ego Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 РадованД, Пг and Nikolajj је реаговао/ла на ово 3 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РадованД Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ово је у селу Јаловик, недалеко од мене :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Imam osecaj da zene na zapadu su spremne da budu majke i sve, ja bih da se menjamo sa nasim balkanskim zenama... za zapadnim zenama... odma pod pitanje kako mozes da radis sa bebom, brate to su svemene zene, nesu srpkinje da rade sve na dalinski upravljac... mislim one koji jos nisu se udale, nisu ni tanir oprale vec kukaju na to... (samo kazem bez uvrede). moje misljenje: zapada budi ono sto nisi i ozeni se sa pravom ili umri kao pravoslavac nezgodnom zenom :.mislise. “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bas lepa reportaza i prica. Nikolajj је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ово је у селу Јаловик, недалеко од мене :good2: da sam na tvom mestu sad bih sebi uhvatio ribicu, sem ako nisam ozenen :1503348ufz3z4yl5d: “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Sve se može kad se hoće Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука