Олимп Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Предлажем ову тему као упозорење за све нове опасности које вребају интернетом. У последње време на много наиђох, и то опасних. Баш сада чепрках нешто по Хрому, у картици Extensions видим ово: А погледајте ИД и опис. Кад видите привилегије, пише да може да приступа свим страницама којим и ви приступате, истим табовима и историјом претраживања. Проблем се решава тако што одрадите следећу ствар: Отићи до C:\Users\{username-here}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions ((где је username назив вашег акаунта односно профила на рачунару.)) Обрисати цео фолдер Extension, ако ту нема неких других, као у мом случају. Рестартуј Хром http://www.brentmountford.com/tips/remove-select-links-chrome/ "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ja na Chromu imam 12 ekstenzija, ali ono za svaku znam šta radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Тако треба, само да ти се не завуче нешто овако.. Ја ово никада нисам инсталирао. П.С. ако хоћеш, објави оно из статуса. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 I još jedna stvar što se Chroma tiče, kada je on uključen u Task Manageru se vidi podosta procesa koje Chrome vrši, kada sam to prvi put video bilo mi je veoma čudno, pomislio sam da sam pokupio neki virus ili nešto slično, a onda sam potražio na netu. Naime svaka ekstenzija i svaki tab kod Hroma je urađen tako da bude poseban proces, iz sledećeg razloga: U slučaju pada jednog taba ili jedne ekstenzije da ne dođe do pada celog hroma. Međutim to su čini mi se loše uradili pa se retko kad dešava da neki tab padne, da ekstenzija pukne a da ne moram da restartujem ceo Hrome. Čisto da se ne začudite ako vidite Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ја сам пре неки дан исто имала проблем, такође нисам ништа ново инсталирала...решила тако што сам замолила брата да ми то среди idea Олимп and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 I još jedna stvar što se Chroma tiče, kada je on uključen u Task Manageru se vidi podosta procesa koje Chrome vrši, kada sam to prvi put video bilo mi je veoma čudno, pomislio sam da sam pokupio neki virus ili nešto slično, a onda sam potražio na netu. Naime svaka ekstenzija i svaki tab kod Hroma je urađen tako da bude poseban proces, iz sledećeg razloga: U slučaju pada jednog taba ili jedne ekstenzije da ne dođe do pada celog hroma. Međutim to su čini mi se loše uradili pa se retko kad dešava da neki tab padne, da ekstenzija pukne a da ne moram da restartujem ceo Hrome. Čisto da se ne začudite ako vidite Да, притом, сваки заузима за себе РАМ-а(Радне меморије). Не дај Боже да играте неку онлајн игрицу, будете на Јутјубу или имате више прозора отворено... Зато је Мозила закон. Мада, признајем, до скоро сам користио Хром. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 П.С. ако хоћеш, објави оно из статуса. Evo ga, samo prekopirano Usput ajde da već kažem kad se radi o prvarama na fejsu. Da se pazite kada vam neko pošalje neki link pa fas link "baci", na stranicu isktu kao od fejsa samo što ste izlogovani. Obavezno pročitajte gore na frhu URL, jer to verovatno neće biti fejs već napravljena stranica za phishingm ukucate user i pass i ono vas vrati na pravi fejs na koji ste već ulogovani , a user i pass se pošalju onome koji je stranicu i napravio. Slali su mi par puta takve linkove ima čak jedna stranica od 70 000+ članova sa temam za fejs koja radi na istu foru samo kad ukucate šta treba i "prijavite se" na fejs ono vas odvede na pravu stranicu sa temama, a vašu šifru opet onome ko je sve i napravio Олимп, Gordana . and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Evo ga, samo prekopirano Usput ajde da već kažem kad se radi o prvarama na fejsu. Da se pazite kada vam neko pošalje neki link pa fas link "baci", na stranicu isktu kao od fejsa samo što ste izlogovani. Obavezno pročitajte gore na frhu URL, jer to verovatno neće biti fejs već napravljena stranica za phishingm ukucate user i pass i ono vas vrati na pravi fejs na koji ste već ulogovani , a user i pass se pošalju onome koji je stranicu i napravio. Slali su mi par puta takve linkove ima čak jedna stranica od 70 000+ članova sa temam za fejs koja radi na istu foru samo kad ukucate šta treba i "prijavite se" na fejs ono vas odvede na pravu stranicu sa temama, a vašu šifru opet onome ko je sve i napravio Такође : Да, стара фора фишера.. Невероватно.. Такође, сада популарно, и оно са ко вам је посетио профил и колико пута, оно што вам неко постави неки чудан линк, написан страним језиком и остало. Будите опрезни. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Susan is back! Профил на фејсу Susan Jerry, ме је и раније контактирала текстом: Conversation started субота 11:53 Susan Jerry Please send me an e-mail, so I will give you my pictures and tell you more about me pls [email protected]My dearMy name is Miss. Susan Jerry, isaw your profile on todayand was interestedYou, I will also like to know more about it, and I want you to send an e-mail to myE-mail address so I can give you my picture for you to know who I am, my am.HereE-mail address ([email protected]) I think we can from here. I amwaiting for your e-mail to my e-mail address above. Remember the distance or colordoes not matter but love matters a lot inLifeSincerely,Love. ([email protected]) И где сам јој ја на фејсу одговорио питањем, зашто би мене интересовали њени подаци, данас добио одговор овог типа: Данас 12:23 Susan Jerry Hello Dearest, I am very happy to read from you today, thank you very much for your mail. How are you doing over there in your country, i hope you are fine. As my heart directed me to contact you, I believe i have found a good friend in you. About myself, my name is Susan Jerry, I'm 25 years old, never married . I'm from Liberia in West Africa but now living in (Christ The King Church) Orphanage home here in Dakar Senegal due to the civil war in my country. My late father Dr Daniel Jerry was in politics and also a contractor, he supports the ruling government before the rebels attacked my family one morning , killing my father and my mother with my two younger brothers. It is only me who is alive now because i was in school doing my first year in social science in University of Liberia when this happened. l managed to run to this country Senegal where l am staying now. In this female hostel where i live , we are only allowed to go out on few days of the weeks. It is likestaying in prison. I don't have any one to go to, my relatives ran away during the war. The only person that i go to here is Rev Paul Duke who is a reverend father here and he allows me to check my mail with the computer in his office. He is like a father to me because he has been very good to me here. The Reverend's Phone number is (+221763398763) if you call and tell him you want to speak with me Susan, he will send for me from the hostel to answer you. I want to come out of here and to come over to your country and to finish my study. Please listen to this , my late father when he was alive deposited ($3.5m) three million five hundred thousand US dollar in a bank in Europe with my name as the next of kin. I have his statement of account and death certificate here with me . I want you to help me transfer this money to your account in your country so that you can also send me some money from there for me to get my traveling documents and air ticket to come over there to meet with you because i have nothing with me here to do any thing. I don't want to go back because I'm afraid of the enemies that murdered my family, that was also why i am here now . I keep this secret to others here, i don't want them to know who i am or what i have . Please i will also like you to keep it to yourself and don't tell it to anyone. I am afraid of loosing my life and the money if people know about it. I'm telling you allthis about myself with trust, hoping you can help me. Please i want you to understand my situation here. I really need your help, please if you can help me. I like honest, understanding and God fearing people . My hobbies are music ,reading ,writing, etc . I have attached my picture for you , hoping to see yours. My favorite language is English. Please, i will like it if you can call me for us to speak. Think about me and my situation here, please not just for fun. Have a nice day, hoping to hear from you soon .Best wishesSusan Невероватно убедљиво... Шта рећи... Иначе, на мејловима добијам овакве поруке: или много опширније, али се увек помиње да је потребно контактирати неки поменути мејл. Никад нисам одговорио, и не знам шта се дешава, али су невероватно досадни са тим. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 The Reverend's Phone number is (+221763398763) if you call and tell him you want to speak with me Susan, he will send for me from the hostel to answer you. Ovo je neki crnja iz Senegala, +221 je pozivni za Senegal. Fura nigerijsku prevaru, ono imam 100 miliona dolara u nasljedstvu, rado cu s atobom podijeliti, ali ne mogu pristupiti bankovnom racunu treba mi novac kako bi platila administrativne troskove pristupu . Nevjerovatno je da su mnogi nasjeli na ovo. 100 miliona se na ovaj nacin otudjilo od ljudi sirom svijeta. Izgleda da jos uvijek ima njih koji se love, dok ovakve spam poruke i dalje postoje. Gordana . and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Mom drugu je jednom stiglo na mejl da je dobio premiju na australijskom lotou (!?) i da treba da stupi u kontakt sa nigerijskim advokatom da bi mu bile isplaćene pare (koje su normalno reda veličine par miliona dolara). "Advokat" mu je čak poslao i skeniranu stranicu svog pasoša na mejl. greengrin https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Невероватно.... И шта би на крају? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Pa ništa, 'advokat' je tražio i neku proviziju unapred 4chsmu1 Malo su ga smarali sa mejlovima, kao da požuri jer je sve vremenski ograničeno, i na kraju su digli ruke... Олимп је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Pa ništa, 'advokat' je tražio i neku proviziju unapred 4chsmu1 Malo su ga smarali sa mejlovima, kao da požuri jer je sve vremenski ograničeno, i na kraju su digli ruke... Хахаха невероватно! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ne postoji besplatni ručak! Ford Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука