Драган Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Зар овој теми није било место у сектама? Ови су почели да се размножавају по Хришћанској земљи као куга... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Па не бих баш рекао да је мјесто у сектама јер се ради о древној словенској религији. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?? ?? ??? ??? ????? ?? ?? ?????? ? ??????? ??? ?? ???? ? ??????? ?????????? ????????.???? ?? ???????????! :smiley: Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Па да.Само не бих је стављао у секте јер је тај пдф више резервисан за протестантске деноминације. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?? ??.???? ?? ??? ?? ??????? ? ????? ??? ?? ??? ??? ???? ?????????? ?? ????????????? ????????????. ?? ???? ?? ????????...??????? ??? ? ???????? ? ???????????? ???????... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Па пошто је ово везано за митологију нека га у религије pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Па стекне се утисак да је паганизам нека религија! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 http://hr.wikipedia.org/wiki/Religija ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lajka Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Drevna Slovenska Religija je toliko starija od hrishcanstva da je ono, u poredjenju sa njom, sekta. Nije mi jasno odakle toliko mrznje i agresivnosti u vama, takozvanim hrishcanima? Ja sam mislila da je hrishcanstvo miroljubiva i tolerantna religija, ali izgleda da to nije tachno... "...I'll meet you in a glitter galaxy ..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 јесте, да. сем тога што је Бог присутан од постанка света извињавам се, да се преформулишем: ми знамо за Бога од постанка света ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Drevna Slovenska Religija je toliko starija od hrishcanstva da je ono, u poredjenju sa njom, sekta. Nije mi jasno odakle toliko mrznje i agresivnosti u vama, takozvanim hrishcanima? Ja sam mislila da je hrishcanstvo miroljubiva i tolerantna religija, ali izgleda da to nije tachno... ??????????? ?????? ???? ?????????? ????? ????????? ??????????? ????????? ??? ?? ? ??????????? ????? ?????? ? ???????? ???. ????? ?? ??????????? ????? ??????, ? ????? ????? ????? ??? ?????? ?? ???? ???????? ?? ????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Drevna Slovenska Religija je toliko starija od hrishcanstva da je ono, u poredjenju sa njom, sekta. Nije mi jasno odakle toliko mrznje i agresivnosti u vama, takozvanim hrishcanima? Ja sam mislila da je hrishcanstvo miroljubiva i tolerantna religija, ali izgleda da to nije tachno... ????? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 25, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 Стара словенска "вера" није ништа друго до богата конфедерација српских обичаја. Свако даље губљење са "свевладом",жрецима,козељницима и сличним стварима,јесте чисто секташење,забашурено "поштовањем српства"... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 који тера у нацизам, пошто до сад нисам видео ниједан други пут ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука