мирођија Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Пре неки дан је објавила да јој је нека хакерска група из Лондона покупила податке из компа са намером да преко мејлова њених пријатеља покупи од истих на превару неки новац у Исидорино име. Не пратим је довољно, али видим да има бритак језик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Чим је видим окренем други програм. Осећам се непријатно колико је жалим. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Kad je vidim taj osecaj zamislim kao posetu zlog andjela tako da je bolje da je ne vidim stadaradim Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Шта Ви о. Горане мислите о њој? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ?????? ?? ???????? ? ?????? ?? ?????????,??? ?????? ? ?????? ?? ??????? ? ? ?????? ?? ???? ???. ?????????????-????? ??? ?? ????? ?????? ??????????? ? ????????. Potpisujem.Procitala sam vise njenih knjiga,i nisu mi se svidele. Citala sam i slusala neke njene intervjue i-o nekim stvarima mudro zbori. Svidja mi se njena odanost porodici. Ne svidja mi se njena arogancija. Nisam sigurna da bi mi bilo prijatno u njenom drustvu,ako je tako nadmena i privatno. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Жао ми је што вам рушим снове спужва Боб не постоји. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Ма постоји Биљо... Само ако ми то желимо 0110_hahaha "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Ј...ш Чак Нориса, кад Сунђер Боб прави роштиљ под водом . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 0110_hahaha Не могу да нађем на нету епизоду идиотска кутија..а радо бих је поставила 0110_hahaha Била је некада на тјубу..И најбољу укину..пих.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Мени је најача она музикица на крају, опушта Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Zar nije covek (mislim,sundjer) za primer?Nezan je i brizan prema Geriju,a nevino,naivno i iskreno voli Lignjoslava. 0202_238 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Спужва Боб Коцкалонит - на Хрватском... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 А је за зелену алгу на дну мора Ж је за забавни жур О је његова оргинална фора док певамо на молу дур ја волим да га гледам 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
astronaut Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Покушала је, и у многоме успела, да кроз вулгарност и претерану екстровертност постане позната. Мене лично то не привлачи. Друго, својевремено је у Сарајеву правила журке са фашистичким симболима. Писала је о Небојши Пајкићу какав је као љубавник, док је он још био у браку. Иначе, написала је 55 књига(до сада). Дакле, скрибоман. У своју емисију "клот фркет" својевремено је довела неког Милију, присталицу старокалендараца, који је иступао против СПЦ, и то ме је посебно изнервирало. При томе је тај несрећни младић говорио о животу у Цркви, шта је Црква...а да није верник СПЦ. Бесмислено. Због свега, сматрам да нема неку посебну вредност, нити значај, и не ценим њена(многобројна)писанија. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 зар није "зе за зелену алгу на дну мора?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука