Jump to content

Homoseksualni propagandni rat koristi svugdje u svijetu iste argumente

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kakva biološka osobina :)

Neurobioloska!

Nastranost zasićena satanističkim pogledom na svijet.

Mržnje prema Božijem nastrojenju svijeta i čovjekove prirode.

De, de manje teske hrane pred spavanje pa ce i ti ruzni snovi prestati.

Подели на овим сајтовима

zašto se plašite stvari nazvati pravim imenom.

homoseksualzam, rukoblud itd...su demonske strasti.

Zalosno je da ovaj post aminuje lekar. Sumjam da svoje pacijente leci borbom protiv demonskih sila. U slucaju da primenjuje takav nacin lecenja momentalno oduzeti dozvolu za rad. Toplo preporucujem da, ukoliko veruje u demonske sile, svoj profesionalni rad nastavi na univerzitetu M.P. gde ce biti docekana sa dobrodoslicom .

Подели на овим сајтовима

Zalosno je da ovaj post aminuje lekar. Sumjam da svoje pacijente leci borbom protiv demonskih sila. U slucaju da primenjuje takav nacin lecenja momentalno oduzeti dozvolu za rad. Toplo preporucujem da, ukoliko veruje u demonske sile, svoj profesionalni rad nastavi na univerzitetu M.P. gde ce biti docekana sa dobrodoslicom .

Ma nemas ti pojma to je vrsan strucnjak iz oblasti medicine cija se strucnost ne dovodi u pitanje... a glupi tesktovi koje postavlja ne dovode u sumnju... tako bar kažu neki clanovi Pouka i jedan admin...

- Dobar dan, kazite "A"

- Aaaaaa

- Da, da... kao sto sam  i mislila... tezak slucaj posednutosti grla i prokletstva disajnih puteva. Uzecete ovu molitvu i javite se u ordinaciju 27... posle 4.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zalosno je da ovaj post aminuje lekar . Sumjam da svoje pacijente leci borbom protiv demonskih sila . U slucaju da primenjuje takav nacin lecenja momentalno oduzeti dozvolu za rad . Toplo preporucujem da , ukoliko veruje u demonske sile , svoj profesionalni rad nastavi na univerzitetu M.P. gde ce biti docekana sa dobrodoslicom .

Очигледно је да је нишизивација оставила дубок траг на овоме форуму - некрштени могу да се причешћују а недоучени да - проповедају. 

Подели на овим сајтовима

Da, Niši je ovde ostavio dubok trag.Da nije bio dobar,razuman i smiren niko ga se ne bi ni sećao,a kamoli ga " optužuio" da je uneo kod mnogih ljudi neke promene.Za mene izuzetne promene.Niši come back :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

A ja tebi toplo preporucujem da se malo edukujes o veri, kad vec nisi do sad. Pravoslavna Crkva ne veruje nego veoma dobro zna da itekako postoje demonske sile, i da na umnom/misaonom planu neprestano deluju, pokusavajuci da obmanu svakog coveka.

Zalosno je, dakle, to sto se ti stavljas rame uz rame sa ateistima, koji o tome ne znaju nista, i tako - jos i gore - saucestvujes u njihovom neznanju.

A za Miriam se ti nista ne brini, ni o njenoj veri, ni o tome kako leci, nego se postaraj da budes (mnogo!) manje bezobrazan od ovog sto si sad.

ukoliko veruje u demonske sile, svoj profesionalni rad nastavi na univerzitetu M.P. gde ce biti docekana sa dobrodoslicom

Dakle, za ovo imas usmenu opomenu momentalno, ako se slicno prema bilo kome ponovi sleduje pismena...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ma nemas ti pojma to je vrsan strucnjak iz oblasti medicine cija se strucnost ne dovodi u pitanje... a glupi tesktovi koje postavlja ne dovode u sumnju... tako bar kažu neki clanovi Pouka i jedan admin...

- Dobar dan, kazite "A"

- Aaaaaa

- Da, da... kao sto sam  i mislila... tezak slucaj posednutosti grla i prokletstva disajnih puteva. Uzecete ovu molitvu i javite se u ordinaciju 27... posle 4.

A sta reci.. nego da je ovo samo za žaliti...

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

A ja tebi toplo preporucujem da se malo edukujes o veri, kad vec nisi do sad. Pravoslavna Crkva ne veruje nego veoma dobro zna da itekako postoje demonske sile, i da na umnom/misaonom planu neprestano deluju, pokusavajuci da obmanu svakog coveka.[/color]

bunch of gluposti

Imam ja toplu preporuku za tebe. Lepo prati teme i citaj sve postove da bi imao realan uvid.

Miriam nije to pisala kao pravoslavna svestenica nego kao doktor.

Objasni mi kakve veze ima sta veruje SPC sa "naucnim" misljenjem jednog doktora.

Подели на овим сајтовима

bunch of gluposti

Imam ja toplu preporuku za tebe. Lepo prati teme i citaj sve postove da bi imao realan uvid.

Miriam nije to pisala kao pravoslavna svestenica nego kao doktor.

Objasni mi kakve veze ima sta veruje SPC sa "naucnim" misljenjem jednog doktora.

Tebi se uopste nisam obratio, tako da ne znam sta se cimas.

Inace, nista od ovoga, tesno vezanog za liturgijsku veru ti ionako ne mozes da razumes, tako da je svaki pokusaj objasnjavanja tako neceg tebi, obican sizifov posao.

I nista se ne brini, pratim ja temu jos kako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A sta reci.. nego da je ovo samo za žaliti...

Upravo tako. U svom velikom neznanju, i jos vecoj nadmenosti, ljudi lupetaju li lupetaju...

Подели на овим сајтовима

Upravo tako. U svom velikom neznanju, i jos vecoj nadmenosti, ljudi lupetaju li lupetaju...

Nikad necu da se slozum sa vama da moderna medicina treba da uzima u obzir religijske elemente demona, duse i nevidljivih sila.

I o kakvom neznanju pricas? Svi vrlo dobro znamo da je civilizacija vec prosla kroz takav period i on se s razlogom naziva "mracni". Zelja da se taj sistem vrati je, pored toga sto je nazadna, vrlo mazohisticka...

Istorija mora da se zna i pamti jer kad se zaboravi, ljudi imaju tendenciju da ponavljaju greske...

Подели на овим сајтовима

Nikad necu da se slozum sa vama da moderna medicina treba da uzima u obzir religijske elemente demona, duse i nevidljivih sila.

Svata. Pa to niko i ne trazi, sta si se pogubio?

I o kakvom neznanju pricas?

O tvom (i jos kod nekih) crkveno-liturgickom neznanju.

Zelja da se taj sistem vrati je, pored toga sto je nazadna, vrlo mazohisticka...

Koji sistem? Gde da se vrati? Nesto si ti ovde debelo pobrkao...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...