Jump to content

Važno je za koga se udaš!

Оцени ову тему

Препоручена порука

A ima li neko upustvo za muškarce tipa "važno je koju oženiš" ... ili tako nešto?  4chsmu1

Мајка ваше деце...има пресудан утицај на њих и у случају развода углавном остају са њом. Па ви видите....

Подели на овим сајтовима

Мајка ваше деце...има пресудан утицај на њих и у случају развода углавном остају са њом. Па ви видите....

Zato je važno da postoji upustvo ...  :D

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Zato je važno da postoji upustvo ...  :D

Ма четворо очију да отворите...а не оно лепо је грађена па ајд...ако је неуротик, бежте

јер има још, ако вас злоставља, оно озбиљно злоставља а не "није по мом па се нервирам", онда мање више немате коме да се жалите.  Има и мушкараца који трпе физичко насиље. Како - ни то није проблем јер томе увек претходи психичко насиље.

А све то некако док нема деце, кад стигну деца, за ту сте особу везани до краја, како год окренете.

( и да, прави србин никад не чита упутство!  4chsmu1 )

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Tekst je odlican i vrlo koristan, trebalo bi ga predociti sto vecem broju, posebno mladjih, ljudi, postavljati ga sto vise svuda, vrlo je vazan. Porodica, zdrava, je zaista temelj svega, a ovaj tekst je pokusaj postavljanja zdravog temelja. Ovo u skole ubaciti, vaznije je je od toliko drugih stvari koje uce.

A za ovog brata, pa, vidi se da nije u braku  :) Znam za vise brakova gde se verski-po pitanju upraznjavanja vere, i odnosa prema istoj razlikuju, i opstaju, kao sto ima, nazalost i onih gde je taj odnos, da kazem slican, pa se, daleko bilo, raspadaju

Подели на овим сајтовима

Ovo je sto ti pricas nema sanse da se ostvari u realnom zivotu,

ja sam svoju suprugu upoznao u crkvi pre 15 godina i zajedno smo se zabavljali i posle vencali,

oboje postimo i idemo stalno u crkvu.

Ne znam kako bi to izgledalo da je neko od nas dvoje nevernik ili druge veroispovesti ali sigurno znam da ne bi uspelo.

Naravno da zavisi i od ljudi. Da izvinete, ja malo volim da idealizujem, šta da radim, taki sam  :D

Kao što je za većinu nas praktično nemoguće da živimo onako kako je Hristos pokazao da treba živeti. Ali bitno je da je cilj plemenit i vredan trke. Tako da je bitna sama težnja i vera da možemo dostići to. I ja sad gledam, teško da bih mogao sa osobom druge veroispovesti da preteknem u braku. Sa ateistom možda. No, to opet sve zavisi i od toga kakva je osoba u pitanju. Sve u svemu, mnogo faktora postoji.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...