Jump to content

Prirodne psihotropne droge - gljive "čarobne" ili "đavolske"?

Препоручена порука

To je sad offtopic, kad oces da proguras svoj stav time sto teretis sagovornika za ono sto nije nikad izgovorio, niti ti pada na pamet da razmislis dublje o cemu se prica. Napisao sam tabletomani, koji se izricito oslanjaju na tablete i jedino koriste taj metod lecenja, koji i nije lecenje nego otupljivanje. E sad to sto je travarstvo i sve ostalo potisnuto zarad moderne nauke koja ne posmatra coveka u celosti, i ateisticke psihoterapije kojoj je najvisi domet prepisivanje brda tableta, je nesto drugo i o tome bi se moglo pricati na novoj temi, evo jedna informativna knjizica:

PRAVOSLAVLJE-I-PSIHOTERAPIJA_slika_XL_35

Biljka je zivo stvorenje, a tableta je tableta, i to dvoje su neuporedivi.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

To je sad offtopic, kad oces da proguras svoj stav time sto teretis sagovornika za ono sto nije nikad izgovorio, niti ti pada na pamet da razmislis dublje o cemu se prica.

Počeo si sa konstatacijom da je uzimanje lekova za smirenje sada "in", tačnije, rekao si moda...  

Kao da niko nema ni gram mozga da prvo krene sa prirodnim lekovima za smirenje. Sigurna sam da svi koji pate od psihičkih bolesti najpre probaju lakše prirodne lekove, a da za fabričkim posežu kad vide da od prirodnih nema vajde. Zato ne pričaj o toj modi koju spominješ, ne vređaj ljude kojima je dovoljan pakao u njima samima.

Подели на овим сајтовима

Ja smatram samo muzikoterapiju hrišćanskom, slušanje svatih spjevu, himnu a koralu.

Sve ostalo su đavolska posla. Evo mali muzički intermeco. Arakain - Lysohlavky - Gljivice

Arakain - Lysohlavky

Подели на овим сајтовима

To je sad offtopic, kad oces da proguras svoj stav time sto teretis sagovornika za ono sto nije nikad izgovorio, niti ti pada na pamet da razmislis dublje o cemu se prica. Napisao sam tabletomani, koji se izricito oslanjaju na tablete i jedino koriste taj metod lecenja, koji i nije lecenje nego otupljivanje. E sad to sto je travarstvo i sve ostalo potisnuto zarad moderne nauke koja ne posmatra coveka u celosti, i ateisticke psihoterapije kojoj je najvisi domet prepisivanje brda tableta, je nesto drugo i o tome bi se moglo pricati na novoj temi, evo jedna informativna knjizica:

PRAVOSLAVLJE-I-PSIHOTERAPIJA_slika_XL_35

Biljka je zivo stvorenje, a tableta je tableta, i to dvoje su neuporedivi.

Da, sad si se editovao, pa ispada da ja nisam dobro čitala šta si ti pisao ... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Počeo si sa konstatacijom da je uzimanje lekova za smirenje sada "in", tačnije, rekao si moda...  

Kao da niko nema ni gram mozga da prvo krene sa prirodnim lekovima za smirenje. Sigurna sam da svi koji pate od psihičkih bolesti najpre probaju lakše prirodne lekove, a da za fabričkim posežu kad vide da od prirodnih nema vajde. Zato ne pričaj o toj modi koju spominješ, ne vređaj ljude kojima je dovoljan pakao u njima samima.

Jeste moda, i to je najblaza rec koju sam mogao odabrati.

To u sta si ti sigurna je tvoje licno misljenje. Ne vredjam nikoga, samo konstatujem cinjenice. Nemoj da mislis da nisam upoznat sa psiholoskim poremecajima i efektima modernog nacina lecenja. Nisi jedina na forumu koja se susrela sa time.

edit: cesto tj skoro uvek editujem postove :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Jeste moda, i to je najblaza rec koju sam mogao odabrati.

To u sta si ti sigurna je tvoje licno misljenje. Ne vredjam nikoga, samo konstatujem cinjenice. Nemoj da mislis da nisam upoznat sa psiholoskim poremecajima i efektima modernog nacina lecenja. Nisi jedina na forumu koja se susrela sa time.

edit: cesto tj skoro uvek editujem postove :D

Završen razgovor. Hvala.

Подели на овим сајтовима

Hvala, preporucujem ti da procitas knjizicu :)

Подели на овим сајтовима

Ovo je meni bolje od lisohlavki, meni sasvim dovoljno, sve to imate tamo, i viziju i psihodeliju  i imaginaciju i isnpiraciju. Ne trebaju mi ni te gljivice ni čaj od njih a ni travica sušena, sijeno nekakvo i marjanka s ovim.

Te Deum - by the Benedictine Nuns of St. Cecilia's Abbey

Подели на овим сајтовима

Sad sam se sjetio da sam i ja tačno prije godimu dana napravio video s ovim sestrama iz opatije sv. Cecilije, pa vam ga pokažem ovdje. Te su baš virtouzi u izvođenju psihodelično-spiritualne muzike, te valjda hodaju po cijeli dan ovako muzikološko-spiritualno "zdrogovane" i opojene, od službe do službe, samo što jedna prođe dođe druga i opet nova doza.

Gloria in excelsis Dei
http://www.stceciliasabbey.org.uk/
Gloria From Mass Of The Sacred Heart,
The Benedictine Nuns Of St Cecilias Abbey

http://bit.ly/117wY2O

Подели на овим сајтовима

Ej ovo dobro zvuci, cakstavise odlicno! :)

Подели на овим сајтовима

Ej ovo dobro zvuci, cakstavise odlicno! :)

ah, dyno nam se dopuje extatickom muzikom, evo ti ova, baš je dobra.

radosno plivanje sa ekstatićkim koncem, iz programa za alko-abstinente

jest da je to iz programa za liječenje alkoholičara ali njih to ima privest do

ekstaze slično kao alkoholna opojenost kako na nju ne bi mislili, hahahaha

Happy Swimming with Ecstatic End * Radostné plavání s extatickým závěrem

Be Happy Star!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...