Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 solomone,frapirao si me...... žešće pozitivno 0442_feel bliss jeeee bliss jeeee"Узаврело" је,мој Моцарте...доказ тога је овај "хладан зној" који је и мене почео да облива! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 E jes da nisam moderator ni administrator i da ne znam pola o cemu pricate ali se slatko ismijah...a smileys su strava... 0442_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 И мене.... баш си раја!! 0442_feel...и не само раја већ и Влаја и Гаја! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 E jes da nisam moderator ni administrator i da ne znam pola o cemu pricate ali se slatko ismijah...a smileys su strava... 0442_feel нема везе...важно је да разуме Моцарт. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ma da sad ce da padne jedan poster...samo da nadjem tu temu... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2869.msg138294.html#msg138294 Ma sta ti rekoh... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2869.msg138294.html#msg138294 Ma sta ti rekoh... 0442_feel Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 isus-sinai 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2010 isus-sinai 0409_feel Предивно Моззарте! isus-sinai isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 МОЈЕ ИМЕ ЈЕ >>>>>>>>>>>>>>>>ДЕЈАН БУЛАЈИЋ (Solomon Kane) Zašto baš forum ŽRU? Zato što poseduje jednu osobinu koju retko koji forum ima... istinski utemeljenu ideju i što je najvažnije, istrajnost u njoj Kada bi mogao napraviti neke promjene na forumu, gdje bi se najvise zadrzao? Na onim delovima koji mogu i trebaju,po mom mišljenju,biti prožeti ne samo duhovnošću već i duhovitošću Biti moderator za tebe znaci? Biti odgovoran i zahvalan Danas sam... promukao Ocekujem... da me žena večeras izmasira Rekao sam skoro da... da neću u skorije vreme igrati preferans Bojim se... da mi ormar ne bude nužan smeštaj 0104_cheesy Svakako cu... za svaki slučaj,proveriti udobnost ormara 0104_cheesy Ne volim... laž i kibicere u preferansu Treba mi...Bog i moja žena Nisam nikada... osetio usamljenost Jednom sam... uspeo čak i da budem duhovit Govore mi cesto...da sam prava slika naše radničke klase...jedem šta stignem Nesreca je...biti bez ljubavi Ljubav je ostvarena ako... ako je ona tvoj svakodnevni udah i izdah Nedostaje mi...selkoba 0104_cheesy Imam...sve što je živom čoveku potrebno Sa sobom uvek nosim.. svoju nepopravljivu "slabost"...ženinu sliku Video sam... da se često identifikujem sa policijom...čim je vidim odmah poplavim 0104_cheesy Sjecam se... da sam bio mršaviji Moja najveca radost... kada vidim klince koji imaju sjajno "dedinjstvo" Mala šala! takav sam volim da se šalim...ne smeta? Vjerujem da cu...postati radni čovek koji je okosnica našeg društva...i ovako sam kostur 0104_cheesy Za sebe mogu reci...da nemam potrošački mentalitet...da li to znači da sam mentalno zaostao? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Svestenik Ivan čovek iskrene ljubavi,inspiracije,duha i snažne volje [8:42:28 PM] Aleksandra: пије Ага млеко ozbiljan i iskrenn u svom nastupu karadjordje "skener-manijak" 0104_cheesy Оль Ne poznajem je naročito,ali mi deluje krajnje posvećena onome što radi i kao nadasve zrela i trezvena osoba W.A.Mozart jedinstvenog visprenog i šaljivog duha, koji samo jug može da porodi O.Ugrin malo previše ozbiljan za moj ukus,ali bitno je da u njegovom nastupu i rečima zaista osećam iskrenu posvećenost onome što radi Smile ne slažem se nekim njegovim teološkim pogledima,ali mi delje kao dobar i čestit momak Александар Čovek koji poseduje monogo štotša što mi se sviđa... deda dedu ne znam dobro,ali iz onih postova koje sam pročitao,deluje mi kao osoba koja se trudi da bude ono što jeste...čovek bez foliranja Жељко slabo ga znam Дејан: Čovek čija misao uvek ima smislenu pozadinu Зоран ne znam ga,zaista Ipak sam ja nov na forumu ...u suštini И.Стојковић promišljen,odmeren i precizan миш Мицко...kao i svaki mišić...sladak Меда Брутал 0104_cheesy samo jedna sintagma je dovoljna da sveobuhvatno opiše medu... predivan čovek! Злата ; Zlatna! ribar njega baš nikada nisam niti čuo niti se dopisivao sa njim...stvarno ne znam pokajnik83 Lafčina na enti stepen! мирођија dobar i zdrav začin za svaku čorbicu Маrio : čini mi se da je kako teološki tako i uopšteno dobro znanstveno potkovan Тавита Duša i srce foruma...šta bih ja bez njenih milih ovčica!? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Solomone ostala sam bez rijeci, al rekoh ti vec , nego hvala hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 klapklap klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука