Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Отац Перица, мој сабрат из Саборне цркве из Крушевца. Ово се све дешавало уочи Видовдана овде године, за време концерта етно-групе "Божури Царева града" и КУД-а "Свети Сава" из Сиднеја. Sara", kron, bnenad92 and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 @, Већ слушала преко гугл + likefaceeeeeeee men875847'0789 Јел било и колце, оче ? kolo2 kolce мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Наравно... Народ са својим свештеницима игра српско коло. Верујте, ништа лепше, ништа природније, ништа нормалније не може да се види. Хе, у првој песми сам на тренутак певао терцу "Волим свадбе и весеља, комишања и посела"... али сам мислио да се не чује па нисам наставио. Сада ми је криво што нисам певао до краја, јер волим много ту песму. Драган Јашић, Јадранка-Дервента, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 kolo2 ladan kolce Браво, оче Перо, браво!!! 319.gif мирођија је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ти бар знаш какко је то када отац Пера запева Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Их! Kад наш отац Перица пусти глас :orkan: Anton Perak је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Е јесам ограничена тотално,мислила сам да свештеници певају само црквену музику stadaradim Али ово је баш лепо чути и видети .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Mislim da je ovaj sveštenik krstio moju sestru. Ja ne razlikujem popove,svi mi mnogo liče... Ako je u pitanju ista ličnost,a mislim da jeste,moraću iskreno da pohvalim i crkveno pevanje o kome i nisam pozvana da se pitam,pošto nemam sluha.Ali osećam kada je neko iskren i kad peva Bogu,a ne publici... Više bih volela neki drugi žanr,ali i ovo je bilo lepo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Екстра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука