Lion Написано Јануар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Joe Dassin - Et si tu n'existais pas ??, ????????? ?????????...??? ??? ???? ??? ?? ?????? :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Unchained Melody je Alonka vec jednom stavila cini mi se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Jos jedan Clapton i ja odoh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Unchained Melody je Alonka vec jednom stavila cini mi se... Nisam vide? post... Ma nema veze, nek ide zivot... nemam nista protiv da je slusam dva puta 0110_hahaha Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Unchained Melody je Alonka vec jednom stavila cini mi se... Nisam vide? post... Ma nema veze, nek ide zivot... nemam nista protiv da je slusam dva puta 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Тачно је 2:00 после поноћи Право време за ову сјајну баладу А и сви су већ отишли prstgore http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Gdb8UAxNKXQ "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Na danasnji dan, pre 3 godine, preminuo je neko ko mi je bio mnogo drag... i ova pesma me uvek podseca na njega, od reci do reci Christina aguilera Hurt + lyrics Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Туга на тугу, а ? "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ???? ?? ????, ? ? Mislis sto lepim tuzne teme tvojoj temi, ili sto dodajem tuzne pesme svojoj tuzi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ???? ?? ????, ? ? Mislis sto lepim tuzne teme tvojoj temi, ili sto dodajem tuzne pesme svojoj tuzi? ?????. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ???? ?? ????, ? ? Mislis sto lepim tuzne teme tvojoj temi, ili sto dodajem tuzne pesme svojoj tuzi? ?????. A ne, to vise ne radim. "Samo buktinjama zbori se kroz tmine". Tuga se leci radoscu (isto kao i mrznja ljubavlju)... a sve se leci molitvom. Odoh da mu zapalim svecu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 I will wait for you Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ова је стварно лијепа..... могу се стално њихати :cheesy2: Zdravko Colic - Tvoje Oci Ako te ikada uznemiri pogled u ogledalu, znaj , da sve ono sto ti vrijeme odnese, vratice ti oci ljubavi moje u kojima ces naci sebe U potpisu je stajalo "Uvijek isti..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Suncokret - Pada prvi sneg Ово је за мог мађара!! и за један наш маслачак :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука