Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Zanimljivo koliki si pravednik kada su u pitanju homoseksulaci, a kada se pomene deo tvojih kolega sa tekmi, tu se sklanjas sa nekim komentarom da to "vise govori o meni". (: Koliko su ljudi povredili, zivota upropastili, lobanja otvorili huligani sa stadiona a koliko homoseksualci? I ko je tu zapravo agresivan prema drugima? Kako su to homoseksualci agresivni prema tebi? Je l ti je njihovo postojanje agresivno? Onda je problem u tebi, i to veliki. To je na Bogu da sudi, a ne tebi. Osudio je Bog greh na meni je da ga izbegavam. Sve vise mislim da ti se dopada da sedis na dve stolice skrivajuci ponekad kao mish stolicu koju ti je Hristos dao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Osudio je Bog greh na meni je da ga izbegavam. Sve vise mislim da ti se dopada da sedis na dve stolice skrivajuci ponekad kao mish stolicu koju ti je Hristos dao. A sto mi ne odgovoris na ono pitanje o nasilnosti. Je l to neka fora da u diskusiji izbegavate pitanja bez ikakvog objasnjenja. Dakle kazi mi, ko vise zivota unisti, homoseksualac ili huligan? Ko vise zla nanese? I da te pitam jos jedno, da li mi zla nanosimo homoseksualcima kada smo protiv njihove parade? Ako neces da mi odgovors, makar budi ko ovaj medenica, pa kazi to pitanje sto me pitas govori nesto o tebi pa ja ne mogu da odgovorim na isto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 A sto mi ne odgovoris na ono pitanje o nasilnosti. Je l to neka fora da u diskusiji izbegavate pitanja bez ikakvog objasnjenja. Dakle kazi mi, ko vise zivota unisti, homoseksualac ili huligan? Ko vise zla nanese? I da te pitam jos jedno, da li mi zla nanosimo homoseksualcima kada smo protiv njihove parade? Ako neces da mi odgovors, makar budi ko ovaj medenica, pa kazi to pitanje sto me pitas govori nesto o tebi pa ja ne mogu da odgovorim na isto. Ajde brate da pricamo malo ozbiljno si ti namerno takav demagog? lepo sam napisao da u prirodi coveka huligani smetaju. Mogu slobodno da tvrdim da prave greh. Ajde sad lepo kazi ti meni zasto ti to nisi video u mom prvom postu. Jedna je dusha dovoljna da se unishti i potpuno je jednaka kao da si ih unistio milion. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ajde brate da pricamo malo ozbiljno si ti namerno takav demagog? lepo sam napisao da u prirodi coveka huligani smetaju. Mogu slobodno da tvrdim da prave greh. Ajde sad lepo kazi ti meni zasto ti to nisi video u mom prvom postu. Jedna je dusha dovoljna da se unishti i potpuno je jednaka kao da si ih unistio milion. Oces ti meni da odgovoris - ko ti vise smeta, huligan ili homoseksualac? Ko je agresivniji? Ko pravi vece zlo? Ne vidim stvarno sta je tu demagogija pitam te jedno jasno i prosto pitanje. Sto se tiche dusa, vecina homoseksualaca nije unistila NIJEDNU DUSU, moze samo da unisti svoju sopstvenu. A ta dusa se ne spasava tako sto mu se zabrani parada i time daje legitimitet huliganu da ga mlati po ulici. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Oces ti meni da odgovoris - ko ti vise smeta, huligan ili homoseksualac? Ko je agresivniji? Ko pravi vece zlo? Ne vidim stvarno sta je tu demagogija pitam te jedno jasno i prosto pitanje. Sto se tiche dusa, vecina homoseksualaca nije unistila NIJEDNU DUSU, moze samo da unisti svoju sopstvenu. A ta dusa se ne spasava tako sto mu se zabrani parada i time daje legitimitet huliganu da ga mlati po ulici. Da l si ti brate lud? Sto me maltretiras vidis da prema grehu imam jasan odnos podjednako za svaki. Tvrdis da homoseksualci nisu gresni? Onda tako i napisi. A koliko je cistih dusha bilo zavedeno to ne znamo ni ti ni ja. Zmija je shaptac a Adam i Eva nose krivicu greha jos samo da su ponosno paradirali pred Bogom i eto nas bili bi prokleti i vecno zagrehovljeni. Ovde ja pricam o ideologiji koja je zahvatila obe grupe koje navodimo skoro pa kao neka religija, e to je vec zlo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Tvrdis da homoseksualci nisu gresni? Onda tako i napisi. E to je demagogija. Gde sam ja napisao da homoseksualci nisu gresni? Isti si ko ovaj medenica, optuzujes nas koji nemamo nista protiv te parade i njihovog greha da mislimo da nisu gresni i da podrzavamo greh. Greh se leci tako sto odes u crkvu, a ne tako sto ti neka grupa kojoj se ne svidja tvoj greh zabrani da odes na ulicu. A koliko je cistih dusha bilo zavedeno to ne znamo ni ti ni ja. Zmija je shaptac a Adam i Eva nose krivicu greha jos samo da su ponosno paradirali pred Bogom i eto nas bili bi prokleti i vecno zagrehovljeni. Pa je resenje da zabranimo paradu? Ovde ja pricam o ideologiji koja je zahvatila obe grupe koje navodimo skoro pa kao neka religija, e to je vec zlo. Cak i da postoji ideologija homoseksualizma, nije ni upola zla koliko ideologija huliganstva. To je ono sto ja ocu od tebe da mi kazes, ali ti ocigledno nemas herca zbog ociglednih logickih implikacije koje ta cinjenica donosi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Лажем за овога педофила и београдску параду? ако коза лаже, рог не лаже... http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-odgovaraju/zasto-povezujete-gej-paradu-sa-pedofilijom.php LOL, ali link dveri srpske, mogao si kurir da postaviš mislim da bi imao malo više kredibiliteta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Neverovatan si. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Da l si ti brate lud? Sto me maltretiras vidis da prema grehu imam jasan odnos podjednako za svaki. Da li si imao seksualni odnos pre braka? Ne moraš da mi odgovoriš ustvari i nemoj. Da li si ikada udario nekoga? Ako jesi bilo šta onda si ti jednak kao i pedofil, ubiva pa i homoseksualac, po tvojoj logici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Da li si imao seksualni odnos pre braka? Ne moraš da mi odgovoriš ustvari i nemoj. Da li si ikada udario nekoga? Ako jesi bilo šta onda si ti jednak kao i pedofil, ubiva pa i homoseksualac, po tvojoj logici Kada je nastao Brak kao institucija koju danas poznajemo (mislim na Crkveni deo) Od kada je greh braniti se. Bilo bi fino da ponešta savladaš iz Hrišćanstva kada voliš da pričaš o istom. I dobrovoljni seks između muškarca i žene nije zabranjen po Crkvenim zakonima. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 I dobrovoljni seks između muškarca i žene nije zabranjen po Crkvenim zakonima. Znaci moze bludnicenje i to pre braka?! Tebra, e tvoje mi se tumacenje pravoslavlja vec svidja! Ovi ovde na forumu sve neki puritanci... Te seks moze samo ako pravis dete, te nema pipanja pre braka, te ovo te ono... Ti si na mojoj frekvenciji po stavovima, skroz! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 I dobrovoljni seks između muškarca i žene nije zabranjen po Crkvenim zakonima. Evo sad da pitam da li je greh ili nije imati seksualni odnos sa ženom pre braka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 nije...greh je imati sexulani odnos iz cistog telesnog zadovoljstva...a ne iz ljubavi...... greengrin Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 nije...greh je imati sexulani odnos iz cistog telesnog zadovoljstva...a ne iz ljubavi...... A tako dalke..... Pa dobro onda, da li je greh na primer posvađati se sa nekim opsovati udariti nekoga? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Da l si ti brate lud? Sto me maltretiras vidis da prema grehu imam jasan odnos podjednako za svaki. Da skratimo priču ukoliko si ikada napravio bilo koji greh u životu onda sebe treba da vidiš na isti način kao što vidiš nekoga ko je seksualno iskorišćavao devojčicu od 5 godina. Usput važi i za sve one koji smatraju svaki greh istim i imaju isti stav prema svakom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука