Гости Guest Alefshin Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Дакле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Крећемо се ка времену када ће се остварити речи Господа: "Син Човечији када дође на земљу хоће ли наћи веру?". Дакле не није захвалан, не само што није захвалан него упорн настоји да прогласи непсотојећим Бога и да га на силу избаци из мисли и срца људи путем масовних медија и пропагандне политике. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ??????Pa uglavnom proslavim kad se desi koje dobro,kad se desi nesto nepoviljno onda malo kmecim i roptim koji sat, il dan, pa ona kazem 'vako": po Tvom dopustenju se zamrsilo iz ko zna kojih razloga,sad resavaj da se proslavi ime Tvoje",sto ce reci da ponovo uzdam u pomoc njegpvu 0104_cheesy??????? ?? ?? ??????? ???? ?? ?? ????????? ???? ???????: "??? ???????? ???? ???? ?? ????? ???? ?? ???? ?????". ????? ?? ???? ????????, ?? ???? ??? ???? ???????? ???? ????? ??????? ?? ???????? ???????????? ???? ? ?? ?? ?? ???? ?????? ?? ????? ? ???? ???? ????? ???????? ?????? ? ??????????? ????????.i sa ovim se slazem, al to vazi samo za ono veliko krdo kojem nista nije otkriveno i koji sad primaju to sto prmaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 ??????? ?? ?? ??????? ???? ?? ?? ????????? ???? ???????: "??? ???????? ???? ???? ?? ????? ???? ?? ???? ?????". ????? ?? ???? ????????, ?? ???? ??? ???? ???????? ???? ????? ??????? ?? ???????? ???????????? ???? ? ?? ?? ?? ???? ?????? ?? ????? ? ???? ???? ????? ???????? ?????? ? ??????????? ????????.?????? ????.???????? ?? ??? ???? ???????????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Мени је увијек било за невјероватно схватити када видим оне старе баке негдје на селу.Оне су углавном биле "сломљене" од посла који су читав живот обављале, онако стално испуцаних руку и очегледно тешког живота.Али када попричам са њима оне увијек задовољне, жељне за причу са неким, увијек расположене ма као да су најбогатије особе на свијету али човјек не може а да не примјети да у свакој другој реченици захваљују Богу за нешто... Тако је некада било а сада... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Мислим да је захвалнији ђаволу...(педерастија, дрога, алкохолизам... то је данас 'ИН' 319.gif ) Нисам сигуран колико људи данас уопште и помисли на Бога, а камоли да Му се моли, захваљује... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Razmisljam... mozda je bolje da kazemo da li smo MI dovoljno zahvalni Bogu za sve... Jer mi i cinimo svet danas. Pamtim da sam kao klinka umela nocu da se probudim, da razmisljam o divnim stvarima koje me okruzuju, o divnoj porodici koju imam, o divnim prijateljima... sve mi je nekako delovalo tako da bolje biti ne moze... i umela sam da zaplacem od radosti, i celu noc da provedem nasmejana i u suzama 319.gif Danas se nije mnogo toga promenilo (samo sto cvrsce spavam, pa se ne budim nocu 0104_cheesy ). I danas jesam zahvalna Bogu za sve, a da li sam dovoljno zahvalna? E u tome i jeste stvar Mislim da nisam... i osecam kao da i ne umem da uzvratim svu Njegovu ljubav, a mozda cak ne umem ni da je primim... I tako mi je postalo savrseno jasno koliko sam mala i pala... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ja za sebe mogu reći da osećam etos blagodarnosti prema Gospodu..ali ni blizu onome koji bi trebalo da osećam...svakako da je čovek današnjice sličan bludnom sinu koji je rekao-daj mi moje pa da ja idem...ipak,što smo dalji od Gospoda...veća je potreba za Njim..jer bezdan priziva bezdan..... što reče jedno dete kad su ga pitali-šta je to bogatstvo-...... to je ono kad imaš para da kupiš sve pa ti na kraju opet bude dosadno.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука