Jump to content

Stara slovenska vera - rodnoverje (neopaganizam)

Оцени ову тему

Драган

Препоручена порука

Зар овој теми није било место у сектама?

Ови су почели да се размножавају по Хришћанској земљи као куга...

joooj

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

?? ??.???? ?? ??? ?? ??????? ? ????? ??? ?? ??? ??? ???? ?????????? ?? ????????????? ????????????.

?? ???? ?? ????????...??????? ??? ? ???????? ? ???????????? ???????...  0703_read

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

Drevna Slovenska Religija je toliko starija od hrishcanstva da je ono, u poredjenju sa njom, sekta. Nije mi jasno odakle toliko mrznje i agresivnosti u vama, takozvanim hrishcanima? Ja sam mislila da je hrishcanstvo miroljubiva i tolerantna religija, ali izgleda da to nije tachno...

SIGGRANICA.jpg

"...I'll meet you in a glitter galaxy ..."

Подели на овим сајтовима

јесте, да.

сем тога што је Бог присутан од постанка света  :)

извињавам се, да се преформулишем:

ми знамо за Бога од постанка света ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Drevna Slovenska Religija je toliko starija od hrishcanstva da je ono, u poredjenju sa njom, sekta. Nije mi jasno odakle toliko mrznje i agresivnosti u vama, takozvanim hrishcanima? Ja sam mislila da je hrishcanstvo miroljubiva i tolerantna religija, ali izgleda da to nije tachno...

??????????? ?????? ???? ?????????? ????? ????????? ??????????? ????????? ??? ?? ? ??????????? ????? ?????? ? ???????? ???. ????? ?? ??????????? ????? ??????, ? ????? ????? ????? ??? ?????? ?? ???? ???????? ?? ????? ??????.

Подели на овим сајтовима

?????

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Стара словенска "вера" није ништа друго до богата конфедерација српских обичаја. Свако даље губљење са "свевладом",жрецима,козељницима и сличним стварима,јесте чисто секташење,забашурено "поштовањем српства"...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...