Grizzly Adams Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Оћемо ли да пишемо нешто у овом клубу или само да ћутимо? Ћирилизатор, ти си газда. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Предлог за химну дружине. :P http://www.youtube.com/watch?v=gScwkTFyDDo Ћириличар and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 O čem se ovde radi ? Kaj se tukaj dogaja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Химна усвојена! А биће пискарања. Имам већ нешто на уму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Планирам само овде да пишем, имајући у виду одређене... токове на форуму. Ово изгледа као оаза разума и retard free подручје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2013 И ја се повремено разочарам, али ипак разум преовладава. Кад већина некоме не одговори ништа и то је одговор. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Разум и пристојност су све мање присутни а људство је све ретардираније и све хостилније... А као што рече Гете: "ништа није горе од агресивне глупости". А ти каквом си шиту изложен, треба ти плакету доделити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ма каква плакета, само овако нешто признајем: Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Људи, мене малко притискао овај испит, па немам толико времена. Удрите овуда у групи са писањем, и направио сам је да буде сигурна кућа. Све ћу то ја прочитати послије петог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 ko zna ko je Thomas Sowell, klik za jedno iznenađenje: 1h:8m:50s https://www.youtube.com/watch?v=2LCBzQpAj-U&t=4130s Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2018 пре 25 минута, Иван ♪♫ рече ko zna ko je Thomas Sowell, klik za jedno iznenađenje: 1h:8m:50s https://www.youtube.com/watch?v=2LCBzQpAj-U&t=4130s Awesomeness! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 On 1/8/2018 at 22:42, Grizzly Adams рече Awesomeness! а јеси чуо шта каже, Фридман га није излечио, него рад у институцији Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука