Jump to content

Senzacionalno otkrice: Pecinski ljudi se drogirali

Оцени ову тему

Препоручена порука

More,da mi jednom da poletim kao ptica...hahahah,salim se naravno :D

bolje uzmi primjer od ovih hrčaka pa si napravi nekakav ovakav tanjir, tacnu il tepsiju i tamo se po njem drogiraj trčanjem, to je zdravije

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Навалили да оспоравају пећинску уметност по сваку цену, мора да су открили неке цртеже који су битни за наше поимање света. Једна од претходних "сензационалних" теорија је да су пећинске цртеже радила деца у пећинским обдаништима.

Булшит.

Подели на овим сајтовима

polls_Hippies_5415_210480_answer_3_xlarg    informationtech-cavepainting.jpg                                                                                    0503_music 0503_music 0503_music0512_music 0512_music 0512_music1324_womens 1324_womens 1324_womens

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Милосављевић, on 18 Jul 2013 - 16:53, каже: Umetnost je 10 % talenat 90 % opijati.

А? 

:good2:

Браво Биљо, нашла си бар слово  а ја на исту изјаву остала скроз забезекнута  12:smeha:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

:good2:

Браво Биљо, нашла си бар слово  а ја на исту изјаву остала скроз забезекнута  12:smeha:

Он ће мени да је само 90% !!?  bangin 

Чуј 90%...... sFun_bat       

Барем 95%...........све испод тога не признајем као умјетност!  :bleh:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

јој. У вези дроге и уметности...дрога није потребна за стварање уметности, али је неопходна да сваку будалаштину прогласиш уметношћу.

Подели на овим сајтовима

Mladík snědl lysohlávky a skočil z okna

Mladić pojeo lisohlavke, halucinogene gljive i skočio s prozora

http://zpravy.idnes.cz/mladik-snedl-lysohlavky-a-skocil-z-okna-d95-/krimi.aspx?c=A001020_135332_krimi_tom

Skočio s četvrtog sprata, bilo to davno, 2000. god. ja mislio s petog,

ko će se takvih stvari sjećat tačno, no preživio to nekako i u bolnicu 

bio prevezen s teškim unutrašnjim krvarenjima, nije mi poznato da li je to sve

preživio na kraju, o tom dalje ništa ne pišu. Tako radije s tim ne eksperimentišite.

Moglo bi to dopast ovako ili mnogo gore. Život i zdravlje su veliki dar od Boga.

Lysohlávky vyvolávají po požití dojem, že jejich konzument může létat.

Lisohlavke poslije konzumacije izazivaju dojam kod konzumenta da je sposoban letanja 

Zaboravio sam kako se zovu na našem,negdje sam to pročitao al opet zaboravio

na češkom se zovu lysohlavke što u prevodu znači "ćelavoglave" gljive.

Psilocibinske gljive

http://hr.wikipedia.org/wiki/Psilocibinske_gljive

Sličice:

https://www.google.cz/search?client=opera&channel=suggest&q=lysohlavka&psj=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&biw=1024&bih=655&bvm=pv.xjs.s.en_US.c75bKy5EQ0A.O&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=fgfpUeqHIMaLtAaHxYGACw

Подели на овим сајтовима

Šta sad nađoh o pročitah o tim gljivama, šta se desilo kod nas prošle godine. Otvorim o tom temu pa da vidite s čim ima posla svako ko se s njima usudi "poigrat" i pokuša nešto eksperimentisat. Taj se ništa manje nego ustvari igra sa samim đavlom, uvidite zašto. Navodno ih zbog halucinogenih dejstava zovu "čarobnim gljivama", no na osnovu toga što sam pročitao ispravnije bi ih bilo nazvati "đavolskim gljivama". Danas to prevedem i pripremim, bude to kosrisno znati svima šta one sve u stvarnosti dokažu. Neopisivo i nezamislivo nešto, realna zona sumraka! Ko si misli da su to nekakve bezazlene gljivice i igrarije s njima taj je onda dosta mimo. To što su one u stanju provest s ljudima je dostojno najfantazmagornijih holivdskih horrora i to onih sa najgorim satanističkiim scenarijem i podtekstom. Ne sjećam se uopšte da li sam tako nešto vidio u nekakvom filmu, kad bi nekom palo na pamet od tog napravili film bio bi to jedan od najgledanijih horrora ever. Bio bi to trhak, što se ovdje kaže, vrlo gledan film.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...