Желе Зека Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Драги у Христу Брате Иринеје, свако Ти добро од Господа сваког добра, Нисам Ти одавно писао, а и кад јесам било је то о распетом Косову и Метохији, али је све било узалуд. (Као да си постао свезамењујући и свеистискујући собом, а Косово није само ствар служби које обављаш, или себи присвајаш…). Недавно смо Ти послали новоиздану књигу Косовске беседе и речи – надам се да си је добио, у прилогу су и два текста /додатак 4 и 5/ о страдалном Косову, ради обавештења, јер ми се чини, да и поред тога што си порт-парол и шеф Информтивне службе СПЦркве, ипак ниси обавештен о правом стању ни на Косову ни око Косова (и о нама који смо ван Твога видика). - See more at: http://eparhija-zahumskohercegovacka.com/?p=8605#sthash.ONsE4zMx.dpuf Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Цело писмо у пдф-у Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Не знам чему та писма , могли су ко два сабрата да причају сами о томе,овако само подгрејавају страсти , и полемике ће се водити у недоглед... Ех,та чувена Јустинова четворка,по старе дане су скроз подетињили... -Владимир-, verum est in beer and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука