Ignjatije Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Dakle, ako je vrijednije da ja budem 'žrtva' koja je nosivija sa težinom gradskih problema, ostajem. Čekam i dalje da se pojave interesenti.. A tada pravac dolina i samoprivređivanje, tišina, muzika na miru.. Тебе су демони баш опсели и усадили ти ту мисао да глумиш неку жртву у граду. Продај тај кавез у Содому назван стан и правац у планине Требаш да почнеш већ сада да у природи правиш себи место за живот ван система. У граду неће моћи још дуго да се живи јер долази Апокалипса Новог светксог поредка. Нађи себи неку моралну жену што носи фереџу, набави гусле и све остало као што сам ти рекао. У планини те неће саблажњавати жене са уским панталонама и екуменисти, јер су они део система NWO. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Otkud taj domen samostalnosti kod njih, nemam pojma, al bi im to trebalo oduzeti pod hitno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 @Jurodivi Ma koga interesuje za sta je tvoj ego, nikoga, pa cak ni tebe, samo sto to jos ne shvatas. A ima ljudi kojima su stopala fetish... @Cloudking Kolko znam u Hristovo vreme su se nosile haljine i kabriolet apostolke :lol: Odeca je svrsishodni plotski "izum" i nema tu sta da se tripuje... a sto su muslimani zastranili sa silnim feredzama koje sluze iskljucivo u uslovima pustinjske oluje, to je vec njihov problem... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 @Jurodivi Ma koga interesuje za sta je tvoj ego, nikoga, pa cak ni tebe. @Cloudking Kolko znam u Hristovo vreme su se nosile haljine Pa da... Otkud sad crkvenu stav o pantalonama? Sto su pantalone samo za muskarce? A plus pantalone je prvi izmislio zlocinacki zapad... Nije trebalo da se crkva sa tim saglasi... Haljine za sve! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Auuu, za žene u vojsci da i ne pričam.. Ej, ali polako, nisam ja neki ženomrzac i to.. Nego ovo si dobro odveo u pravcu vrste poslova kojima se bave, kako zarađuju, šta će posle od toga.. Otkud taj domen samostalnosti kod njih, jesu li sklone upražnjavanju nečistih radnji, kojima je teško izbjeći.. Naravno, korupcija je olakšica kod osoba suprotnog pola, tu nikad nema diskriminacije.. A to da li se može promjeniti, pa nisam to ni očekivao kad mi je rečeno da nikad neću naučiti ono što već nisam pozvan da naučim o 'životu u sebi'.. Ako tad srce ne popusti, uvjek će imati uzdanicu, pa i nepopustljivost kod udostojenja izazovne idile modernih djevojaštava.. Ovim sam samo hteo da uporedim sa onim pantalonama koje nose zene oficiri danas a koje danasnje zene retko nose,sem u nekim poslovno-ekonomskim sektorima,znaci nemam iskreno nista protiv zena u vojsci mada o tome nisam ni razmisljao. Gle,mi zivimo u jednom hipersekusalnom svetu,gde se sve povezuje sa seksom od reklama za automobile pa do reklama za pastu za zube,ali za to nisu krive zene u globalu. Misljenja sam da ne mora svaka zenska lepota da bude usko povezana sa bludom,to je vise povezano sa samim utiskom koji ostavlja kao i ponasanjem svake osobe,bilo muske bilo zenske.Takodje,dosta je i u samom posmatracu,nece isto to dozivljavati neki momak od 15,30 ili deda od 60 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 90% silovatelja se izjasnjava kao isprovocirano seksualnim oblacenjem i ponasanjem i svu krivicu svaljuju na zrtve... Postoje drustva koja se sa njima slazu i takve zene kaznjavaju... Nakon sto su silovane. hansbrough and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Misljenja sam da ne mora svaka zenska lepota da bude usko povezana sa bludom, Ovo je pogresna postavka, zenska lepota ne da ne mora da bude, pa jos usko, povezana sa bludom, nego to i nikako ne moze da bude. Ako gledamo realno, i sustinski, blud i lepota su kategorije koje jedna drugu iskljucuju! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 По мени мушкарци треба да носе сукње. A, sto to tebe opseda, sta ti ima da razmisljas o izlaganju muskih nogu pogledima? To treba zenski svet da se izjasni, kako bi im vise odgovaralo, mozda ih uopste ne zanima isticanje muskih nogu. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Тебе су демони баш опсели и усадили ти ту мисао да глумиш неку жртву у граду. Продај тај кавез у Содому назван стан и правац у планине Требаш да почнеш већ сада да у природи правиш себи место за живот ван система. У граду неће моћи још дуго да се живи јер долази Апокалипса Новог светксог поредка. Нађи себи неку моралну жену што носи фереџу, набави гусле и све остало као што сам ти рекао. У планини те неће саблажњавати жене са уским панталонама и екуменисти, јер су они део система NWO. Sujetno, drastične metode u prevenciji determinacije.. Ko je spreman, odlučiće pogodba. Novi Svetski Poredak je spekulacija za sebe. Ne može da utiče na tebe ako si ukopan u pustinji toga gdje jesi. Ne može niko da te povrijedi kad si u Bogu ma na kom mjestu bio.. Znam šta pokušavaš, ali i moram da ti odgovorim u ovom stilu kao da se pravim naivan.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ovo je pogresna postavka, zenska lepota ne da ne mora da bude, pa jos usko, povezana sa bludom, nego to i nikako ne moze da bude. Ako gledamo realno, i sustinski, blud i lepota su kategorije koje jedna drugu iskljucuju! Pa dobro,ako uzmemo u obzir lepotu telesnu,ne samo "lepotu glave",ukombinovanu sa danasnjim stilom oblacenja,moramo priznati da ona ipak moze izazivati gresne pomisli,ali ne treba padati u trans zbog toga. Kada vidis devojku u mini dekoltiranoj haljinici,na stiklama,tamnog tena i dugih crvenih noktiju,kazi mi,sta ti izmedju ostalog pada na pamet? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 @Јуродиви Мој предлог је да се облачимо као Шкоти. По мени мушкарци треба да носе сукње. Што само жене да показују ноге. Зар и мушкарци немају ногице за показивање. Мало и на нас да се обраћа пажња. Зашто не би лепе длакаве мушке ноге постале синоним за сексипил? Замисли да је таква ситуација да мушкарци носе сукње, сада би жене отварале овакве теме и коментарисале би као ти колико их привлачимо кратким сукњама. А ти запео панталоне, па панталоне. Нека их, нека носе. Да не носе уске панталоне, приметио би нешто друго на њима, па би те то доводило у искушење. Gotivno je ono kao Luis nedavno upokojeni. Ali seksipil je đavolji izum, daleko od žena i muškaraca sa tim. Svako neka čuva za svog bračnog partnera ono što im godi.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 u dzakove, u dzakove! zene u dzakove. Broken and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Kada vidis devojku u mini dekoltiranoj haljinici,na stiklama,tamnog tena i dugih crvenih noktiju,kazi mi,sta ti izmedju ostalog pada na pamet? :P Vidim animalni nagon za parenjem, koji u ovo vreme nije cak ni to, nego je ustvari downgrade-ovani nagon za parama, a lepota tu moze da bude prisutna ali to opet nema veze sa tim, istinska lepota nema veze sa tim, to je samo plotska lepota... a jesam dosadan sa tim plotom, uvatio sam se za plot ko pijan za plot :lol: Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Stvarno bre, sta znaci kad je nesto "plotsko"? Ozbiljno pitam, prvi put sam izraz cuo od tebe пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Vidim animalni nagon za parenjem, koji u ovo vreme nije cak ni to, nego je ustvari downgrade-ovani nagon za parama, a lepota tu moze da bude prisutna ali to opet nema veze sa tim, istinska lepota nema veze sa tim, to je samo plotska lepota... a jesam dosadan sa tim plotom, uvatio sam se za plot ko pijan za plot :lol: Zato se ja napijem kad izadjem negde,da ne bih gledao tu plotsku lepotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука