Милан Меденица :) Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 dada dada 4chsmu1 a biciklo... čije je а бицикло није мој, узи га tanning klapklap klapklap klapklap smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 uzi ga za uspomenu dada_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Да вам кажемо истину: Није тачно да админи имају плату по 100 евра дневно.То је неко измислио, не знам зашто. Не, админи имају 600 евра месечно, а модератори 450 евра. Толико смо сада у могућности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Да вам кажемо истину: Није тачно да админи имају плату по 100 евра дневно.То је неко измислио, не знам зашто. Не, админи имају 600 евра месечно, а модератори 450 евра. Толико смо сада у могућности. Оче , избрисао си неку нулицу 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Одакле више? За сада оволико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Одакле више? За сада оволико.Да има више , досад би изградио Палату "Дубоковичиус" 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Да вам кажемо истину: Није тачно да админи имају плату по 100 евра дневно.То је неко измислио, не знам зашто. Не, админи имају 600 евра месечно, а модератори 450 евра. Толико смо сада у могућности. Nisam rekao dnevno nego na sat, a ako je taj vas drugi podatak tacan odkud onda one silne kuce 89898989898989.... AHA Znam KORUPCIJA 0110_hahaha Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Nula manje ili više, mislim šta ima veze kad rastu na: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Да вам кажемо истину: Није тачно да админи имају плату по 100 евра дневно.То је неко измислио, не знам зашто. Не, админи имају 600 евра месечно, а модератори 450 евра. Толико смо сада у могућности. Није лепо што то износиш у јавност ... Мислио сам да је то ствар интерног договора, а не вако да сви виде . А кад си већ то рекао , што ниси рекао и за додатке од по 50 јевра за сплетке, сензације и провокације ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Теби би било боље да ћутиш. Знаш да сам ти отоич дао 180 евра без везе администраторски додатак. Нећемо о овоме на јавном делу форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Леле!!! Па ово је ко скупштину да гледаш!!!! 0110_hahaha ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Теби би било боље да ћутиш. Знаш да сам ти отоич дао 180 евра без везе администраторски додатак. Нећемо о овоме на јавном делу форума. А социјала , пензијада и остали додаци , то ништа ц,ц,ц,ц,ц... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Теби би било боље да ћутиш. Знаш да сам ти отоич дао 180 евра без везе администраторски додатак. Нећемо о овоме на јавном делу форума. Ако нећемо , што си онда почињао ? Сем ако не мислиш себи да намакнеш 50 кека за сензацију?! Шта је да ти можда не фали за пиво на сабору ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Леле!!! Па ово је ко скупштину да гледаш!!!! :cheesy: Изин'те илате ли шта на зајам? Чујем имате добре дневнице , па велим ако имате , да нам позајмите који динар ови нам све ускратише , сиромашна је скупшина а нема нас пуно свега 250 посланика! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Јел можемо да отворимо још једно три подфорума да запослим и ову другу половину фамилије? :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука