after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 E pa sada, a koga si pitao da li smes da spavas?! molim lepo, poslusanje je vece od posta i molitve 319.gif ima do Liturgije ihaaaaj Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ево га и ватромет сада! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Са локације непознате ево ти се јављам брате. Место ми се тако зове са Ратком сам ноћи ове. Док се Српска Нова слави и Хаџић нам друштво прави. Има јела, пића, воде, не мањка нам ни слободе. Бројнa стража верно штима, Хаг нас брате не занима. Поздравља те тројка ова и СРЕЋНА ВАМ СРПСКА НОВА!!! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Jovan Perisic Sunce se Radja 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Braca Bajic Vera Pravoslavna My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Baja Mali Kninđža - Pravoslavac Krv mi plava venama tece meni je srpstvo od svega prece. Ref.:(2x) Mene cuva bog imam svoj pravac ja sam srbin ja sam pravoslavac Ako ces sa mnom ti moras da znas Simbol vere i oce nas. Ref.: (2x) Mene cuva bog imam svoj pravac ja sam srbin ja sam pravoslavac Ja slavim slavu ja postim post Dodji kod mene i budi mi gost.(2x) Ref.:(2x) Mene cuva bog imam svoj pravac ja sam srbin ja sam pravoslavac . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ??? ?? ?? ??????. ???? ?????, ?? ?? ????????? ?? ??? ???? ?? ??-???. ?? ??? ??? ?? ??????????? ? ??????????-????????????. ? ??????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ??????? ?????????? ??, ???? ?? ?? ?????? ???? ??????! :smiley: ??????? ????????! ???? ?? ???? ????????? ?? ?????? ??? ??? ???????? ? ???????? ????? 319.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 за све вас дивни моји!!! Ово сам давно некада чула и још ми не излази из мисли!! Русь Православная Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ево и мене да вам честитам Срећну Нову годину Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 319.gif 0110_hahaha bleh klapklap klapklap . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Сретну и Богом благословену нову годину дана, из дана у дан, желим вам! ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука