Jump to content

Budimo humani, jednoj porodici je zaista potrebna pomoć- Beograd

Препоручена порука

Ukoliko imate FB, možda se naleteli nekad na ovaj slučaj: https://www.facebook.com/groups/123973087782427/?fref=ts

Noćas se pojavio sledeći problem, citiram:

,,POTREBNO HITNO PRENOĆIŠTE ZA PORODICU KOJA JE DANAS IZBAČENA NA ULICU (Beograd)

Pre 3 sata - Ljudi imamo veliki problem....!!!! Malog Dejana su danas sa porodicom i trudnom majkom izbacili iz prostora u kome su do sada živeli.... Od ovog trenutka su bez krova nad glavom... HITNO HITNO HITNO nam je potrebna konkretna pomoć, konkretan predlog ili rešenje.... Večeras nemaju gde da spavaju.... 

KONTAKT : 061-6194688 Dejanov brat Perica

Majka treba da se porodi u avgustu. Ako neko ima bilo kakav prostor koji bi se mogao smatrati krovom nad glavom (šupa, podrum, garaža bilo sta) i primio bi jednu porodicu koja je ostala bez krova nad glavom i večeras nema gde da spava, NEKA KAŽE U KOMENTARU ILI OKRENE KONTAKT TELEFON!''

Međutim, smestili su se u neku napuštenu kuću, ali i dalje im je potrebna pomoć. Opet citiram:

,,Porodica malog Dejana privremeno se smestila u jednoj napuštenoj kući u blizini njihove stare kuće. Međutim, neophodna im je hrana i neko trajnije rešenje za smeštaj. Ko god može da utiče na to da oni dođu do trajnijeg smeštaja (zainteresuje medije, socijalne službe ili nađe nekog građanina ko može da ustupi prostor za boravak) neka kontaktira porodicu na priloženi telefon . Hvala svima unapred.

KONTAKT: 061-6194688 - Dejanov brat Perica''

Ukoliko je neko u mogućnosti da pomogne na bilo koji način, makar oko hrane, odeće, sitnica, biće dobrodošao.

Hvala svima unapred.

I izvinite ako sam postavila temu na pogrešno mesto.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ja nisam iz Bg, ali vidim da nema niko sa akcije ko je ovde učlanjen, jer bi postojala tema, ja sam im slala odeću i hranu kad krene neko odavde tamo, al' dalje ne mogu, osim da obavestim ljude da je potrebna pomoć...

ako ništa, u hrani i odeći, i odeći za bebe jer žena treba da se porodi u avgustu.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...