Милица Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Што сте се ућутали??? Удрите хехехе :-))) :sherif: Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Какав форум, таква модерација! Мислим, перфектно, нема да фали! :sherif: пс.каква је разлика између модератора и администратора? 4chsmu1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 пс.каква је разлика између модератора и администратора? :sherif:Moderator- moderatorise a administrator-administriraa glavna razlika ovi prvi imaju platu 100e a drugi 200e na sat, zato je borba velika za ta mesta Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Шта ћете, мора да скупљамо паре за морееееееее :-))) Админи имају више "дозвола" у уређивању форума. Нпр. они могу да банују неког, а ми не. Па ти сад види шта о коме пишеш хехехехех. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 пс.каква је разлика између модератора и администратора? 4chsmu1Moderator- moderatorise a administrator-administriraa glavna razlika ovi prvi imaju platu 100e a drugi 200e na sat, zato je borba velika za ta mesta Све оне који су љубоморни на плате од 100е и 200е на сат , треба их бановатиииии... :sherif: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Шта ћете, мора да скупљамо паре за морееееееее :-))) Админи имају више "дозвола" у уређивању форума. Нпр. они могу да банују неког, а ми не. Па ти сад види шта о коме пишеш хехехехех. Овак Админима треба радити :sherif: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Шта ћете, мора да скупљамо паре за морееееееее :-))) Админи имају више "дозвола" у уређивању форума. Нпр. они могу да банују неког, а ми не. Па ти сад види шта о коме пишеш хехехехех. Онда су админи бољи од модератора! :group111: а чини ми се да некад и мењате титуле! пс. прошла је сезона годишњих одмора, доле дневнице! sHa_sarcasticlol http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Evo kuce jednog moderatora( necu spominjati imena)... vidite nije bas njima lako uopste nemaju dimnjak Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Evo kuce jednog moderatora( necu spominjati imena)... vidite nije bas njima lako uopste nemaju dimnjak Па шта ако немам димњак.Срушио ми се пре пола године , био неки ветар, а ја ето немам пара за поправку. Мислио сам неку цевчугу да турим, међутим нисам сигуран да ће да издржи налете ветра, а и искрено да ти кажем , шта ће ми димњак . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Све оне који су љубоморни на плате од 100е и 200е на сат , треба их бановатиииии... 4chsmu1 Ма неееееее, банују се само они љубоморни на наше успехе :-)))) Овак Админима треба радити :butt: Ћути, тако морају и модови хохохо. Онда су админи бољи од модератора! :group111: а чини ми се да некад и мењате титуле! пс. прошла је сезона годишњих одмора, доле дневнице! Па да, админи су бољи људи, тако да - чим се неко поправи од чланова и модова он постаје админ. Е онда крене да праши :-)))) Људи, јел долазите на Сабор? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Па шта ако немам димњак. Срушио ми се пре пола године , био неки ветар, а ја ето немам пара за поправку. Мислио сам неку цевчугу да турим, међутим нисам сигуран да ће да издржи налете ветра, а и искрено да ти кажем , шта ће ми димњак . Жељко, ја ћу да ти завршим за димњак, само ми дај димензије и ома стиже из Керемике Младеновац. Димњачке цеви, наравно, а после види јел може онај наш бивши мод да ти сазида хехех. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Evo kuce jednog moderatora( necu spominjati imena)... vidite nije bas njima lako uopste nemaju dimnjakшта си куцао на гуглу: the biggest house in the world? :group111: 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Evo kuce jednog moderatora( necu spominjati imena)... vidite nije bas njima lako uopste nemaju dimnjak Па шта ако немам димњак.Срушио ми се пре пола године , био неки ветар, а ја ето немам пара за поправку. Мислио сам неку цевчугу да турим, међутим нисам сигуран да ће да издржи налете ветра, а и искрено да ти кажем , шта ће ми димњак . Pa jesam sad ja kriv sto gradis kucu u tropskim predelima pa ti sad duva trebo si na to misliti ranije, mogao si lepo kao Moca i Meda da sagradis u Moskvi na Crvenom trgu odma levo od Kremlja i da te Bog vidi.p.s inace kuce nekih administratora zbog svoje velicine ne mogu da stanu na sliku mogli bi jednio ako bi se slikali iz svemira ovo je moj skromni pokusaj Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 shuntavilo2 29dz8zk https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif a biciklo... čije je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука