Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Постављена слика

Просто ми је драго када видим да горе ових окултних 12 сатанистичких петокрака.

:)

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Sto prije udje,to bolje... licno mislim da ce SRB,CG, eventualno jos odredjene baklanske drzave, postati clanice EU zakljucno sa 2014... ali,vidjecemo..

Врло оптмистички,мада не видим зашто ће тај улазак бити судбоносан на економском плану,па сви нешто чекају да се он деси као да ће године почети од тог дана да се броје!Само да подсетим,Пољска је ушла у ЕУ али распитајте се мало,њени становници НЕ МОГУ још да раде ван Пољске!И ЕУ не нуди ништа умешено па обешено,неће почети на дрвећу да расту еври које Срби само треба да наберу.ЕУ је једна релативно снажна ( у задње време и солидно уздрмана) групација у којој чланство носи бројне бенефиције.Међутим,нико неће ништа да да на поклон,већ и Србија мора као економски функционална самостална и самоодржива земља да има привреду која ће подржана чланством омогућити да се у Србији ради и заради!Оно што је мени било смешно,затим комично а сад је већ и трагично,је што се од чланства чека спас!Издржите сад ,а кад уђемо "...."  биће-ШТА? Шта ће то бити? На који начин ће само чланство у ЕУ истерати и протерати незапосленост и сиромаштво? Данашња власт међутим,опстаје и стоји на "...приближавању европској унији..." али је очито да је то поштапалица која само служи да им обезбеди останак и опстанак на власти,јер чак ни ЕУ неби била стању д анагомилане проблеме реши,

нити ЕУ треба чланство земље са толико проблема,јер и међу својим редовима има бар четири земље на ивици банкрота.А док Србија своје проблеме реши,многи ће завршити посао,рећи ће "...ја сам био два мандата,више по Уставу не могу,наставите сад ви...", а ти ви-односно МИ- шокирани ћемо морати да схватимо да је већ "прошо воз" , но већ сад је касно-а тад ће бити прекасно!Ми немамо ниво производње који је у Србији под санкцијама био,а сад немамо ни санкције,а имамо бројне олакшице...

И ако сам свестан да ово видим као рецимо површан посматрач,неко ко је далеко од средишта збивања, од онога што би могао да каже неко ко је на извору информација ,диже се коса на глави!

Тако да је поменута 2014.година ,сасвим сигурно 20Х4,али народ у грчу свакодневног битисања и преживљавања,никако да се сети па да пита-добро,а кад нас приме,ШТА ће тад да буде? Шта би се променило да смо од сутра чланица ЕУ? НИШТА!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Држава треба максимално да форсира и помаже пољопривреду и то не само велике произвођаче већ и оне ситне. Када свако село буде имало откупну станицу за све пољопривредне производе онда ћу знати да држава функционише како треба. Тренутно је лакше произвести него продати (по реалној цени)

Подели на овим сајтовима

Мислим да ће се и они распасти дотле. Нисам еуроскептик, нити еуромрзитељ, напротив, али ствари говоре у прилог томе - да од јединства Европе тешко да ће бити ишта. Све ми то личи на онај Навуходоносоров сан који је растумачио пророк Данило. Сетите се оних ногу кипа, направљених од мешавине земље и гвожђа. Пророк каже да су то многа царства (читај државе) која ће покушавати да се уједине. Међутим, нека ће бити јака као гвожђе а нека слаба и трошна као земља. Зато, неће моћи да се споје у једно, као што се у једно не могу спојити гвожђе и земља.

Подели на овим сајтовима

Не могу да верујем да се подајете курви вавилонској. Нови Рим доноси телесне насладе и телесна блаженства али душа тамо страда. Ко поседује земаљско царство не тежи ка небеском.

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Не могу да верујем да се подајете курви вавилонској. Нови Рим доноси телесне насладе и телесна блаженства али душа тамо страда. Ко поседује земаљско царство не тежи ка небеском.

stadaradim

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Najbolja medijska kuca kod nas ...kako radio tako i tv!

Emisije poput utiska nedelje i insajder a posebno radio pescanik zaista pozivaju na odgovornost i usavrsavanje a jos vise na spremnost na menjanje pojedinca pa drustva sto smatram najvecom hriscanskom kategorijom i zbog toga cenim dr Zorana Djindjica koji je nadu u bolje sutra ulio ovom narodu...tako njegove reci gledajte u budusnost tamo cemo se sresti imaju eshatoloski karakter i liturgijsku  dimenziju po meni...a sa druge strane strane kvazi patriote razne i otadzbinske braniteljske organizacije koje  se kriju iza pravoslavlja a nemaju pojma o njemu neka znaju da njihov heroj Ratko Mladic nije heroj srpskog naroda vec po meni najveci zlocinac srpskog naroda i da ce mu se suditi ako ne ovde dole onda tamo gore kao svima nama!

Bog je Ljubav!

+ + +

ICXC

NIKA

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JWZRVEGe-8c&feature=related

И брате место тих крстића боље стави звездице,није важно дал су црвене или жуте  0104_cheesy

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Они болесници из Пешчаника заиста су заслужили да оду у Палмотићеву,трајно.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

"Шта мислите о Б92?"

Placen antinarodni medij, sa ponekom sarom normalnog, kolko da ih neko ne srusi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Са обзиром каква је то некада давно институција била, сада је једностраног карактера, комерцијалног програма, и Бога питај у каквом све анти-глобалистичком перцепирању (читај: критизерству) ствари, личности и догађаја...

Као што ликови на "Блиц-коментарима" стално пљују све шта стигну, тако се и овде некада стиче таква репутација (читај: слика)...

Подели на овим сајтовима

Држава треба максимално да форсира и помаже пољопривреду и то не само велике произвођаче већ и оне ситне. Када свако село буде имало откупну станицу за све пољопривредне производе онда ћу знати да држава функционише како треба. Тренутно је лакше произвести него продати (по реалној цени)

Потпуно се са тобом слажем,али неће сељаци од мог мишљења имати ама баш никакву вајду!

Имам пријатеља који има седам хектара,само од тога живи,породица му броји четири члана,и није регистровао домаћинство (како се то данас каже)!Није регистровао зато што како он каже,материјалне обавезе би му биле толико,да би он пристао да се одрекне земље а да месечно добија толику надокнаду.

Чини ми се да по садашњој политици,мали сељак мора да изумре,јер како другачије разумети поруку од владе, да се морају "укрупњавати поседи"? Јер неко мора да распрода земљу,да би неко могао да свој посед "укрупни"!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Предивна васт, на радост и срећу напаћеног Српског народа. Еу нам је нанела много зла и ником ништа добро није донела, и надам се да ће се народ опаметити и схватити док не буде касно. Еу има алтернативу, ко види и ко може да чује.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...