Jump to content

да ли сте православни србин или српкиња?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Od kad sam se Krstio i postao pravoslavni Hrišćanin, nisam siguran da nisam i indijanac....

Јашта море! Српкиња православна чак и кад сам у Паризу, у Њу Јорк да одем, Србија ми близу, ја Србију волем чак и кад сам у Лондону, јер и у Лондону у српском сам фазону :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Јашта море! Српкиња православна чак и кад сам у Паризу, у Њу Јорк да одем, Србија ми близу, ја Србију волем чак и кад сам у Лондону, јер и у Лондону у српском сам фазону :)

Ne odričem se srpstva no mi drago bude, da sam se rodio možda  kao indijanac i bio jednako pozvan da budem Hrišćanin  (obogaćujem moje srpstvo jer rekoh i indijanac:) )

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne odričem se srpstva no mi drago bude, da sam se rodio možda  kao indijanac i bio jednako pozvan da budem Hrišćanin  (obogaćujem moje srpstvo jer rekoh i indijanac :) )

:) Шта га знам, само вас  посматрам, таква су времена...људи се одричу свога и до седам пута зарад ЕУ.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:) Шта га знам, само вас  посматрам, таква су времена...људи се одричу свога и до седам пута зарад ЕУ.

Valjda znaš do sada da ja krvarim za očuvanje pravoslavnog srbina.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Valjda znaš do sada da ja krvarim za očuvanje pravoslavnog srbina.

:) Знам, али знаш и ти да се не бих јавила на тему да ме није обузео трачак сумње. Држи се чврсто брате, немој да те опомињем за будуће дане, ниси ти никакав Индијанац, него православни Србин!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Јесам и бићу до последњег свог даха . Не постоји сила која ће ме у томе поколебати.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...