Гости Guest Оливера Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Православомобил са Б92 Сад јесте... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 мислим да,без обзира на све бљувотине,треба повремено гледати б92...јер ако већ пљујете..треба знати по чему се пљује..а не онако....без аргуманата Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Не брини, допире ми до свести...Основне аргументе сам изнела, зашто не волим...али Холмсе...можемо рашчланити, није проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 А пази за Божић ("божићни специјал" тако рекоше)- Сунђер Боб и Нептунов рођендан. А да не пишем какви су документарци о Хришћанству и празнику, мислим бљак. п.с. иначе редовно гледам сунђер боба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Типа "Јеванђеље по Јуди" итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 najbolje što je b92 ikada iznedrio na temu Hrista a ne crkve..primetio sam da su na Gospoda za nijansu manje alergični nego na crkvu..kažem za nijansu...je ona emisija o tome kako je izgedao Hristov lik.... zaključak je da ako je Bog u svima nama onda Hristos ima onoliko lica koliko ima i ljudi...naravno,oni su preveli stranu produkciju...i ladno su to rekli.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ма та дезинформативна кућа је толико неквалитетна да ће једноставно сама себе уништити сопственом глупошћу. Не треба се обазирати на њих, али ето можемо изнети неки свој став. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 koliko god da nemam simpatija prema B92 ipak vise verujem njima nego RTS u ! Zalosno je samo sto nama Srbima treba B92 da nam kaze sta nam je lose u drzavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Знаш, шта? У праву си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 radi te nesretne parade su i krenuli na lov na navijace i obraz.Al nista nece promeniti, zakoni dolaze i prolaze mi trajemo(normalni ljudovi) inace slozio bih se sa Oliverom ne treba ih podcenjivati,al ih treba napdati poput prleta i Tihog,nocne akcije grafitima ..hm..hm..itd inace zakonom im nista ne mozes, jer je iskljucivo na njihovoj stani. ?? ? ?? ????? ?????? ?????, ???? ?? ???? ?? ??????. ne bih rekao Srbija_smesko 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 .....ја са нестрпљењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Ја ћу да се пријавим,волео би да одем тамо и једем шаку пиринча дневно,бар би скинуо коју килу 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Срвајвер(по Вуку) ми је најбољи од свих тих реалних шоу програма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Farma 319.gif izmedju Maje i Cakane (www.srpskafarma) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Е ја касније гледам репризу Сурва нисам стигла малоприје .. 319.gif Шта МЕ БРИГА 319.gif јес вала 0203_cool хм, па да 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука