш војвода под руку води нежан цвет У дворе своје уводи драгу Кожа јој је попут снегова алпских Очи су јој бадеми афрички (сад мора да уђе и женски лик ) Олимп, Драгана П., Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 О храбри војводо "Дуплидаше" Doublebreath-у, памтим дане херојства нашег Ти си љуте ране задо` непријатељу Сад часно владаш својим крајем За твоју љубу (кад је нађеш) букет мирисни ја одгајићу И убрат` га у цвату нежном Украсит ће руже , ненадмашну лепоту твоје драге (дал се W.Sheak.... у гробу окреће од речи мојих ) Авај ( бацам поглед десно на доле док ми бујица сећања ломи срце ) имадох љубав и ја. Чекаше ме очи њене после сваке битке, видаше ми ране руке беле а речи утехе које би се одвајале од усана њених спуштале би се до душе пале и наново је подизале. Али...кад сам остао без носа у боју против Мавара, без десног уха у боју против Хрудлана ...њене очи ме почеше другачије гледати.... Arsenija, Драшко, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 (сад мора да уђе и женски лик ) Тооо...баш тако. Али плашим се ја да међ христијанкама слабо глуме има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 - клима главом - Како је лепо слушати вас док причате! Просто се човек топи од милине неке! Него Брате, шта има ново на двору? Ти све знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 (u tom, iz juznog hodnika se pojavljuje Boldrik, kapetan straze) "Tako mi maca mog svetlosnog!..." (ugledavsi vojvodu Dupledaha i ser Draska, hitro pada na desno koleno i cini naklon ka obojici) "Gospodo moja!" zatim ustaje, vojnicki ostro i elegantno zabacuje ogrtac unazad i obraca se vojvodi: "Plemeniti moj gospodine, sto se zamisli lice tvoje, kakva jad je skolila dusu tvoju napacenu?" Јадранка-Дервента, Снежана, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 (u tom, iz juznog hodnika se pojavljuje Boldrik, kapetan straze) "Tako mi maca mog svetlosnog!..." (ugledavsi vojvodu Dupledasha i ser Draska, hitro pada na desno koleno i cini naklon ka obojici) "Gospodo moja!" (zatim ustaje, vojnicki ostro i elegantno zabacuje ogrtac unazad i obraca se vojvodi) "Plemeniti moj gospodine, sto se zamisli lice tvoje, kakva jad je skolila dusu tvoju napacenu?" -чини наклон, са све баштенским маказама O Болдриче хитри Ти ли си'? Да , ти си Нико тако жустар не беше Тај покрет елегантни Твоје својство беше Шта те нанесе у крајеве наше Друже стари? Попијмо мало вискија пре но што прича крене Биљана, Олимп and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука