Jump to content

+++О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ-Писмо Епископу Иринеју Бачком

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драги у Христу Брате Иринеје,

свако Ти добро од Господа сваког добра,

Нисам Ти одавно писао, а и кад јесам било је то о распетом Косову и Метохији, али је све било узалуд. (Као да си постао свезамењујући и свеистискујући собом, а Косово није само ствар служби које обављаш, или себи присвајаш…).

Недавно смо Ти послали новоиздану књигу Косовске беседе и речи – надам се да си је добио, у прилогу су и два текста /додатак 4 и 5/ о страдалном Косову, ради обавештења, јер ми се чини, да и поред тога што си порт-парол и шеф Информтивне службе СПЦркве, ипак ниси обавештен о правом стању ни на Косову ни око Косова (и о нама који смо ван Твога видика).

- See more at: http://eparhija-zahumskohercegovacka.com/?p=8605#sthash.ONsE4zMx.dpuf

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Не знам чему та писма , могли су ко два сабрата да причају сами о томе,овако само подгрејавају страсти , и полемике ће се водити у недоглед...

Ех,та чувена Јустинова четворка,по старе дане су скроз подетињили...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...