Jump to content

Анкица Шумахер

Оцени ову тему

Препоручена порука

Надам се да ми нико неће замерити што ћу ову тему сместити на овај форум...

Данас су медији пренели вест о трагичној смрти "Анкице Ш.(51) из Лучана".
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/393727/Vozac-kamiona-pregazio-biciklistkinju-na-Ibarskoj-magistrali
Осетила сам потребу да на овом форуму додам пар речи о овој жени.

Анкица је бивша атлетичарка атлетских клубова Пролетер из Зрењанина, као и Црвене Звезде и Партизана.
Била је и репрезентативка СФРЈ у бацању копља (1979-1986.)
Радила је као професор физичког васпитања, атлетски и кондициони тренер, атлетски судија, инструктор пливања. Мајка је два сина, Александра и Ненада...

Упознала сам је у цркви. Једноставна, скромна и добронамерна. Волела је Бога, људе, и све што има везе са црквом. Радовала се искрено, као дете, када је почела да пева за певницом. Увек насмејана, иако јој живот није био једноставан.

Кажем, Анкица је волела Бога и цркву, редовно долазила на Литургије. Па нешто размишљам, ако је бивша репрезентативка СФРЈ за медије "Анкица Ш.(51) из Лучана", дајте онда да за нас не буде само једна од многих, јер била је једна од нас, из наше заједнице. Верујем да би се више радовала и најмањој молитви сваког од нас, него било каквим другим похвалама.

Нека би јој Господ подарио Рајска насеља у Царству своме.

8471_10200615083010984_1752099353_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Аљонка браво за ову тему!

Увек се одушевим причама о "малим" људима, а великим пред Господом,за које мало њих зна, и заиста,како си лепо срочила ову причу о њој,плус ова њена слика, осећања су ми ,ко да сам изгубио род рођени...

Нека је Господ усели у насеља рајска, а молитве од стране нас форумаша и њене браће и сестара У Христу,неће изостати...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Господ да помилује и усели у своје Царство...

Волела је Ленона, верујем да би јој било драго да чује ову:

Вечно сећање

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Branislava Gak-Ivanovic Lepa moja drugarice kad sam saznala zanemela sam,zar Bog nije mogao da te sacuva a toliko si verovala.

Увек када нам неко близак, драг и добар оде пре него што смо мислили да је време, помислимо: "Зашто?"

Тек касније, кад прође неко време, схватимо и видимо да је то било у право време, на спасење свих нас, онако како само Бог може да уреди.

Нека Господ подари сестри Анкици рајско насеље, а њеној породици и пријатељима утеху...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...