ssimke Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 svima sve naj naj u novoj godini gde ste je proslavili? ja sam je proslavio u crkvi. posle toga je bio vatromet i srpska nacionalna muzika svaka cast velikim borcima u mome gradu da ocuvaju srpske obicaje. veliki trud i muku podnose pored ovih zapadnih foliranata. jos jednom 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 E pa sada, a koga si pitao da li smes da spavas?! :o molim lepo, poslusanje je vece od posta i molitve 0202_238 ima do Liturgije ihaaaaj 0203_cool ???? ?? ?????? ?? ???? ?? ??? ????? ????? ????? ???? ?? ?? ???! 0409_feel ??? ?? ?? ??????. ???? ?????, ?? ?? ????????? ?? ??? ???? ?? ??-???. ?? ??? ??? ?? ??????????? ? ??????????-????????????. ? ??????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ??????? ?????????? eheeeej ??, ???? ?? ?? ?????? ???? ??????! :smiley: ??????? ????????! ???? ?? ???? ????????? ?? ?????? ??? ??? ???????? ? ???????? ????? 0203_cool ? ????? ??? ?? ?? ?????, ??? ?????? ?? ?? ????????? 0104_cheesy Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 0104_cheesy . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Vreme je da se ova tema izvuce iz naftalina sHa_sarcasticlol Da vidimo gde su pravoslavci veceras... Samo vas posmatram... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 'Оћемо да "ударимо" у асоцијације,као за Нову годину? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 'Оћемо да "ударимо" у асоцијације,као за Нову годину? Samo prvo da isprozivamo ove sto su otisli da pale vatru u sumici sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Vreme je da se ova tema izvuce iz naftalina sHa_sarcasticlol Da vidimo gde su pravoslavci veceras... Samo vas posmatram... sHa_sarcasticlol Tуј смо 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Zabrinjavajuce stanje... Svi pobeli u sume... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 A,ти? Вирнеш,па штрумфнеш,а? bluelite Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 A,ти? Вирнеш,па штрумфнеш,а? bluelite That`s me klapklap Salim se. Isla malo na rekreaciju, pa nEsam bila tu. A sad sam tu, al nikog nema. Mozda je bolje da sam i ja pobegla u sumu, tamo je raja blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Sigurna k`o smrt. Ostali su u Kalendarčetu, @Vladan3 i @Natasa. drže govor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 7 минута, Phoebe рече Sigurna k`o smrt. Ostali su u Kalendarčetu, @Vladan3 i @Natasa. drže govor Испричали се ми а остали наставили... А ти се бавиш форумском археологијом и ископаваш старе теме Sanja Т., Лапис Лазули and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Ovo je bilo sevap iskopati.... skoro osam godina je čekala ova tema da vidi svjetlost dana. Ja bih našoj, @Phoebe , i kakvu nagradu za ovaj trud dala. Molim administraciju da uzme u razmatranje ovaj moj prijedlog, ako ne nagrada, onda makar 24 lična dohotka... nešto bar. Hvala unaprijed. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука