Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-)Kako izdrzis tako dugo, dugo...Pune tri godine;-).nadam se u Boga da cu sad redovno slavaboguPotrudi se! Cekamo te pred putirom! joooj Сви Те чекамо!!! 8084.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/1405_love.gif njamnjam да увек сви бивамо причасници 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 pricestila se nakon dugog,dugog vremena..Neka mi je na spasenje;-)Kako izdrzis tako dugo, dugo...Pune tri godine;-).nadam se u Boga da cu sad redovno Potrudi se! Cekamo te pred putirom! crvenilo smej.gif smej.gif smej.gifСви Те чекамо!!! confused smej.gif да увек сви бивамо причасници You are the best confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 confused confused1 confused1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Једва чекам недељу.Нисам се причестио од светог цара Констатина и царице Јелене. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Pecka me nos i pune su mi oci suza od radosti kad pomislim da cu opet sa svima vama ispred iste case... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Pecka me nos i pune su mi oci suza od radosti kad pomislim da cu opet sa svima vama ispred iste case... :cheesy2: 319.gif 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 0202_238 klapklap ПРЕЛЕПО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 dada :0104cheesy: :0104cheesy: crvenilo :0104_cheesy: isus-sinai Bogorodicaaaaaa 8084.gif pravopop и ми algabacaju "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 daaaaaaaaaa u crkvu Aleksanarda Nevskog u Beogradu :0104cheesy: :0104cheesy: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Ako Bog da,pa decu namirim i sredim pre kraja,ha,ha.Muz nije tu vec mesec dana,pa nije bas lako ujutru kad zakmece u isto vreme,a ja nemam 4 ruke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Daaaaaaaaa :0104cheesy: Ijipet cu da pevam za pevnicom, la la la :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 daaaaaaaaaa u crkvu Aleksanarda Nevskog u Beogradu :0104cheesy: :0104cheesy: Uh, nekad sam mnogo volela tamo da idem nedeljom... :0104_cheesy: More, ima da se spakujem jedne nedleje i pravac Bg crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Trebao bih, dugo nisam bio У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Bio sam danas. Sutra sam planirao da ne idem, zbog obaveza s poslom. No, moram, hor mora da bude pun, pošto dolazi Patrijarh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука