Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Који је по вама најбољи/најгори администратор/модератор??? klapklap ti si najgori ! iron maiden ... umesto da ideš da proveravaš dal' je neko negde napisao nešto što se ne sme .. ti ... samo otvaraš nove teme ! Kol'ko si ih već otvorio do sad , a? a, broj poruka si isfalsifikovao ... neki će i da poveruju da si PRVI pisač ... 1414_feel 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha Па ја не би био модератор и администратор када не бих уређивао (актуелне) теме..... 0104_cheesy То ми је један од најосновнијих задатака на форуму... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0510_music' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Е сада не знам да ли је најбољи али мени наојмиљенији је Жељко тј. његови постови. Ово из разлога што на један занимљив и надасве духовит начин "провлачи" теме кроз овај форум. Има још тога али да га не хвалим пуно, могао би се покварити 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Собзиром да моју свакодневницу употпуњују разни лудаци и "случајеви",овог овде најрадије заобилазим,када набасам на ТВ-у. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 пи бре, нико нема храбрости да каже ко је најгори confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Најбољи је Моцарт. Нема најгорег. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 ima jedan sa slabim nacionalnim stavom stalno me ganja po forumu... confused :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 ima jedan sa slabim nacionalnim stavom stalno me ganja po forumu... confused :drugarstvo:тај те вероватно и највише воли 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 ima jedan sa slabim nacionalnim stavom stalno me ganja po forumu... confused 0442_feelтај те вероватно и највише воли 0442_feelcudno pokazuje "bratsku ljubav"Covece sto me najvise volis, pusti meda pisem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 ima jedan sa slabim nacionalnim stavom stalno me ganja po forumu... confused 0442_feelтај те вероватно и највише воли 0442_feelcudno pokazuje "bratsku ljubav"Covece sto me najvise volis, pusti meda pisem кад будеш научио да поштујеш ЈЕДИНО правило на форуму:''нема вређања, нема клеветања''. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Svi su dobri al Mozart je nesto posebno, :drugarstvo:.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 пи бре, нико нема храбрости да каже ко је најгори confused Ја сам најгори.... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Е сада не знам да ли је најбољи али мени наојмиљенији је Жељко тј. његови постови. Ово из разлога што на један занимљив и надасве духовит начин "провлачи" теме кроз овај форум. Има још тога али да га не хвалим пуно, могао би се покварити crvenilo Ма тај Жељко је већ покварен, демон и лицумур ! И наравно најгори је , кад вам ја кажем, а знамо се. С тим што морам да вам кажем и то да он заправо и није нека одређена личност, него БОТ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ма сви су добри! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ma najgori je onaj kojeg nikako nema a moderator je, samo sto mu ne znam ime jer ga nikako nema... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ево није лепо што ћу ја баш то рећи али ипак ћу ја рећи . Наиме сматрам да је свако вредан похвале ко је уложио и најмањи труд одвојивши своје време да уређује један православни сајт и форум какав је овај. Наравно и форумаши који немају неку титулу а који су се искрено трудили у дискусијама, или налазили занимљиве и битне ствари да поставе овде на форум су за похвалу. На свим форумима ме нервирају неувиђавни уредници а и форумаши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука