Ignjatije Написано Јул 13, 2013 Пријави Подели Написано Јул 13, 2013 Ne znam kako se to pitanje tice ovoga o cemu govorimo? Ja nisam rekao da ces ti postati musliman ako cestitas Ramazan, tako da si promasio poentu. Тиче се итекако. По твојој филозофији испада да је Славен прихватио нешто из Православља и подржао нашу веру самим тим што нам је честитао Ускрс. А он је човек антитеиста. Ниси рекао да ћу постати Муслиман, али си рекао да честитањем подржавам веру Муслимана и фаворизујем лажна учења. Испада да је то урадио и Славен. А знамо да није. Његов уводни пост на тој теми поново прочитај и схватићеш честитање празника на прави начин. Види се из авиона да Слвен није подржао нашу веру нити прихватио било шта из ње, ни сам празник. Него је просто честитао празник нама и пожелео нам срећно прослављање. Остао је оно што је и пре тога био. Zelis mu da i dalje nastavi da zivi u zabludi? Ма дај бре више. Прекидам расправу са тобом на овој теми. Не желим првенствено теби као хришћанину да живиш у заблуди. Исламске заблуде сам довољно објаснио Муслиманима на форуму. И увек ћу то радити на најбољи начин који умем. Стекао сам и пријатеље Муслимане на нету са којима сам у релативно добрим односима, и међусобно објашњавамо једни другима вере којима припадамо. Деки992 је дао практични пример из живота како ово о чему причамо функционише. А ти брате настави да мислиш како ти је воља. Немам више ни снаге ни воље да се убеђујем око овога. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Vidi se tacno kome smeta cestitanje, forumskim zilotima. Uvijek je tako bilo i bice. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 I posle se ljutis kada ti neko kaze da si npr fasista? Ignjatije zeli da mu time pokaze da iako se ne slaze sa njime postuje njegov izbor i njegovo uverenje i time mu pokazuje da ga prihvata kao drugo ljudsko bice, koje ima pravo na svoj izbor... i time ujedno demonstrira svoju ispravnost prihvatanja svog izbora da svoj zivot zivi u Hristu i prihvata druge ljude takve kakvi jesu. Ne mozes da postujes neciji izbor ako ga on vodi u propast. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Међу нама, мислим да више нема нити једног муслимана, који прати форум ЖРУ. Тако да ово честитање и разговор су помало и бесмислени. Као када би ми сад узели да причамо на јапанском, па користили гугл преводилац. С.И., Candy Butcher and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Neću da čestitam iz protesta. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука