Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Cekaj, ti znaci podrzavas rasnu diskriminaciju i aparthejd? Pa tako kazi Adolfe, od kada se nismo culi ... Sta si se maskirao u liberala ... Ako je izbor kosarkaskog tima to da uzme visokog crnca umesto niskog belca - rasizam, onda sam svakako adolf. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Не знам о којем случају тачно разговарате, мрзело ме да гледам... Али то је свакако нешто појединачно. Има код њих пуно људи који су изразито против овога или онога и то уопште не крију. Држава се углавном не меша у расправе, осим ако није нешто екстремно, да неко некога пребије или слично. Brale ako moj zaposleni skodi mom biznisu time sto svoju homofobiju donosi na posao, ne vidim kako je to diskrimincija. Nisam ja saznao van posla da je on homofob nego on nekog u mojoj firmi naziva pedercinom i time mi skodi profit. Ja mislim da je jako logichno da losi zapsoleni treba da budu disrkiminisani kao takvi. Isto bih uradio homosexualcu koji bi mi spopadao klijente. Za zeljka je to diskriminacija, u nedostatku razumnijeg argumenta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Zamislite samo sta bi radili srpski patrijotski lideri kad bi imali onu vojsku... Otkrilo bi se odjednom da je i Korejsko poluostrvo stara srbska zemlja. Потражи шта о томе каже Рон Пол или Гери Џонсон. Ti si blesav. To bi vec bilo pravo informisanje i obrazovanje, ne zanima to njih. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ako je izbor kosarkaskog tima to da uzme visokog crnca umesto niskog belca - rasizam, onda sam svakako adolf. A ako kosarkaski tim izbaci visokog crnca zato sto ne voli pedere nije diskriminacija za tebe onda ti ne znas sta znaci rec diskriminacija o kojoj raspravljamo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 1) Da ne podrazavaju nesto bi ucinili (smijenili vlast,organizovali masovne demonstracije kao kod nas sto je bilo, izveli drzavni udar isl.) Било је протеста и то пуно, само што ви о томе не читате. Интересује вас само да блатите људе. 2) Drzava profitira od ratova na dva vise nacina:kompanije vojno-industrijskog kompleksa prodaju oruzje i svojoj i drugim vojskama, a istovremeno muzu gradjane zarad raznih vojnih projekata i razvoja savremenog oruzja, okupiraju nepodobne zemlje koje zatim eksploatisu do masimuma. Па профитира та мала банда битанги, али ако под "држава" мислиш на сав народ - они су све сиромашнији због тога. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 2) Држава не профитира на ратовима, већ има огромне губитке. Ово не да није тачно,него баш на примеру САД-а, где год су дошли са ратном машинеријом,а готово да нема кутка на свету,где нису били, масовно користе природне ресурсе поробљених земаља,и одвалаче их у своју земљу. Могло би се рећи једна нова фашистичко-колонијална сила,која своју економију базира на управо на војној сили,а све под плаштом лицемерне и покварене улоге у виду чувања мира у свету... Каква бре либерална економија ,слобода тржишта и остале глупости, када држе пола света под своје... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ko je prebijen kod ocupy wall street? Ta akcija je trajala i trajala i toliko je malo bilo policijske intervencije, nikakvo razbijanje demonstracija. mozda je neko bio uhapsen ali daleko od toga da je iko prebijao svoje gradjane. Daj molim te ne lupetaj vise, stvarno se brukas. Pa gdje ti zivis? http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/171578/Policija-bukvalno-gazi-demonstrante-u-SAD Lepo, teksas je jedna drzava, florida je druga drzava. Guverner teksasa (sto je bush bio) ne moze da uradi apsolutno nista na floridi. Tamo moze da deluje vlada floride ili federalna vlada. Alo, jesi li ti disleksican? Brat Dzordza Busa je bio guverner Floride i potplatio je neke ljude da donesu pobjedu Junioru. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Brale ako moj zaposleni skodi mom biznisu time sto svoju homofobiju donosi na posao, ne vidim kako je to diskrimincija. Nisam ja saznao van posla da je on homofob nego on nekog u mojoj firmi naziva pedercinom i time mi skodi profit. Ja mislim da je jako logichno da losi zapsoleni treba da budu disrkiminisani kao takvi. Isto bih uradio homosexualcu koji bi mi spopadao klijente. Za zeljka je to diskriminacija, u nedostatku razumnijeg argumenta. Па знаш мој став о томе - власник фирме има права да одлучује о својој фирми. Тачка. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Brale ako moj zaposleni skodi mom biznisu time sto svoju homofobiju donosi na posao, ne vidim kako je to diskrimincija. Nisam ja saznao van posla da je on homofob nego on nekog u mojoj firmi naziva pedercinom i time mi skodi profit. Zamislki koje stete je donla odluka americke vlade da ukine rasnu segregaciju i dozvoli da se crnci vozaju skupa sa belcima .... Sto im ne ispricas te price, verovatno bi se to primilo kod amera ...Adolfe ... a i ti jevreji .. sta ima da se voze gradskim busevima skupa sa nemcima ... samo skodi biznisu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Било је протеста и то пуно, само што ви о томе не читате. Интересује вас само да блатите људе Jes',kako ne. Okupe se malo da prosetaju sa sloganima i zastavicama. Па профитира та мала банда битанги, али ако под "држава" мислиш на сав народ - они су све сиромашнији због тога. Pa i nisu bas jer im se to vraca pljackanjem tudjih prirodih bogatstava. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ово не да није тачно,него баш на примеру САД-а, где год су дошли са ратном машинеријом,а готово да нема кутка на свету,где нису били, масовно користе природне ресурсе поробљених земаља,и одвалаче их у своју земљу. Могло би се рећи једна нова фашистичко-колонијална сила,која своју економију базира на управо на војној сили,а све под плаштом лицемерне и покварене улоге у виду чувања мира у свету... Каква бре либерална економија ,слобода тржишта и остале глупости, када држе пола света под своје... Ма није тако брате. Кад се све стави на папир и подвуче црта њих ти ратови пуно више коштају него што имају било какве "користи". То је веома једноставна математика. Тачно је да се богати део који смо поменули - власници војне индустрије - али је то великом већином на рачун својих суграђана. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 A ako kosarkaski tim izbaci visokog crnca zato sto ne voli pedere nije diskriminacija za tebe onda ti ne znas sta znaci rec diskriminacija o kojoj raspravljamo. Niko njega nije izbacio sto ne voli pedere, vec zato sto je na poslu nekog nazivao pedericnom. Nije problem u tome sta on voli a sta ne voli vec je problem njegovo ponasanje prema objektu koji ne voli na poslu. Diskriminacija bi bila da si ga ti u gradu video sa anti gej majicom pa ga otpustio, bez da je dosao sa tim stvarima na posao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Niko njega nije izbacio sto ne voli pedere, vec zato sto je na poslu nekog nazivao pedericnom. Nije problem u tome sta on voli a sta ne voli vec je problem njegovo ponasanje prema objektu koji ne voli na poslu. Diskriminacija bi bila da si ga ti u gradu video sa anti gej majicom pa ga otpustio, bez da je dosao sa tim stvarima na posao. Nisam siguran kako je bilo ...moracu da potrazim po netu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ма којих "природних богатстава" људи моји... Нисмо више у средњем веку. Данас једна машина вреди више него десет тона руде или шта знам чега. Њима то не треба уопште. То су све само бајке које се препричавају, треба погледати конкретне бројке и чињенице. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Pa gdje ti zivis? http://www.vesti-onl...onstrante-u-SAD Pratio sam occupy wallstreet, nigde nijednu vecu policijsku akciju nisam video niti je postojala. Neki ljudi su mozda hapseni i privedeni ali nikakva opresija kompletnih deminstracija nije postojala nigde. Alo, jesi li ti disleksican? Brat Dzordza Busa je bio guverner Floride i potplatio je neke ljude da donesu pobjedu Junioru. Imas pravo da verujes u koju god glupost 'oces. (: Zamislki koje stete je donla odluka americke vlade da ukine rasnu segregaciju i dozvoli da se crnci vozaju skupa sa belcima .... Zamisli kada bi ti umeo da diskutujes ko covek. Ih, aj se vratimo kad su crnci bili robovi? Nisam siguran kako je bilo ...moracu da potrazim po netu ... Izvoli potrazi. Ali i ti bi otpustio svakog ko ti skodi poslu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука